Zato bi nam odlicno legao tip igraca kao sto je Dino Besirovic iz Radnika.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:04 amNajviše me strah izgubljenih lopti na našoj polovici ili bolje receno dodavanja njihovim igracima kojima daješ mogucnost kontri i polukontri na,u vecini slucajeva,ne postavljenu našu odbranu a gdje se ostatak ekipe vec prebacio u fazu napada.Tim poklanjanjem lopti protivnickim igracima sam izbaciš pola svoje ekipe iz igre a oni igraju takvu igru da ce to znati iskoristiti.U tome vec odavno prednjaci Blagoje a sad protiv Borca mu se i Proja pridruzio.To se mora svesti na minimum.U suprotnom ne piše nam se dobro.
Ma govorim ja i za neku dalju buducnost, ne samo za sad, ako uzmemo u obzir da je Rok rjesenje do ljeta, da se vjerovatno nece produziti ugovor sa Jovanom i da bi uskoro ili Hajdar ili Saban mogli biti prodani.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:30 amMa ja ne shvatam zasto nam uopce treba centralni veznjak, treba istrpit' Sabana i Hajdarevica, imamo i Jovana, Roka i Dinu, nisu neki igraci ova dvojica ali mogu krpit' utakmicu, dvije. Eventualno zasto da ne onda u slucaju njihove suspenzije ili ned'o Bog povrede igrat' onu formaciju 4141 kao protiv goska prvo kolo. Strasno smo igrali tu utakmicu i onda nikad vise nismo stali u toj postavci.
Ja ga nisam nešto upratio pa ne mogu ni cjeniti njegov kvalitet.Mislim da mi sad imamo dobru veznu liniju sa Hajdarom,Ramovicem,Anelom i iskusnim Blagojevicem koji mora da se uozbilji i skoncentriše na igru.Imam osjecaj da je u njemu previše nekakve nonšalancije i da je to uzrok njegovih pogrešaka inace dobar igrac i uz njega ovi mladji trebaju da stasavaju.Nama su potrebna još uvijek dva jaka,brza krila koji mogu probiti i zabiti i jedan vrhunski centarhalf.Omar500 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:10 amZato bi nam odlicno legao tip igraca kao sto je Dino Besirovic iz Radnika.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:04 amNajviše me strah izgubljenih lopti na našoj polovici ili bolje receno dodavanja njihovim igracima kojima daješ mogucnost kontri i polukontri na,u vecini slucajeva,ne postavljenu našu odbranu a gdje se ostatak ekipe vec prebacio u fazu napada.Tim poklanjanjem lopti protivnickim igracima sam izbaciš pola svoje ekipe iz igre a oni igraju takvu igru da ce to znati iskoristiti.U tome vec odavno prednjaci Blagoje a sad protiv Borca mu se i Proja pridruzio.To se mora svesti na minimum.U suprotnom ne piše nam se dobro.
A ako govorite o planovima za zamjenu ovih na ljeto ja bih tu volio vidjet' Redzica i Dujakovica, obojici istice ugovor, mladi, pokazali su da znaju, mogu upadati i umjesto Sinana gore.Omar500 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:39 amMa govorim ja i za neku dalju buducnost, ne samo za sad, ako uzmemo u obzir da je Rok rjesenje do ljeta, da se vjerovatno nece produziti ugovor sa Jovanom i da bi uskoro ili Hajdar ili Saban mogli biti prodani.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:30 amMa ja ne shvatam zasto nam uopce treba centralni veznjak, treba istrpit' Sabana i Hajdarevica, imamo i Jovana, Roka i Dinu, nisu neki igraci ova dvojica ali mogu krpit' utakmicu, dvije. Eventualno zasto da ne onda u slucaju njihove suspenzije ili ned'o Bog povrede igrat' onu formaciju 4141 kao protiv goska prvo kolo. Strasno smo igrali tu utakmicu i onda nikad vise nismo stali u toj postavci.
Ne mora Dino, ali ta tipa igraca bi nam valjala.
Nadam se sutra prolazu, iako ce biti jos teze nego protiv Ludogoreca. Momcima treba skinuti pritisak sa ledja i nadam se da ce Joldic u tome uspjeti. Gromoglasna podrska sa tribina sigurno nece izostati.
Vidis, nisam upratio da je Dujakovic slobodan na ljeto.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:51 amA ako govorite o planovima za zamjenu ovih na ljeto ja bih tu volio vidjet' Redzica i Dujakovica, obojici istice ugovor, mladi, pokazali su da znaju, mogu upadati i umjesto Sinana gore.Omar500 je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:39 amMa govorim ja i za neku dalju buducnost, ne samo za sad, ako uzmemo u obzir da je Rok rjesenje do ljeta, da se vjerovatno nece produziti ugovor sa Jovanom i da bi uskoro ili Hajdar ili Saban mogli biti prodani.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 12:30 amMa ja ne shvatam zasto nam uopce treba centralni veznjak, treba istrpit' Sabana i Hajdarevica, imamo i Jovana, Roka i Dinu, nisu neki igraci ova dvojica ali mogu krpit' utakmicu, dvije. Eventualno zasto da ne onda u slucaju njihove suspenzije ili ned'o Bog povrede igrat' onu formaciju 4141 kao protiv goska prvo kolo. Strasno smo igrali tu utakmicu i onda nikad vise nismo stali u toj postavci.
Ne mora Dino, ali ta tipa igraca bi nam valjala.
Nadam se sutra prolazu, iako ce biti jos teze nego protiv Ludogoreca. Momcima treba skinuti pritisak sa ledja i nadam se da ce Joldic u tome uspjeti. Gromoglasna podrska sa tribina sigurno nece izostati.