Lijepo si ti ovo sastavio, bravo. Ovakve postove ocekujem i u buducnosti.bogi je napisao/la: ↑čet mar 01, 2018 9:15 pmE hoću i ja da se bacim jednom u ozbiljnu analizu i šta pametno napišem.
zadnja tekma sastav
Najveće prijetnje su im svakako u napadu udarna trojka iza Jovića, ili u slučaju zamjene pozicija Joviću i Bilbiji, uglavnom igraju sa lažnim devetkama i bez pravog centrafora, što će praviti problem mojoj malenkosti da zaustavi jer sva 4 su naprijed izuzetno brzni, osim ako ne ubace rumenog, onda bi ih markirali, presingom pritisnuti zadnju liniju jer su im katastrofalni dodavači. Očekuje se i Goranovo buđenje i rad na defanzivi jer će Stojkić sigurno praviti puno problema. Za malog pitara što im se ustalio na desnom beku u zadnje dvije tekme nema nikakvih posebnih komentara, mislim da će Zec kvalitetno odraditi posao i namučiti ga u ofanzivi, da ovaj neće imati snage za ofanzivu. U veznom redu je najveća naša prednost svi naši veznjaci su bolji i od Hairlahovića i Perišića o Pezeru i Jamaku ne moramo ni pričati tako da Stojan ili Blagi, Šaban ili Hajdar bi tu trebali najviše da nam doprinose, i tu vidim prevagu koju ćemo ostvariti očekujem sastav od Krupe, eventualno Hajdarević - Šabanadžović promjenu ako teren bude dozvoljavao. Nadamo se da će ih Ramović i Ubiparip ubiti svojim kretnjama i otvoriti mjesta Zakariću i Zecu da se raspucaju, a što da ne i koji šut Vranješa ili Blagojevića sad distance. Napasti pod svaku cijenu jer Zrinjski nije nešto aman pokazao u ove dvije utakmice, pogotovo protiv Goška dok protiv Mladosti, ma svi ste shvatili šta je bilo protiv mladosti. Nadam se uz optimalan teren i tri boda, te računam da je Vedran na svom nivou, dok će Graovac imati motiv više nadam se baš kao Lendrić (prošle godine).
Hajde Željo zabij gol !![]()
Najveci problem sa Hadziahmetovicem je sto je Konya u katastrofalnoj situaciji, blize ispadanju nego da ce ostati u ligi. To bi isto bilo i dosta lose za Zelju zbog % od narednog transfera. Za njega se ne brinem, momak najvise pretrci od svih igraca Konye i moze da smireno igra protiv jakih protivnika kao Galatasaray. To je velik plus. Ali generalno transfer politka mi se nikako ne svidja. Najbolji igraci nam idu u Tursku zbog menadzera a trebalo bi da bude da nam najbolji idu u neke evropske klubove, dok ovi nesto slabiji da idu u Tursku. Da jedan jaci menadzer zastupa nase igrace sigurno nebi ovo bio slucaj.
Cek to fakat nije lovacka prica? Vjerovatno bi to bila Turkish Zirat ili kako se vec pise
Nije, TZB nastavak vec postojece saradnje sem ako ne preraste u nesto vece.