U pravu si..nisam ni razmišljo o tome. Ali to ne mjenja poentu da imamo 8.kvalitetnih i sa 3.još bi imali ekstra tim za budućnost.LARS1921 je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 10:15 pmOd igrača iz naše lige, koji po meni vrijede nešto, a nisu igrali u kupu ove godine je jedino Redžić, a krupa je u kupu još uvijek. Ovo sve ostalo ima, tako da ne bi mogli igrati za nasPlava Porodica je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 10:12 pmTo je to.exbabilon je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 7:54 pmCesto se povlaci pitanje izbora, jug ili trofeji, krov istoka ili trofeji, teren ili trofeji. Opcenito, rad na infrastrukturi ili osvajanje titula. A prvi covjek kluba nije jednom rekao, infrastruktura ide zasebno, investicije u prvi tim zasebno. Jedno ne iskljucuje drugo. Da je bilo ko izasao i rekao, navijaci strpite se 5 godina, nista osvojiti necemo, ali cemo imati stadion koji ispunjava sve kriterije UEFA-e, pa bih i razumio, ali ovako ne. Prvi covjek je znao reci, sportskom segmentu smo dali sve, sve ocekujemo od sportskog segmenta. Tu za mene zavrsavaju sve price o izboru izmedju infrastrukture i trofeja, ja kao navijac imam pravo da ocekujem oboje.
Vrhunski osjecaj je bio doci na otvorenje istoka, dozivjeti onu atmosferu i pogledati nasmijana lica.Vrhunski osjecaj je i nadati se novom jugu i jedva cekam da dozivim i to, ali valja nam svima do tad gubiti zivce iz vikenda u vikend, iz utakmice u utakmicu. Valja otici u Vitez i ne biti bolji na terenu od fenjerasa. Isti taj Vitez kuci dobiti nekim autogolom jer su se zvijezde poklopile. Strepimo 89 minuta hoce li nam GOSK dati go jer nismo sposobni utakmicu zavrsiti na vrijeme. Da ne nabrajam dalje, poenta je valjda jasna. Osim građevinskih pobjeda, Zeljo mora poceti ostvarivati i sports.ke pobjede, tj. titule. Nema alibija, iza infrastrukture niko nema pravo da se krije. Golovi, pobjede, titule.
Što se tiče pojačanja, nama ne treba puno. Ali kako izdeverati da ta razlika realno ne bude više od 6. bodova do proljeća. Morali bi ovaj dio zakucati, iako sam veliki pesimista.
Imaš golmana, jednog štopera, jednog beka, tri vezna igrača, jedno krilo i jednog napadača koji su među najboljim u ligi. Osam igrača plus Zec, Kajkut, Zeba, Kemo ,Žera , Blagojević sa klupe.
Treba ti lijevi bek, lijevo krilo i štoper.
Izdvojite gospodo pare, ali sa ta tri kad bi uboli kup bi bio sigurno naš. Za titulu sve zavisi kako ćemo proći ovaj zadnji dio, a dugoročno bi imali gro ekipe što Adžem govori koji je vezan dugim ugovorima.
Veca, Graovac(maznuti ga sad), Stana(produžiti), Šaban, Hare, Rama, Zaka, Vojo.
A i sa ta tri bi mogli gurati prvenstvo, a u kupu ove sad što igraju za prvi gurati..
Uostalom ne mora taj trojac biti iz PL