Ma budala od decembra samo igrao pobjede, srcem i eto gdje me dovelo...
U svakom slucaju cestitke momcima

Ma budala od decembra samo igrao pobjede, srcem i eto gdje me dovelo...
Vraca Vico za period kad je Borac izbacen iz lige a Celik ostavljen... ocekivano je ovo, kontrola bh sporta je u rukama agresora!thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 4:09 pmRadnik ostaje u ligi. PA YEBEM LI TI VICO JA MRTVE. FUJ NABIJEM VAS SVE NA QRAC
Tadašnja situacija u Borcu je neuporediva sa sadašnjom u Mladosti. Dva naša kluba su izbacili. Smiješno Boga mi.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 4:21 pmVraca Vico za period kad je Borac izbacen iz lige a Celik ostavljen... ocekivano je ovo, kontrola bh sporta je u rukama agresora!thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 4:09 pmRadnik ostaje u ligi. PA YEBEM LI TI VICO JA MRTVE. FUJ NABIJEM VAS SVE NA QRAC
njima je dovoljna i sitnica da nagaze i iskoriste situaciju da spase srpski klub a izbace turke u niži rang. Ionako su godinama opstruirali rad Saveza gdje god su mogli, a sad kad su preuzeli sve konce, vidjet ces kako ce finansijska ulaganja ici u rs i stadione koji ce zavrsiti kao onaj u Modrici.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 4:23 pmTadašnja situacija u Borcu je neuporediva sa sadašnjom u Mladosti. Dva naša kluba su izbacili. Smiješno Boga mi.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 4:21 pmVraca Vico za period kad je Borac izbacen iz lige a Celik ostavljen... ocekivano je ovo, kontrola bh sporta je u rukama agresora!thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 4:09 pmRadnik ostaje u ligi. PA YEBEM LI TI VICO JA MRTVE. FUJ NABIJEM VAS SVE NA QRAC
Pa upravo to, nije problem u tome što Mladost ima problema, nego imaju i ostali, a pogotovo Sloboda. Ne može me niko ubijedit da je Sloboda regulisala dugove prema igračima. Po meni smo mi najveći kandidati za ispadanje sljedeće sezone definitivno.
Sloboda je legalno sve odradila za dugovanja jer nisu ugovori igraca isli na racun kluba nego na druge račune msm da se radilo o SD ili OP pa da su tu zakljuceni ugovori s tim igracima od strane tadašnjih predsjednika Uprava, tako da račun kluba nema dugovanja za te igrače i mogli su izbjeći probleme za licencu.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 4:40 pmPa upravo to, nije problem u tome što Mladost ima problema, nego imaju i ostali, a pogotovo Sloboda. Ne može me niko ubijedit da je Sloboda regulisala dugove prema igračima. Po meni smo mi najveći kandidati za ispadanje sljedeće sezone definitivno.
Koliko god mi se gadi sve sto radi Gico, neobicno mi je drago sto je onaj pitarski kmet Musija ispusio kurcinu.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 4:09 pmRadnik ostaje u ligi. PA YEBEM LI TI VICO JA MRTVE. FUJ NABIJEM VAS SVE NA QRAC