Bit ce veselo na skupstini, jedva cekam.
Mislim da ce jos toga bruki izaci na vidjelo.
Biti prvi kao KK Bosna u svoje vrijeme? Koliko si ti samo ogranicen.Jeb. li vam trofej ....Plava Porodica je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 2:23 pmPa jebiga, valjda je to i poenta sporta. Biti prvi.sahmat je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 2:22 pmPP odvest cemo te u Škafu u neku prodavnicu i kupiti trofej, ocigledno da ti fali kad si toliko zapeoPlava Porodica je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 2:19 pm
Za par godina bi i uzeli par trofeja, ja bih to smatrao bonusom za učinjeni rad.
Pise da nemamo dozvolu.mirzza je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 2:39 pmAmar je ispao govno a potvrdilo se da je Senad doveo Krcmarevica i da je sa Beslijom ocjenivao ucinak igrača.
Zašto nema izvjestaja o suspenziji i kaznjavanju igraca, objasnjenja zašto poslovni prostori nisu već u funkiciji.
Teško da ćemo imati ikad ovakvu upravu za ustrojstvo kluba i infrastrukturu. Sa te strane su vanzemaljci, ali ovo ostalo ih je koštalo.
Žalosno.
Sretno sutra da nam Zelji bude bolje.
(Mujić je tad bio na početku sudijske karijere). Tad je bilo titula, nije se obraćala pažnja na ostale bitne aspekte funkcionisanja kluba i rezultat svega je da se nakon njegovog odlaska na "godišnji odmor" godinama finansijski oporavljamo. Ljudi se teško mijenjaju, pa je i sasvim razumljivo da je AO odbio bilo kakvu saradnju sa ovom upravom, jer nije navikao raditi na takav način. Ovo što se spominje da sa njim opet ulazi 90% istih ljudi mi ne sluti na ništa dobro što se tiče napretka samog kluba (ovdje mislim na mnogo više stvari od samih titula koje se nekako podrazumijevaju kad je AO u klubu).On na sastanku upravo rece da mu je klub babovina.Mirek11 je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 2:34 pmMoj kamataru, ne valja bahat biti vratit ce ti se to a Željo nije tvoj, zapamti. Kada ga kupis, bujrum.Omar500 je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 1:36 pm(FOTO) Šta piše u izvještaju UO FK Željezničar?
http://sport1.oslobodjenje.ba/premijer- ... car/141414
Na sta si spao, da se kao mafija ponasas.
Mislim da je on postao frustriran nakon ne izbora za selektora, nema ponuda osim Tuzla city-ja a sa druge strane u Zelji puno pozitvnih desavanja bez njega, pa da ne ode u zaborav, daj sa ovih nekoliko likova na sve nacine da se vrate.
Uzas!
http://sport1.oslobodjenje.ba/premijer- ... car/141414Occasionally je napisao/la: ↑sri nov 14, 2018 8:02 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=kv9FcdWI5wI
Ode li Uprava, a vrati se Jovan ... Ode li Uprava, a Bogiju se ponudi mjesto u omladinskom pogonu... Ode li Uprava, a Veci se vrati traka ... Ode li Uprava, a povuče se tužba ... Ode li Uprava, a digne se hipoteka na Istok... Ode li Uprava, a DžoKol donese odluku o prevođenju parcele pomoćnog u građevinsko zemljište... Ode li Uprava, a ne osvoji se titula na proljeće... Ode li Uprava, a ne dođe 15.000 na proslavu Titule.. E, ne trebaš mi ni ti Amare.
http://sport1.oslobodjenje.ba/premijer- ... car/141414Occasionally je napisao/la: ↑pon dec 17, 2018 6:51 pmVrela je glava a u želudcu neki grč. Nije prvi put da se mjenja Uprava. Ni u Želji ni u svjetu cjelome.
Čitam sve ove postove od te Objave na zvaničnoj u 14:29 i još uvjek ne znam dali ću narednih dana psovati ili onako Bošnjački rezonovati „ – Ma, Sabura. Biće to dobro“.
Iskreno, žao mi je odlaska ove garniture. Šta god da im se može prigovoriti po pitanju nedonošenja Titule ipak je tu bio jedan momentum dizanja kluba u svim sferama. U ovakvom društvu koje je prepoznato jedino po stagniranju i bježanju na Zapad stvarno je trebalo pameti, volje, snage i novca da se napravi nešto više. E čuj, pameti, volje, snage i novca !! Ama trebalo je ljubavi. Ljubavi je trebalo da žrtvuješ sve svoje i napraviš ovo što kolege nabrojaše pa da se ne ponavljam.
Transparentnost. Hmm... Volio bih je vidjeti od ove garniture sada što dolazi. Tačnije, da njihovo prvo obraćanje bude u stilu šta je to bilo toliko pogrešno u radu odlazeće Uprave i ono najbitnije; kada, gdje i šta su to oni njima sve vrijeme sugerisali i pokušavali da pomognu. Ako je to ono Senadovo „vizije nam se nisu poklopile“ OK. Dovoljno. Biće vremena da sve to sagledamo i prepoznamo.
A ti Amare. Ako ima i jedan miligram, i jedan trun spoznaje da si na bilo koji način „potpomagao“ odlasku Uprave, e onda ti najiskrenije želim da koliko danas dobiješ pismenu ponudu za višegodišnjim angažmanom renomiranog kluba iz Evrope i šire, za koju se nadam da češ objeručke prihvatiti i već sutra otputovati a sve tvoje idolopoklonike ostaviti u spoznaji da je i Slavko dobar a Bogami i Memić.
Ako to nije tačno, zamolio bih te da mi odmah halališ jer ovo ipak piše neko ko voli Želju. Vrela mu je glava a u želudcu grč.