I ja sam ocekivao vise i ocekujem, ali su i ovako vec pokazali vise od padobranaca iz proslih sezona. A dolaze iz PL
I ja sam ocekivao vise i ocekujem, ali su i ovako vec pokazali vise od padobranaca iz proslih sezona. A dolaze iz PL
Zajmovic nije na probi. Potpisao je ugovor na pola godine uz mogucnost produzenja za jos dvije i po godine. Ili ce otici u januaru dakle ili potpisati do ljeta 2020.storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 3:02 pmZajmovic ce dobiti do ljeta priliku. Dakle, samo ce mu produziti probu do ljeta. Po meni nije zasluzio novi ugovor, ali produzenje probe jeste i jos jedan ispravan potez.
Upravo zato sam to i napisao. Ako se moze naci bolji od Stane, dovedi, ako ces dovoditi jos jednog Sinisu, nemoj.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 3:22 pmOd Stane boljeg desnog beka tesko da ces dovesti.. Stana se non stop nesto kritikuje a za njegove varijacije u formi je ponajvise zasluzno konstantno saltanje na lijevog beka.. Frajer samo sto proigra i uhvati neku formu sjebu ga promjenom pozicije.. Stana je dovoljan kvalitet i za bolju ekipu od nase trenutne.. Prioritet bi po meni bilo lijevo krilo, lijevi bek i kvalitetan igrac sredine terena a mozda i dva, posle njih stoper i napadac jer osim Voje ni tu nemamo bog zna kakvih rjesenja.. Ali ne bilo kakvi igraci koji ce popunjavati rupe nego kvalitetni igraci koji su bar 20% bolji od ovih sto imamo.. Ako takve ne mozemo dovesti onda bolje ne dovoditi nikakve, halaliti se sa svim trofejima i afirmisati djecu.. Da smo ljetos bili ozbiljniji mnogi problemi i turbulencije bi se izbjegle ali izgleda da volimo sami sebi zagorcavati zivot..
Cega bolan da posaljemo. Milion maraka da posaljemo za Menala?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 1:23 pmBurazeru pošalji im 500 milja eurića i pristat će.
Što ne bi, taman toliko i vrijedi..
Ali nešto ne vjerujem da smo bili široke ruke.. Vjerovatno 100 000 eura maximalno. Ako je više, onda se imaju pare..
Onda se može dovesti i Vukotić i Jašarević, može se dati fina plata nekom krilnom igraču i eto ekipice.
Pola miliona eura je cetvrtina naseg budzeta.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 3:59 pmA gdje ja napisah da bi četvrtinu budžeta dao za njeg?
Hajde ponovo pročitaj prvi post.
Opet nisi pročitao.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 4:04 pmPola miliona eura je cetvrtina naseg budzeta.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 3:59 pmA gdje ja napisah da bi četvrtinu budžeta dao za njeg?
Burazeru pošalji im 500 milja eurića i pristat će.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 4:11 pmOpet nisi pročitao.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 4:04 pmPola miliona eura je cetvrtina naseg budzeta.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 09, 2017 3:59 pmA gdje ja napisah da bi četvrtinu budžeta dao za njeg?
Cijena je realna 500 000 eura.
Pa dalje u postu navodim da smo vjerovatno poslali ponudu od oko 100 000 eura, pa dalje navodim da bi sa tim novcem mogli dovesti bar dva do tri kvalitetna igrača.
Skonto?