sub mar 03, 2018 4:33 pm
Katastrofalna partija. Joj sta Ramovic fuli...
Lose izmjene, anganzman i zalaganje velika nula. Bogicevic krampa, on ako bude jos jednu utakmicu startao, ja ne znam...Stalno, bespotrebno preskakanje igre u nemogucnosti da se adekvatno odgovori na presing protivnika. To je i kljuc zasto smo danas izgubili, pored loseg, uzasnog voljnog momenta. Rijetko ko je danas i individualno dobro odigrao. Pohvalio bih Vedrana u samo nekim momentima, jer ipak je spasio dva cista gola, i pored dosta gresaka koje pravi, Graovca koji je dosta brbeno igrao i zatvarao poziciju Bogicevica, te Stevanovica koji je bio dobar. I grehota bi bilo da ne spomenem Zakarica, imao je par prodora, ali nazalost, nismo preko njih uspjeli doci do gola.
Protiv Celika Osmankovic i Cubara, hvala kurcu pa ne moram Bogicevica gledati. Losa partija iz koje ce se morati izvuci neke pouke, i nastaviti dalje. Imamo jos dvije utakmice s njma, ne znam kako cemo ih odraditi, ali treba nam barem jedna pobjeda i remi.
Ovaj rezultat je i dobar sta su nam mogli pociniti. Neprepoznatljiv Zeljo, ne znam sta se desilo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?