Ja te u potpunosti shvatam.Zeljo iznad svega.Kad tako stvari posmatras ne mozes biti slijep i ne vidjeti anomalije koje se desavaju.Ako kritikujes onda unosis nemir,onda si protiv nekoga.Ne ljudi nego stvari treba nazvati pravim imenom bez obzira ko je i sta je.A sto se tice utakmice u Izraelu ako se odigra uopste.Jer ako je prije 7 dana bilo 4 pozitivna a danas 6 bojim se tih UEFA testova.Ko ce biti odgovoran ako slika losa ode u svijet.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:46 amMa sve što rade je nazor i neka improvizacija. Ništa bolje nego prije 10 godina.black64 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:33 amSta je sledece.Onoga cega se ja bojim je da nase igrace sleduju UEFA testovi kad dodju u Izrael.Znaci sta ako nedo Bog se ustanovi da ima jos pozitivnih.Sta ako nas nabiju nogom i utakmica se nikako ne odigra.Sta ako nas diskvalifikuju.Sta ako ta bruka pukne i ko ce biti kriv za taj los imidz.Bojim se da pojedinci nece progledati dok nam katanac na Grbavicu ne stave ili dok neko od igraca ne zavrsi u Podhrastovima.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:06 am
Tako je druže. Ja se ovog ne plašim, pogotovo kod sportaša. Problem je što se radi bahato i amaterski kao i sve što je u klubu. Ne poštuju se procedure i dođe do ovog. Izlaze i pitari po kafama pa svi negativni pred prvo kolo. Ovo je virus koji se proširio ekipom i kojeg smo ignorisali. Ko ga jebe igraj.
Ja još ne mogu da vjerujem da neko tako se ponaša i ne jebe živu silu.
Do kad će ovako moći držati i gurati stvarno ne znam.
Nadam se da će sve proći OK, mene rezultat u ovoj tekmi ne zanima jer nismo favoriti pa šta god uradimo. Čak mislim da ćemo biti i dobri. Stvar je ponašanja i prezentacije u kakvom je stanju organizacija kluba.
U doba kada hotelijerstvo zivi na kapaljku, bilo bi kretenski traziti od tog covjeka da opet o njegovom trosku 15 dana klub bude dole. Pa čovječe, ne vrijede ovi amateri od ugrača tih para, ne treba tebi nikakva izolacija ako imas profesionalce koji drze do propisanih pravila i mjera.cipiripi je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 9:02 amSve se je ovo moglo izbjeci.
Ako znamo da clan nase uprave je vlasnik jednog ekstra kompleksa na pola sata voznje od Sarajeva, zar se nismo mogli sklonuti u taj karantin barem 15 dana.
Da imamo ozbiljno rukovodstvo i strucni stab svi igraci bi prethodnih 15 dana bili u Konjicu izolovani od svega i samo bi u Sarajevo dosli dan pred odigravanje utakmice da odrade sluzbeni trening na glavnom terenu.
Igraci na taj nacin ne bi mogli "zujati" po kaficima i restoranima i vecinu dana provoditi BEZ KONTROLE, vec bi maksimalno bili koncentrisani na treninge i utakmice i tako se sacuvali od ovog virusa.
TEK SADA VIDIMO ZNACAJ POSTOJANJA VLASTITOG KAMPA, gdje bi igraci svaki dan provodili po 7-8 sati, a ne sada kao sto rade da dodju odrade trening i citav dan ubijaju vrijeme po kaficima
I ti i ja mozemo pisati ono sto svi u principu znaju, ali njega nikad ta trenutno okupljena skupina nece otjerati. I okani se te priče, iako je sve jasno.Glas Razuma je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 9:22 amTako je, znamo ko ih je doveo i ko treba da odgovara za njihovo dovodjenje. Obzirom da su sateliti gospodina Amara vec poceli na ss.ba da razdvajaju nerad ljudi u klubu od njega, znamo i da bi im isti sada okrenuo ledja, izdao ih, a molio je, pritiskao, cak i Dzubura nazvao "supkom" ukoliko ne prihvati poziciju. Nisu navijaci ludi, ne zavaravajte se. Pogotovo ne Manijaci, odgovorno tvrdim da niko ne voli klub kao nasi Manijaci.
Ne izmisljaj gluposti kad mu je test dosao poslije tekme u ponedjeljak. Trenutno smo klub koji najvise testira od svih u ligi, otkako je Eric fasovo koronu, svaki drugi treci dan se testira 10ak igraca.
Ja odlucujem koje price cu i kada da se "okanem".Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 9:26 amI ti i ja mozemo pisati ono sto svi u principu znaju, ali njega nikad ta trenutno okupljena skupina nece otjerati. I okani se te priče, iako je sve jasno.Glas Razuma je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 9:22 amTako je, znamo ko ih je doveo i ko treba da odgovara za njihovo dovodjenje. Obzirom da su sateliti gospodina Amara vec poceli na ss.ba da razdvajaju nerad ljudi u klubu od njega, znamo i da bi im isti sada okrenuo ledja, izdao ih, a molio je, pritiskao, cak i Dzubura nazvao "supkom" ukoliko ne prihvati poziciju. Nisu navijaci ludi, ne zavaravajte se. Pogotovo ne Manijaci, odgovorno tvrdim da niko ne voli klub kao nasi Manijaci.
Izmišljam gluposti?
Kakve veze ima kad mu je dosao test? Ako mu je u ponedjeljak dosao test pozitivan, a covjek igrao u subotu, znaci da je igra sa koronom u subotu...
Razultati u ponedjeljak, on igrao u subotu. Kako ne razumijes