Ne znam da li se sjecas kad je napadnuta mladja selekcija Sirokog oko Grbavice, momak je povukao svoje saigrace da ne ispadnu dodatni problemi. Znam da je i d Memijom pravo dobar iz tih mladjih dana kroz selekcije repke i lige upoznavanja, momak jako postuje nas klub i dolazi iz fudbalske obitelji. Doveli bi pravog sportistu kako na terenu tako i van njega. Glavni problem njegov je sto ga ne zastupa jaka menadzerska agencija, a i Osim ga je prije imao u vidu i gledao u Hercegovini dok je bio pod ugovorom sa Sirokim Brijegom. Inace ima i mladjeg brata u Sirokom 20 godina, igrao u spicu, zna ga nasa mladja raja iz omladinskih koja prati forum Mate Čolak.ono.na je napisao/la: ↑ned jun 27, 2021 5:35 amA sta to mi njemu mozemo ponuditi? Platu? Bonus i premije na minute, asistencije i golove? Mozda borbu za titulu ili kvalifikacije za EL? Kad budemo mogli barem jedno od ovih stvari imati zagarantovano onda se mozda nesto i uspije.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned jun 27, 2021 3:22 amOdličnog veznjaka možemo slobodnog dovesti, Frano Čolak (24) trenutno napustio Posušje. Prošao sve selekcije omladinskog pogona Širokog Brijega(kapiten) poslan na posudbu u Hr, dobijao pozive reprezentacije u mlađim selekcijama, a igrao je i u Neretvancu. Precizan šut, dobar dribling i pregled igre, fizički i motorički spremniji od naših veznjaka a dobili bi ga besplatno.
![]()