Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzoni1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 09, 2017 1:54 pm

Grbavica je napisao/la:
čet nov 09, 2017 1:38 pm
Oca mi treba ukinuti ove forume sve
100%

Brkoo
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:00 pm

AsharaK je napisao/la:
čet nov 09, 2017 1:21 pm
A sta ako sad ocekujes neku lovu? Nista jelde
Vjerovatno lova od evrope, ona lijeze krajem godine. Onda od Bajica i Lendrica oko 520 hiljada eura. Mozda i 500 hiljada od Dzeke(Vukotic je na zadnjoj skupstini rekao da nismo jos naplatili sve od Dzeke i da se ocekuje do kraja godine jos pola miliona, ne znam koja je valuta u pitanju)..

Kad se rijesimo Markovica, Sinise Stevanovica, Steve Nikolica, Bekrica itd, otvorit ce se jos veci prostor za plate novih igraca.
Da se nesto pitam sad bih opet pregovarao sa Ordagicem jer mu u januaru istice ugovor.
Golmana Markovica iz Celika, to ne bi bio problem, isto se besplatno moze dovesti.
Dogovoriti transfer Redzica za ljeto, sad potpisati predugovor sa njim.
Pokusati dovesti, dati sve od sebe za Vukotica ili Kataneca.
Pokusati dovesti i Jasarevica iz Krupe.
Dovesti desnog beka, jedini iz lige koji bi se mogao dovesti je Todorovic iz Slobode, ili njega ili stranca nekog kvalitetnog. Stana da bude rezerva jer bi taj stranac trebao da bude kvalitet a ne slina poput sinise.
Pokusati dovesti neko dobro lijevo krilo, ne mora biti neki mladi potencijal, nek bude samo kvalitetan igrac, prevaga za nas, moze i stranac.

Na ljeto prodas Ordagica za minimalno 300 hiljada eura, a vec imas zamjenu u vidu Redzica kojeg si doveo besplatno, Blagojevicu istice ugovor, zahvalis mu se na saradnji i onda dovedes jos jednu zvijer u vezi i imas beton vezu, uz davanje sanse i Dacicu iz juniora naravno, mali je bas potencijal. Vec sad poceti pregovore sa Vojom o produzenju ugovora, uz Voju dovesti jos jednog dobrog napadaca da se bori sa njim za prvu postavu, Kajkutu istice ugovor na ljeto i to ne produzavati. Treci napadac da bude ili Mujagic ako se dohaviza malo ili neko drugi iz naseg op. Vec sad pregovarati sa Graovcem i cim mu istekne posudba i ugovor sa klubom, potpisati ugovor sa njim. I onda bi na ljeto imali izbalansiran sastav na svim pozicijama, a rijesili bi se i skarta kojeg smo nagomilali u ekipi.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:10 pm

E moj Zeljo...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

azbaha
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:16 pm

Ovo od Viteza otislo sve u 3pm. Kolektivni godisnji od foruma i facebook navijaca uzeti.
Naletio sam do sada brat bratu na 4 teksta koja su pripremljena prije nekoliko mjeseci i sto je najtuznije postavljaju ih fakat pravi Zeljovci.

Vrag

čet nov 09, 2017 2:20 pm

salle86 je napisao/la:
čet nov 09, 2017 1:04 pm
Vrag je napisao/la:
čet nov 09, 2017 12:06 pm
salle86 je napisao/la:
čet nov 09, 2017 11:35 am
Joj vraže nekad ne fakat čudi tvoje razmišljanje

Niko nije rekao da se nema prebijene pare, samo se uvijek mislilo da je bolje zadžabe dovesti igrača nego dati pare za nekog ko je nijansu bolji, u zbiru profit isti a rezultat opet upitan

Sta tu ima cudno ?

Znaci treba ti 6 prelaznih rokova da vidis da je to strasno glupa "taktika" i samo gubljenje vremena. Sta smo dobili ? NISTA, svake polusezone ispocetka, a proslo igraca za citavu abecedu Zelje.

Ta taktika je od 95-e
Nije ova
Dovedes iz domace lige sta valja i gradis tim. Vece koristi imamo od Ramovica, Zeca i Zaimovica nego od 95% padobranaca iz zadnje 3 sezone

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 09, 2017 2:22 pm

Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

Sta tu ima cudno ?

Znaci treba ti 6 prelaznih rokova da vidis da je to strasno glupa "taktika" i samo gubljenje vremena. Sta smo dobili ? NISTA, svake polusezone ispocetka, a proslo igraca za citavu abecedu Zelje.

Ta taktika je od 95-e
Nije ova
Dovedes iz domace lige sta valja i gradis tim. Vece koristi imamo od Ramovica, Zeca i Zaimovica nego od 95% padobranaca iz zadnje 3 sezone
Kad dovedosmo Zaima 95% ljudi je pljuvalo. Par pojedinaca i ja smo govorili da nam moze ruke dati i da nije skup, a mlad je.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

teteac8684
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:25 pm

azbaha je napisao/la:
čet nov 09, 2017 2:16 pm
Ovo od Viteza otislo sve u 3pm. Kolektivni godisnji od foruma i facebook navijaca uzeti.
Naletio sam do sada brat bratu na 4 teksta koja su pripremljena prije nekoliko mjeseci i sto je najtuznije postavljaju ih fakat pravi Zeljovci.
Ispali iz kupa, 6 na tabeli sa 14 bodova zaostatka...šta drugo očekivati?

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:26 pm

Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

Sta tu ima cudno ?

Ta taktika je od 95-e
Nije ova
Ne lezi vraze ali ova ti je na mjestu
5. - 7. Okt 1992.

Vrag

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 09, 2017 2:26 pm

Grbavica je napisao/la:
čet nov 09, 2017 2:22 pm
Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Ta taktika je od 95-e
Nije ova
Kad dovedosmo Zaima 95% ljudi je pljuvalo. Par pojedinaca i ja smo govorili da nam moze ruke dati i da nije skup, a mlad je.
Nije da nisu ima li razloga. U onom trenutku treba pojacanje, a iznenade sa igracem iz druge lige.

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:28 pm

Ne može ruke dati jer ne zna.
Ne potpisujte novi ugovor, nije zaslužio.
Pokušalo se, nije išlo i kraj priče.
Njemu je taman prva liga federacije.
Idemo dalje, sa provjerenijim igračima jer se očigledno ima para.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:30 pm

Po meni je zaslužio, ostaviti ga do kraja sezone.
Željezničar ante portas !

Simply Blue
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:32 pm

Zaslužio više nego Began i Mujaga u kombinaciji
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:34 pm

Čime?
Koliko golova i asistencija je dao?
Kakvu korist F.K. Željezničar ima od njega kao krilnog napadača?
Osim što se par puta obrukao pred golom.
Nije kvalitet i to je to.
Kvalitet za klupe je Zec, a ne on.
Silom prilika se on našao na klupi a Zec u prvoj.
Idemo dalje, maksimalno se pojačati.
Simply Blue je napisao/la:Zaslužio više nego Began i Mujaga u kombinaciji
Njih dvojica imaju važeće ugovore i njih se osim raskida ne možemo riješiti, dok ovom ističe sad.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:
Status: Online

čet nov 09, 2017 2:38 pm

Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

Sta tu ima cudno ?

Ta taktika je od 95-e
Nije ova
Ne znam mogu li se složiti sa tim.
Ja lično za sebe mogu govoriti a to je da sam ja od prve dvojice očekivao više. Sve je do percepcije
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Simply Blue
Kontakt:

čet nov 09, 2017 2:59 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Čime?
Isto broj asistencija u ligi koliko i Zec i Zeba, a bila je prilika za min još jednu ako cemo cjepidlačiti, a omjer rpovedenih minuta nije baš uporediv.
Korist od njega na krilu ...sve zavisi od načina igre i tranzicije..ako igramo kako igramo protiv Goška ili Viteza prvo poluvrijeme..mala je korist..mala je korist i od Zakarića bila u Vitezu
Brukanje je relativna stvar..s ozbirom da ga očito ne mirišeš...ako pogledamo kako su se neki igrači brukali na momente prošle sezone..može se reći da nas je brukanje u TZ jednim dijelom koštalo titule,, kako u odbrani, tako i u napadu(pojedini su mašili čiste prilike, zbog nepotrebnog zaobilaženja golmana, a nije im bio prvi put). Brukali su se i drugi ove godine, ako cemo tako gledati, od Zakarića do Kajkuta.
Ne zaslužuje ugovor kao Bekrić, ali je fer ako ništa da dobije priliku do kraja sezone, pa možda budemo imali solidan backup iduće godine, ako se riješimo Kajkuta, Steve, Dženisa, Zebe
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

storm_raider
Kontakt:

čet nov 09, 2017 3:02 pm

Zajmovic ce dobiti do ljeta priliku. Dakle, samo ce mu produziti probu do ljeta. Po meni nije zasluzio novi ugovor, ali produzenje probe jeste i jos jedan ispravan potez.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

čet nov 09, 2017 3:03 pm

u idealnom želji, nije. u ovom, vala, jeste...
gradi željo boli te *****

azbaha
Kontakt:

čet nov 09, 2017 3:05 pm

Simply Blue je napisao/la:
čet nov 09, 2017 2:59 pm
Plava Porodica je napisao/la:
Čime?
Isto broj asistencija u ligi koliko i Zec i Zeba, a bila je prilika za min još jednu ako cemo cjepidlačiti, a omjer rpovedenih minuta nije baš uporediv.
Korist od njega na krilu ...sve zavisi od načina igre i tranzicije..ako igramo kako igramo protiv Goška ili Viteza prvo poluvrijeme..mala je korist..mala je korist i od Zakarića bila u Vitezu
Brukanje je relativna stvar..s ozbirom da ga očito ne mirišeš...ako pogledamo kako su se neki igrači brukali na momente prošle sezone..može se reći da nas je brukanje u TZ jednim dijelom koštalo titule,, kako u odbrani, tako i u napadu(pojedini su mašili čiste prilike, zbog nepotrebnog zaobilaženja golmana, a nije im bio prvi put). Brukali su se i drugi ove godine, ako cemo tako gledati, od Zakarića do Kajkuta.
Ne zaslužuje ugovor kao Bekrić, ali je fer ako ništa da dobije priliku do kraja sezone, pa možda budemo imali solidan backup iduće godine, ako se riješimo Kajkuta, Steve, Dženisa, Zebe
Mislim da PP u ovom slucaju vise aludira da nam treba kvalitetniji igrac i da mjerilo Zajmovicu ne treba da bude Zec, jer ni Zec nije kvalitet, nama treba kvalitetniji igrac i od Zeca i od Zajmovica. Ali eto, ja mislim da barem do kraja sezone treba ostati, kao taj backup.
A to da smo srali po njemu, jesmo fakat.

azbaha
Kontakt:

čet nov 09, 2017 3:10 pm

I evo sad:
Lijevi bek ili Besirevic;
Stoper;
Lijevo krilo, i dalje molim boga da Crnov proigra, ali nisam optimista, koljena su mu rahljava izgleda, al eto drzim fige
Desni bek koji je bolji od Stane ili Sehic.
Da li nam je na ove pozicije moguce dovesti kvalitetne igrace? Mislim da jeste.

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 09, 2017 3:10 pm

Upravo to @ažbaha.
Nije poenta gledati nije loš koliko su neki ostali loši. To je istina, ali nije ni kvalitet dostojan da bi nam mogao pomoći i kao druga opcija. Uz to, ako se već ne možemo riješiti i lošijih od njega jer su vezani ugovorom, ovaj od zime neće biti i ne shvatam poentu gomilanja igrača jer eto nije najlošiji.
Nama trebaju bolji igrači, nama treba bolja klupa.
I što ne bi napravili idealnog Želju @chwilla.. Ja ne vidim da je to toliko daleko, čak smo sad možda i najbliže kad imamo osam jako dobrih igrača.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava