Al se Zec povrijediostorm_raider je napisao/la:Igramo produzetke.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:46 pmNego hajde necemo se svadjati sada, ovi upuceniji: Jel Pisi propalo ili smo jos u igri?

Al se Zec povrijediostorm_raider je napisao/la:Igramo produzetke.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:46 pmNego hajde necemo se svadjati sada, ovi upuceniji: Jel Pisi propalo ili smo jos u igri?
Zar njemu nije istekao ugovor?Grbavica je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:54 pmAl se Zec povrijediostorm_raider je napisao/la:Igramo produzetke.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:46 pmNego hajde necemo se svadjati sada, ovi upuceniji: Jel Pisi propalo ili smo jos u igri?![]()
ubaceni element je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 8:07 pmMa jok ba, cini ti se, meni je ovo pravo cool.
Ja i.....
Dzezvar je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:27 pmMesa nikada nije bio tu kada ga je Zeljo trebao.Cista demagogija sa njegove strane uvijek je i bila...Grbavica je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:24 pmA ko se ne bi ili se vec nije ispalio?Veteran1965 je napisao/la:
Kako bi se ispalio na prvu priliku koja mu se ukaže, niste ni svjesni....
Kakva je to prica realno, bas je nevjerovatno da neko dobije neku bolju priliku i ode iz Zelje.
Ja ne znam kakva mi ocekivanja imamo.
Jos smo u igri.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:46 pmNego hajde necemo se svadjati sada, ovi upuceniji: Jel Pisi propalo ili smo jos u igri?
Bgm danas na Grbavici u Twinsu sjedi gospodin oko 50-ak godina i djeluje da je veoma upucen sta vise tvrdi da se poznaje sa porodicom od Diglisica i govori da je 90%zavrseno samo ga neke sitnice koce ,koje su nisam ni ispitivao ali i par upucenih forumaša su mi isto rekli...aBd nadam se da ce se te sitnice rijesiti.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 9:12 pmJos smo u igri.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:46 pmNego hajde necemo se svadjati sada, ovi upuceniji: Jel Pisi propalo ili smo jos u igri?
Pocasti gospodina picem u znak zahvalnosti na tacnim informacijamaAmar927 je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 10:32 pmBgm danas na Grbavici u Twinsu sjedi gospodin oko 50-ak godina i djeluje da je veoma upucen sta vise tvrdi da se poznaje sa porodicom od Diglisica i govori da je 90%zavrseno samo ga neke sitnice koce ,koje su nisam ni ispitivao ali i par upucenih forumaša su mi isto rekli...aBd nadam se da ce se te sitnice rijesiti.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 9:12 pmJos smo u igri.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 7:46 pmNego hajde necemo se svadjati sada, ovi upuceniji: Jel Pisi propalo ili smo jos u igri?
Toooo Minjoreee , svaka ti dalaMinjore je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 11:02 pmPocasti gospodina picem u znak zahvalnosti na tacnim informacijamaAmar927 je napisao/la: ↑čet jun 09, 2022 10:32 pmBgm danas na Grbavici u Twinsu sjedi gospodin oko 50-ak godina i djeluje da je veoma upucen sta vise tvrdi da se poznaje sa porodicom od Diglisica i govori da je 90%zavrseno samo ga neke sitnice koce ,koje su nisam ni ispitivao ali i par upucenih forumaša su mi isto rekli...aBd nadam se da ce se te sitnice rijesiti.![]()