Pisali su da Oda nešto nije dobar sa zdravljem pa i takav sigurno nebi bio gori od Adzema.Njegove dvije utakmice sa Vitezom i izjava ”Ko misli da moze bolje...su pokazatelj kako ne treba voditi ekipu i kako jedna neodmjerena izjava moze puno naštetiti prvo njemu pa onda klubu.Cisti amaterizam sa njegove strane u postavci,u odabiru pozicija pojedinim igracima i u samom izboru igraca za utakmicu a sve to na kraju zacini još sa jednom Andricevskom izjavom.Verovatno su iz našeg presa utjecali na njega da se prestane gadjati sa Grunfovskim izjavama i eto bar tu sam vidjeo neki napredak o kojem on poslije svake utakmice prica a kojeg u igri nigdje ni na vidiku nema.Ja isto tako nemam ni predstavu ko bi mogao umjesto njega doci sve da ga sutra i smjene.Licno bih na našoj klupi jedino volio vidjeti ili Amara ili Vinka ali znam da je to skoro pa nemoguce pa ako oni vec nisu opcija neka onda Ade demagoga nek uci.Mozda nešto i nauci i bude šta od njega u skorijoj buducnosti iako iz svog dugogodišnjeg staza i iskustva u fudbalu i oko fudbala sad trenutno vidim da ce sa Adom Zeljo teško naprijed.Nek me demantuje i niko nece biti srecniji od mene.
Samo je trebo reci permanentno smo dobro odigrali ili se penjati na oluke po stadionu da bi ga raja gotivila...Plavi orkestar je napisao/la:Pisali su da Oda nešto nije dobar sa zdravljem pa i takav sigurno nebi bio gori od Adzema.Njegove dvije utakmice sa Vitezom i izjava ”Ko misli da moze bolje...su pokazatelj kako ne treba voditi ekipu i kako jedna neodmjerena izjava moze puno naštetiti prvo njemu pa onda klubu.Cisti amaterizam sa njegove strane u postavci,u odabiru pozicija pojedinim igracima i u samom izboru igraca za utakmicu a sve to na kraju zacini još sa jednom Andricevskom izjavom.Verovatno su iz našeg presa utjecali na njega da se prestane gadjati sa Grunfovskim izjavama i eto bar tu sam vidjeo neki napredak o kojem on poslije svake utakmice prica a kojeg u igri nigdje ni na vidiku nema.Ja isto tako nemam ni predstavu ko bi mogao umjesto njega doci sve da ga sutra i smjene.Licno bih na našoj klupi jedino volio vidjeti ili Amara ili Vinka ali znam da je to skoro pa nemoguce pa ako oni vec nisu opcija neka onda Ade demagoga nek uci.Mozda nešto i nauci i bude šta od njega u skorijoj buducnosti iako iz svog dugogodišnjeg staza i iskustva u fudbalu i oko fudbala sad trenutno vidim da ce sa Adom Zeljo teško naprijed.Nek me demantuje i niko nece biti srecniji od mene.
Imamo qrac....
Ne ...
Upravo tako.....
Svi u fanshop!
Sta je bilo - bilo jeDANAN je napisao/la: ↑sub nov 11, 2017 6:41 amImamo qrac....
Olimpic ima ali mi.nemamo....
A mogli smo vrlo lahko da nije biloo tvrdoglavosti pojedinaca.....
Ta nas je tvrdoglavost sada je to vise nego ocigledno kostala tada 350 000 km a i kostat ce nas izgleda jos puno puno vise.......
A samo se trebalo pristati i dati momku pola sata u utakmicama....
Ne bih se slozio.I sta se postiglo sa tim sto je otisao u olimpic....