Nije penal. Usao Vranjes odbrambenom u putanju
Mene to i brine, sto je sve u nasim rukama. Po obicaju ne zavrsi dobro.bistrikboy je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:47 pmNije penal. Usao Vranjes odbrambenom u putanju
Ma dobro je i ovo,sve je u nasim rukama. Sad prvo preboliti Slobodu pa po bodove u Krupu
Normalno, ubijes Zrinjski u po Mostara i dopustis da ti se sve ovo desava nakon toga. Odigrali danas strasnu kombinaciju, dosli do 16 metara i kao da ih je strah dalje, sta uraditi.sahmat je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:48 pmIako je 5 kola do kraja, mislim da je ovo gotovo sve. Utakmica Krupe i Zrinjskog je jučer sve pokazala, kako će se igrati protiv njih!
Kup naravno 0 - 0 i penali jer nam je to jedini način da prođemo dalje.
Adžeme hvala ti, ali pogoubio si konce, 21. Maj, i Željezničar u potrazi za novim trenerom.
Igračima da imaju muda ništa im ne bi falilo.
Prosli derbi je imao muda da ubaci Anela.Paranoja je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:43 pmKakva povreda, zagrijavao se ispred mene 90 minuta, sjedio bi na klupi da jeste kao što je bio slučaj sa Hadžićem. Problem je što Adžem nema muda da rizikuje ili da eventualno vadi Vranješa iz igre koji je anoniman bio u drugom poluvremenu, zadnje tri tekme igramo na bod. Sad u revanšu kupa svi slomljenji i premoreni će biti pa će stavit Modića i Šabana u vezi pa da njima jebemo mater što loše igramo..storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:31 pmAnel je trebao uci ranije, izgleda da se povrijedio na zagrijavanju.
Skoro 15 godina Želju pratim i vrlo dobro znam kakvi su derbiji. Medjutim nije problem 0:0, nego što igramo protiv odbrane koju ako malo pritisneš imaš priliku, a Adžem to ni ne pomisli uraditi. Sarajevo je imalo kontrolu, više napadaa, pritiska, a mi čekali kontre. Po mojoj logici ako si ispred nekog 15 bodova ti trebaš napadati i biti bolji. Ne opraštam se ja od titule, ali ovim pristupom i igrom ne možemo ni TOŠK dobiti, a kamol ove sljedeće utakmice.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:44 pmNe znam otkad pratis Zelju, ali nasi derbiji se uglavnom ovako igraju. Ne moze niko garantovati pobjedu u derbiju, gdje god da se igra.Zaka je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:38 pmNikad nisam bio negativac, ali na derbiju ovako odigrati je kriminalno. Zakarić ako čuva noge za nekoga, nek ih čuva na klupi ili na tribinama. Mehremić ne zna i to je jasno, ali Zaka i Vranješ ne trče. Vojo pored Vranješa sa svojim načinom igre je igrač manje. Nisam stručnjak, nego volim fudbal, volim Želju i boli me kad neko ne trči i ne trudi se, a znam da znastorm_raider je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:34 pmNe mogu ni ja da shvatim ovu negativu nikako. Nas mentalitet je krivac i to sto imamo najvise strucnjaka u raji, a najmanje na papiru. U svemu, pocevsi od sporta.
Generalno sam komentarisao nas mentalitet. Nekako kao da smo mazohisti kao drustvo, lakse nam lezi negativa, bliza nam je. Ali, da ne tusim, to je posao za psihologe i mozda parapsihologe.
I dalje je sve do nas, sok terapija bi bila otjerati ih na planinu i daleko od svega do utorka. Neka se resetuju, nisu nasi igraci neke mentalne gromade, niti su psiholoski mentalni blokovi da se od njih ocekuje neko samootkrovljenje i samo-analiziranje. A vala, nije ni taj Zrinjski neki bauk. Titula jos uvijek zavisi iskljucivo do nas, i dok je tako, treba se boriti. Kada se zavrsi sve onda cemo sabirati ranjenike i zrtve.
@Reha, pa ako mislis da cemo izgubit protiv Slobode, onda ni ne treba pratiti. A sa takvim stavom se i hoce izgubiti.