Stanojevic suspenzija Hadzic,Bekic povrijedjeni jos isto ne igraju ja mislim. Ne znam sta im je s hebibovicem
Stanojevic suspenzija Hadzic,Bekic povrijedjeni jos isto ne igraju ja mislim. Ne znam sta im je s hebibovicem
Naravno, poraz od kitica ili od krupe ništa ne znači ako dobijemo Zrinjski jer bi opet bili ispred njih.
Prvo poluvrijeme protiv Radnika najbolje u čitavoj sezoni, utakmica protiv Zrinjskog do 88. minute u rangu svih onih s kraja polusezone. Da li je tu igrao Zec i bio potreban? Niko ne spori da Zec ima kvalitetu da igra, ali niko od nas ne zna pravi razlog što je suspendovan. Prošle godine kad su nam naši igrači prokockali titulu htjeli smo ih otjerati i šta sve ne... Mislim da se ovim potezom pokazuje autoritet i održava mir u svlačionici, jer niko nije veći od kluba.
Potpisujem svaku riječ, pojedinci gledaju stvari kroz neke lične odnose, simpatije i slično. Klub je iznad svih i niko ne garantuje da će to biti dobro, ali očigledno su zaslužili to što su dobili.ponosannavas je napisao/la: ↑čet apr 12, 2018 5:30 pmLJudi dragi družim se sa ljudima iz mnogih sportova igrom slučaja pa i sa članovima UO i sa igračima i znam, ako saslušam obsje strane priče, da su igrači većinom pakaši veliki. Ritjeki su korektni uvijek. NE branim Adžema. Možda je i on kriv, ali mi nije jasno da klub suspenduje igrača i da slušam po stoti put ovdje kako se brani pojedini igrači. Zato ne mogu prećutati ovo. Ako te trener zapostavio zbog nekog razloga tvoje je da se nametneš ponovo. Treniraš radi sebe valjda. Ne mogu da vjerujem da je nekima bitniji igrač od kluba za kojeg navija. Stalno se brane igrači i svršava na njih a nikad klub da se brani. Što je najgore ne znamo ništa šta se desilo. Vjerujte mi ako vam je Zec npr nešto ispričao na kafi da uvijek treba čuti i drugu stranu. Isto tako i ako je nekome trener ispričao samo svoju verziju. Kod nas ovdje neki npr druže se sa Stanom i ovaj im ispriča i oni guraju njegovu priču. Sad isto i sa Zecom.
Moram vam reći da je najteži put do uspjeha ako radiš časno i pošteno i po pravilima i profesionalno. Pogotovo kod nas u BiH. Rijetki to mogu podnijeti. Nekima mijenjaš život, nekima kao Violini (spominjem ga radi primjera) oduzimaš kravu muzaru. Zbog toga uvijek će biti otpora za ovo što se radi. Nevezano sad za Zeca i Adžema. Dug je još put koji moramo preći dok ne uspostavimo profi odnose. Tu je i Papac. TO zaboravljamo. Oličenje korektnosti po postupcima. I on je morao aminovati suspenziju. Tako da odvadite malo. Idemo samo jako naprijed.
Kad se papak otme...fuj!