Amar Osim
Nihad Selimović
Jasmin Badžak
Ahmed Muftić
Adnan Džindo
Haris Lulić
Ermin Čengić
Ermin Pešto
Mirza Ustamujić
Yebali su nas navedeni za 100 života, od najtrofejnijeg trenera, najvećeg sponzorskog ugovora, famozne uplatnice, povratak igračina u vidu Jamaka, Stanića, Bogičevića, pa i fore da se Adilović vrati (a vjerujte bio je veoma blizu) do grobara najvećeg bosanskohercegovačkog kluba. Ima tu još tridesetak njih ali ovdje su glavni koji su bili da se smijeni uprava, mi znamo bolje itd itd itd.
"Opet bi povratnici da se nameću kao rješenje od kluba sve, a klub samo u probleme"
Kerovi upamtite dokle god postoji i jedan pravi navijač Želje (ne Amara i Senada) klub će živiti, izvukli smo se i izvlačili smo se i iz goreg, kad su palili Grbavicu, kad nas je Gredić čupao neka vam to bude jasno. Ali kad klub stane na noge vjerujte da će vam ulaz i na samu utakmicu biti zabranjen i grobarima i grobarima iz medija koji na svaki yebeni način opstruiraju rad i pokušaj da se klub polahko počne vraćati.
Uskoro će mitoman iz Trebinja pokucati na vrata sa cifrom koju još nije proračunao ali kako znam bit će sa više nula
Puna podrška za Nazifa, Tomu, igrače i skupštinu kakvi god da su bore se - VOLIM TE ŽELJO
Računi su odblokirani, blokirani računi su oni kroz koji novac nije dugo cirkulisao ali svakako ćemo uskoro imati još više problema ali helem nejse.
Pozitivna vijest je ta što imamo zainteresovana četiri investitora : Flyeralarm iz Austrije, Haro Sport iz Malezije, Zdravko Mamić i neimenovani investitor iz Amerike. Kako znam sa Mamićem se pregovaralo već dva puta. Malezijci su mi pravo sumnjivi iako ovog Hasana povezuju sa velikim princom iz Malezije, navodno je veliki poslovni partner Tana ali sam dosta skeptičan (mislim da je Cerić čak spominjao nekoliko puta ovu kompaniju Haro Sport).