Čak ga i pitari hvale. Ja s dva jarana se poslije sreo, kaže "ko vam je ona četvorka, **** vam on mater

Svaka mu čast!
Mi ako ista ozbiljno mislimo sto se tice fudbala morat cemo kad tad reci ne ovaj nije na prodaju ovaj je nas, izvoli platu majstore i igraj tako to ide, a mislim da je pravo vrijeme da se pocne s tim samo da se rezonski trosi. Ovo sto pokazuje Curjuric zasluzuje da prima jos bar 50% vranjesove plate od kojeg mi nemamo nikakve koristi (ne znam kolika js vranjesu plata ovo mislim bila ona 3 ili 33 milje)
Ponisteni gol ok i sam mislim da je bio cist,ali onakve situacije se u nasoj ligi jako,jako cesto sviraju kao faul nad golmanom.Koji ofsajdi?Jedan jedini i to ovaj Zajmovica da je sporan,a i taj izgleda evo i na slici da je u liniji sto moze mahati,a i ne mora.Ovaj se odlucio da mase. I to je to.
Ma vidi frajera gdje stoji. Pratio sam sa istoka i kreten se ne zna postaviti. uvijek je metar najmanje iza zadnje linije Sarajeva. Al baš uvijek. Neznanje, to ti je, koga oni delegiraju za derbi ccccc.LARSSON je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:28 amTaj u 70oj kada je Veca nabio bio je, ovaj drugi neSimply Blue je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:24 amIsto pomislih..mučki provokator
Pitao si za ofsajde,....u drugom..ono sto sam zapamtio..jedan je okruglo 70 min...ovaj drugi 82-83 min...
![]()
Celo ga je fulio uposliti tri ili cetiri puta... Krpu isto...
Manje više si u pravu, ne vjerujem da bi mnogo promjenilo, ali pogledaj kada ga je lopta preletila kako staje i samo što nije na guzicu pao što golmani imaju običaj kada ih se lobuje, doduše ne iz ove pozicije, i tek kasnije kreće.
nema osjecaj za prostor.... cim izadje sa linije ne moze kvalitetno odrediti vlastitu poziciju u odnosu na gol, pa pretpostavljam zato nema obicaj da izlazi sa linije. Zato se sjebao i kasno reagovao