Oko 22 hiljade je. Ali zato ko spejs sutl izgleda unutru. Bio sam srecom s poslom i pratio sastanak Malmea sa sponzorima proljetos dok su stavljali hibrid. Covjece vip loze i opcenito unutra stadion ko u engleskoj Premijer Ligi.. Stvarno pre, prelijep stadion.
Nek nam to bude utjeha... ali nista specijalno nisu blrusi
Ma tanki buraz, moze s njima Sarajevo.
Ma **** njih uglavnom nego kazem. Nema te utjehe nama su Evropu oteli grobariplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 7:56 pmNek nam to bude utjeha... ali nista specijalno nisu blrusi
Ma to su jadovi, bijeda, čemer.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 8:01 pmKako je mracna slika na Moja TV, pa cime oni snimaju.
Zar nije u LPRajaIzSarajva je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 8:03 pmJel ono imamo neke pare ako se AEK plasira u grupu ?
Ja sam prebacio na Zrinjski, **** mu Sarajevo mater. Ovaj mali Djokanovic ili sta vec da uradi idu bajke o njemu.samo_plavo je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 8:04 pmMa to su jadovi, bijeda, čemer.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 8:01 pmKako je mracna slika na Moja TV, pa cime oni snimaju.
Pa samo kad čujem ovog debila Spahu odmah gasim sve što je moguće ugasiti![]()
Ovo je HD, pa nam neobicno inace su kockice kad se nasa liga prenosi...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 8:01 pmKako je mracna slika na Moja TV, pa cime oni snimaju.