Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 12, 2018 5:12 pm

nookey je napisao/la:
čet apr 12, 2018 5:08 pm
Hajno malo o utakmici gdje su njihove prednosti gdje mane i obrnuto... Njima ne igra Ahmetovic nama Sinan i Sinisa... Sta se moze ocekivati kakvi sastavi?
Stanojevic suspenzija Hadzic,Bekic povrijedjeni jos isto ne igraju ja mislim. Ne znam sta im je s hebibovicem
Forza 1921!

Oda majstore!

damirfile
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:17 pm

Okolele je napisao/la:
čet apr 12, 2018 5:03 pm
Ma kljucna utakmica je sa Zrinjskim,kakav derbi..
Naravno, poraz od kitica ili od krupe ništa ne znači ako dobijemo Zrinjski jer bi opet bili ispred njih.
Ali ako gledamo malo šire naredne tri ako dobijemo smo prvaci sigurno. Ma puno je tih kalkulacija.
Ali ako gledamo prošlu godinu Bgm teško nama hehehe

Kospicar
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:25 pm

Zna li se koliko ce Sinan bit van terena?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ponosannavas
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:30 pm

LJudi dragi družim se sa ljudima iz mnogih sportova igrom slučaja pa i sa članovima UO i sa igračima i znam, ako saslušam obsje strane priče, da su igrači većinom pakaši veliki. Ritjeki su korektni uvijek. NE branim Adžema. Možda je i on kriv, ali mi nije jasno da klub suspenduje igrača i da slušam po stoti put ovdje kako se brani pojedini igrači. Zato ne mogu prećutati ovo. Ako te trener zapostavio zbog nekog razloga tvoje je da se nametneš ponovo. Treniraš radi sebe valjda. Ne mogu da vjerujem da je nekima bitniji igrač od kluba za kojeg navija. Stalno se brane igrači i svršava na njih a nikad klub da se brani. Što je najgore ne znamo ništa šta se desilo. Vjerujte mi ako vam je Zec npr nešto ispričao na kafi da uvijek treba čuti i drugu stranu. Isto tako i ako je nekome trener ispričao samo svoju verziju. Kod nas ovdje neki npr druže se sa Stanom i ovaj im ispriča i oni guraju njegovu priču. Sad isto i sa Zecom.

Moram vam reći da je najteži put do uspjeha ako radiš časno i pošteno i po pravilima i profesionalno. Pogotovo kod nas u BiH. Rijetki to mogu podnijeti. Nekima mijenjaš život, nekima kao Violini (spominjem ga radi primjera) oduzimaš kravu muzaru. Zbog toga uvijek će biti otpora za ovo što se radi. Nevezano sad za Zeca i Adžema. Dug je još put koji moramo preći dok ne uspostavimo profi odnose. Tu je i Papac. TO zaboravljamo. Oličenje korektnosti po postupcima. I on je morao aminovati suspenziju. Tako da odvadite malo. Idemo samo jako naprijed.

Brkoo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:32 pm

Joj kad neko napise ova nam je utakmica bitna, ovu ako dobijemo onu mozemo i izgubiti, ova je kljucna a ova nije, sta vam je ljudi dragi. Svaka utakmica u ligi je bitna, svaka utakmica nosi 3 boda, isto bodova dobijamo ako ostvarimo pobjedu protiv Krupe ili Sarajeva. Ako dobijemo u derbiju, nista nece biti rijeseno, ima jos da se igra, tek kad i matematicki osiguramo titulu, onda treba slaviti i padati u neke euforije..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

svraka
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:35 pm

Hajmo malo pozitive ljudi

U subotu ko je u mogucnosti nek dodje na Vlakovo nasem rahmetli bratu Mirzi.

I ici ce se NA TRENING da damo podrsku nasim igracima kojima jenprijeko potrebna. Vrijeme ce biti naknadno objavljeno.
Forza 1921!

Oda majstore!

voltron30
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:36 pm

Da mi je zaspati i probuditi se 21. maja, samo bih pročitao vijest kako smo završili sezonu i onda uživao u praćenju postavljanja novog travnjaka. Ova trenutna situacija nije dobra za srce.

Zvaka72
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:37 pm

U jbt šta sve pročita. Loše igramo zato što zec ne igra. Igrao je protiv slobode, Čelika, Radnika pa smo bili Karine. Zec je bio nezainteresiran za utakmice i jebavao nam živce i nek su ga suspendirali. Ado bar pokušava da nešto promjeni protiv kozojeba je ponekad na nešto i ličilo. Ado nemoj biti tvrdoglav i pitaj ( ima stručnjaka u želji)šta još možeš promjeniti. Ostajem pri tvrdnji da smo nespremni a neko je kriv za spremu. Probaj sa juniorima jednog možeš sad uvesti bar poluvrijeme.

nookey
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:45 pm

mamba21 je napisao/la:
čet apr 12, 2018 5:12 pm
nookey je napisao/la:
čet apr 12, 2018 5:08 pm
Hajno malo o utakmici gdje su njihove prednosti gdje mane i obrnuto... Njima ne igra Ahmetovic nama Sinan i Sinisa... Sta se moze ocekivati kakvi sastavi?
Stanojevic suspenzija Hadzic,Bekic povrijedjeni jos isto ne igraju ja mislim. Ne znam sta im je s hebibovicem
Joj jbt ja vidim nulu u ovoj tekmi ko u stara dobra vremena

Amidza
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:47 pm

Isto mislim. 0:0 s po jednom i po' polusansom s obje strane.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

MrkiMedo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:48 pm

Kospicar je napisao/la:
čet apr 12, 2018 5:25 pm
Zna li se koliko ce Sinan bit van terena?
Za Krupu bi trebao spreman

PlaviVlak
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:50 pm

ISB87 je napisao/la:
čet apr 12, 2018 3:43 pm
ako zec nije nesto zasto smo dosta, ali bas dosta losiji bez njega?
do cega je onda ? zbog cega smo katastrofalni?
Prvo poluvrijeme protiv Radnika najbolje u čitavoj sezoni, utakmica protiv Zrinjskog do 88. minute u rangu svih onih s kraja polusezone. Da li je tu igrao Zec i bio potreban? Niko ne spori da Zec ima kvalitetu da igra, ali niko od nas ne zna pravi razlog što je suspendovan. Prošle godine kad su nam naši igrači prokockali titulu htjeli smo ih otjerati i šta sve ne... Mislim da se ovim potezom pokazuje autoritet i održava mir u svlačionici, jer niko nije veći od kluba.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Elegant
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:52 pm

Treba nam pobjeda na derbiju da se ekipa psiholoski digne a onda cemo zivnuti siguran sam. Ne sviđaju mi se ove suspenzije pred ove utakmice kada nam svi igraci trebaju.

Trebaju nam i Zec i Crnov za nastavak ali u klubu znaju valjda najbolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:54 pm

ono što je adžem rekao poslije utakmice, da je zec trebao igrati ali da je on rekao da nije spreman - to je istina i razlog suspenzije. kao ono boli me stomak.

eto to vam je to, nek' svako konta za sebe jel dovoljno i pravilno.
gradi željo boli te *****

PlaviVlak
Kontakt:

ponosannavas je napisao/la:
čet apr 12, 2018 5:30 pm
LJudi dragi družim se sa ljudima iz mnogih sportova igrom slučaja pa i sa članovima UO i sa igračima i znam, ako saslušam obsje strane priče, da su igrači većinom pakaši veliki. Ritjeki su korektni uvijek. NE branim Adžema. Možda je i on kriv, ali mi nije jasno da klub suspenduje igrača i da slušam po stoti put ovdje kako se brani pojedini igrači. Zato ne mogu prećutati ovo. Ako te trener zapostavio zbog nekog razloga tvoje je da se nametneš ponovo. Treniraš radi sebe valjda. Ne mogu da vjerujem da je nekima bitniji igrač od kluba za kojeg navija. Stalno se brane igrači i svršava na njih a nikad klub da se brani. Što je najgore ne znamo ništa šta se desilo. Vjerujte mi ako vam je Zec npr nešto ispričao na kafi da uvijek treba čuti i drugu stranu. Isto tako i ako je nekome trener ispričao samo svoju verziju. Kod nas ovdje neki npr druže se sa Stanom i ovaj im ispriča i oni guraju njegovu priču. Sad isto i sa Zecom.

Moram vam reći da je najteži put do uspjeha ako radiš časno i pošteno i po pravilima i profesionalno. Pogotovo kod nas u BiH. Rijetki to mogu podnijeti. Nekima mijenjaš život, nekima kao Violini (spominjem ga radi primjera) oduzimaš kravu muzaru. Zbog toga uvijek će biti otpora za ovo što se radi. Nevezano sad za Zeca i Adžema. Dug je još put koji moramo preći dok ne uspostavimo profi odnose. Tu je i Papac. TO zaboravljamo. Oličenje korektnosti po postupcima. I on je morao aminovati suspenziju. Tako da odvadite malo. Idemo samo jako naprijed.
Potpisujem svaku riječ, pojedinci gledaju stvari kroz neke lične odnose, simpatije i slično. Klub je iznad svih i niko ne garantuje da će to biti dobro, ali očigledno su zaslužili to što su dobili.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Amidza
Kontakt:

čet apr 12, 2018 5:56 pm

ChWilla je napisao/la:
ono što je adžem rekao poslije utakmice, da je zec trebao igrati ali da je on rekao da nije spreman - to je istina i razlog suspenzije. kao ono boli me stomak.

eto to vam je to, nek' svako konta za sebe jel dovoljno i pravilno.
Kad se papak otme...fuj!
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 12, 2018 6:03 pm

Nesto kontam, mozda ce i igraci vidjeti da nema zajebancije, postoje suspenzije, pa to nesto bude i pozitivno. :D
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet apr 12, 2018 6:03 pm

Suspendovani su, podrska treneru. Ipak mora imati autoritet. Ne dopada mi se situacija nikako, podsjeca na proslogodisnju, pogotovo atmosfera u svlacionici. Koga nema, bez njega se mora. Imamo Zeru, Zajmovica, Zakarica, Jusufija, pa neka igra ko je najspremniji. Sada idemo na derbi, zaboraviti sta se desavalo, to je specificna utakmica i zbog toga zahtijeva posebnu pripremu, pogotovo na psiholoskom planu. Trebali bi se sada svi zainatiti i da se potucemo za tri boda koja bi nam mnogo valjala.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

nookey
Kontakt:

čet apr 12, 2018 6:05 pm

Pa jasno sve trener hoce da te ubaci ti mu zabijes noz u ledja ko u smislu ja da ti igram kup. Smrad zuti treba ga nabiti iz kluba!

fcz
Kontakt:

čet apr 12, 2018 6:06 pm

Slazem se i ja da nam je Zec mogao pomoci, ali ako ce ovo imalo utjecati na podizanje discipline i odgovornosti u ekipi onda neka ih je suspendovao taman da su u pitanju Ivica Osim i Josip Katalinski licno.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava