Ivanusec i Majer?Plava Porodica je napisao/la: ↑uto nov 21, 2017 10:44 amLarsone jel poveo Leko onu dvojicu trojicu što kažeš da su zajebani u HNLu
Valjda su to ti... Igro je i hajdar 65 minuti i Šaban ostatak..Pompey je napisao/la: ↑uto nov 21, 2017 10:55 amIvanusec i Majer?Plava Porodica je napisao/la: ↑uto nov 21, 2017 10:44 amLarsone jel poveo Leko onu dvojicu trojicu što kažeš da su zajebani u HNLu
Odigrali su obojica protiv Dinama sad za vikend svih 90min. Nadam se da ih nije poveo![]()
Kaznili bi nas 100.000 i 5 utakmica bez publike hahahahdamirfile je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=SALzeAb5mME&t=19s
od 2 mnin pocinje shou , sta mislite ovako nesto napraviti hehe
Al ono problem je nasa tranzicija. Ne mogu samo bekovi pritiskati, moraju im se pridruziti i ostatak ekipe, pa je malo jebeno. Ali moze se fakat, ako krupa moze, mozemo i miRambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon nov 20, 2017 10:29 pmMa igrali smo tako protiv njih na Grbavici, sa povucenim bocnim igracima da ih duplamo pa je onda bilo kakve su ovo ideje Adzeme ublehoazbaha je napisao/la: ↑pon nov 20, 2017 3:30 pmNe znam da li je vrijeme za ovo, ali ja mislim da se Siroki, a i Zrinjski, moze dominirati tako sto im blokiramo krilne igrace.
Mislim da ako Sinisu i Projica napuckamo na njihova krila, mi njih mozemo dobiti, ako nasa sredina bude igrala kako treba i uz to presing.