Evo nadjoh neki link za stream.
http://rc.freestreams-live1.com/sk-hd/
Evo njima svirao penal...Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 6:21 pmMa bacio se mali, nije bilo kontakta nogama.
Mogao je i da ga ne svira.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 6:27 pmEvo njima svirao penal...Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 6:21 pmMa bacio se mali, nije bilo kontakta nogama.
Ma komotno mogao da ne svira, minimalan kontakt, mislim da mu je prvo sklonio loptu ..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 6:37 pmMogao je i da ga ne svira.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 6:27 pmEvo njima svirao penal...Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 6:21 pm
Ma bacio se mali, nije bilo kontakta nogama.
Ali ovdje je bilo kontakta.
Pojma nemam, pretpostavljam da ne ispunjava, navodno će uložiti u teren da se dovede u red i sredi sve, tamo će igrati i prvenstvene utakmice dok se njihov ne završi.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 5:52 pmZar teren u Modriči ispunjava uslove za europska takmičenja?Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 4:50 pmBorac ce igrati u Modrici, ne znam gdje ce Zrinjski..thierryhenry21 je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 4:36 pmZrinjski i Borac vjerovatno neće igrat europske utakmice u Mostaru/BL, bujrum svi na Grbavici![]()
Izgleda Zeko otisao.
On je majstor bas ali njegovo je vrijeme proslo sto se moze vidjeti po njegovoj trci i zalaganju..a sta je sa Nedim H, pretpostavljam Hadzica,ja bih njega rado u nasem dresu.. moze se on opet dici ,veliki je talenat momak,uz dobar rad,trud moze se vratiti na dobar nivo
Raskinuo ugovor sa Slavenom, jel na to mislis ?
Povezuje se sa nama navodnoMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 10:02 pmRaskinuo ugovor sa Slavenom, jel na to mislis ?
Moguce, iskreno ne bih bio iznenadjen da dodje kod nas, a i volio bih ga vidjeti u Zelji. Momak je veliki potencijal, samo malo da vrati samopouzdanje i bit ce dobar. Ne znam sta je sa Hirosem, dal je propalo, negdje sam vidio kao Osijek ga ne da na posudbu..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 10:25 pmPovezuje se sa nama navodnoMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet jun 10, 2022 10:02 pmRaskinuo ugovor sa Slavenom, jel na to mislis ?
Logicno,ozdravio pa da se ne povrijedi
Sta ces u skoplju Bog te ne ubio.
Kupujem viljuskar