Kako pogan lik.
On sve zna, on se zahvalio, hejta po svima.
Sretno novom treneru. Kasni se već nije da nije, ali eto nek se izbori opstanak meni dosta.
Kako pogan lik.
Ma njemu je vrlo lahko biti trener ovdje. Nema osobe da je nešto optimistična i da očekuje nešto od ove situacije. Tako da nema pritisak neki.
Dobrodosao nazad, kakvo je stanje u omladinskom?ponosannavas je napisao/la: ↑sub jun 19, 2021 10:53 amKoliko sam samo pricao oko skupstine i promjene pravila dok je bila uprava koju je Amar otjerao. Tu je kljuc svega bio, ali nazalost ovdje me jos napadali ko biva gdje cu kritikovati. Sa @vrbanjusom sam najvise raspravljao.
Isto sam spominjao da moramo imati neko udruzenje navijaca ali mi koji vec godinama nismao na jugu. Stare kajle. To je druga opcija bila jer klub nikad tj nijedna uorava nikad nije probala okupiti sve najbolje ljude koji bi se rotirali na pozicijma, gdje bi nadgranju kadra radili, da se niko ne umori a da su ukljuceni svi. Transparentno. Nikad ne bi mogli bit preglasani od supaka kojih ima u svim segmentima zivota pa sto ih ne bi bilo medju nasim navijacima. Ali kome pricati. Dok se to ne uradi nema nama naprijed ako ne mislimo prodati klub
Nazalost, Skupstina je osim da bude korektivno tijelo, uglavnom bila masina za dizanje ruku. Cast pojedincima, ali to je vecinski bio skup statista bez rijeci i inicijative.ponosannavas je napisao/la: ↑sub jun 19, 2021 10:53 amKoliko sam samo pricao oko skupstine i promjene pravila dok je bila uprava koju je Amar otjerao. Tu je kljuc svega bio, ali nazalost ovdje me jos napadali ko biva gdje cu kritikovati. Sa @vrbanjusom sam najvise raspravljao.
Isto sam spominjao da moramo imati neko udruzenje navijaca ali mi koji vec godinama nismao na jugu. Stare kajle. To je druga opcija bila jer klub nikad tj nijedna uorava nikad nije probala okupiti sve najbolje ljude koji bi se rotirali na pozicijma, gdje bi nadgranju kadra radili, da se niko ne umori a da su ukljuceni svi. Transparentno. Nikad ne bi mogli bit preglasani od supaka kojih ima u svim segmentima zivota pa sto ih ne bi bilo medju nasim navijacima. Ali kome pricati. Dok se to ne uradi nema nama naprijed ako ne mislimo prodati klub