Ove jace utakmice Sinisa je dosta dobro odradjivao, osim one protiv Zrinjskog u prvom dijelu ove sezone, ali ruku na srce tu utakmicu je kompletna ekipa odigrala lose, i mozda onog derbija kada je mogao fasovati i crveniLeon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 02, 2018 10:57 pmOnaj transfer ga je zeznuo. Otisao za parama umjesto za karijerom.Omar500 je napisao/la: ↑pet mar 02, 2018 10:14 pmKakva golcina. Kakvu je samo karijeru mogao imati da je ozbiljniji bio...
Ja sam nesto uvjeren da ce sutra biti nerijeseno. Sto se tice sudija, treba se paziti penala, neko je dobro spomenuo da Merhemic previse fata protivnicke igrace rukama, obratiti paznju na to. Nadam se da ce odbrana biti bolja nego u prve dvije utakmice. Idemo momci, mozete vi to![]()
On i Jamak su veliki majstori, ali Jamak je uvjek bio neodgovoran.
Ma sutra ce Sinisa bit najizlozeniji napadima. Oni na postavljenu odbranu najvise igraju preko Stojkica i Todorovica. Istina na Stojkic ne igra u prepoznatljivoj formi ali taj tandem je uigran, utrcavaju u prostor iza postavljene odbrane i mislim da ce to i sutra pokusavati.
Zna Baka da je nas lijevi bek slabija karika nazad od desnog ali njihova desna strana nije tolko ubitacna kao lijeva, prije svega jer nemaju kvalitetnog desnog beka dok je Filipovic dobar.
Protiv Mladosti su dali po jedan gol s obje strane, dok je taj gol po desnoj strani pao kombinacijom Jovica i Filipovica.
Ne uzme ja sam pregledao poluvrijeme sa gigom i onda aktivirao ono sat vremena neograničeno na fer osnovi, a fer osnova je 5 giga mislim da ti je tako najisplativije i ja ću tako sutra ako Bog da
Storm se naspavao do 6 sati i kaze nema spavanja
Mozda zene ne dajuHadzijalagic je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 9:49 amNe znam kako vam se da peglati sa streamovima. Fino u neku kafanu, atmosfera nerijetko ludja nego na stadionu..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk