nebitno za ovaj tekst, ali ja ne znam jel to samo kod nas balkanaca ili tako vlada svugdje u svijetu, da kad negdje dođeš vazda popljuješ prethodnikasouth side je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 11:57 amTrener Adžem, preuzeo je ekipu dan uoči početka prvenstva. Ekipa shrvana evropskim neuspjehom i dodatno oslabljena odlascima dva najbolja igrača, Stevanovića i Lendrića, nije u suštini ni mogla igrati spektakularno. Sve da je i Jose Mourinho trener. Dodatni problem stvarala je potpuna zapuštenost u fizičkom smislu. Dok je Slavko Petrović tvrdio da će to biti "cakum-pakum" čim s ekipom prođe pripreme (budući da je i on stigao u Želju usred sezone), nije baš tako bilo nakon ljetnih priprema. Uvidjevši da je situacija više nego delikatna, stručni štab Željezničara angažirao je mladog stručnjaka za fizičku spremu, bivšeg državnog rekordera na 100 i 200 metara, a danas asistenta na Fakultetu za sport i fizičku kulturu u Sarajevu, Nedima Čovića. Nezvanično, Čović je bio frapiran stanjem igrača kada je počeo raditi sa njima. Ipak, u posljednjih nekoliko sedmica znatno je uspio popraviti njihovu spremu, iako je ona trenutno na donjoj granici općeprihvatljive da bi se neko uopće mogao baviti profesionalno bilo kojim sportom. E sad, treba zamisliti kakva je ona bila i na šta su ličile te ljetne pripreme kod Slavka Petrovića.
Toliko o debelom strucnjaku i njegovim metodama nabijanja kondicije i trcanja po stepenicama
Pročitaj više na: http://****.ba/bh_fudbal/uloga-nedima-covica-u-zeljinom-poboljsanju/257299
Hahahahaha, u pravu si,jednom tako dodje elektricar kod mene na neku doradu i kaze ko ti je ovo struju razvodio pojma nema, pa reko ti zar se ne sjecas.salle86 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 12:12 pmnebitno za ovaj tekst, ali ja ne znam jel to samo kod nas balkanaca ili tako vlada svugdje u svijetu, da kad negdje dođeš vazda popljuješ prethodnika
dođe keramičar i počne priča kako je zid krivo izidan pa neće ni pločice ispasti baš najbolje, dođe moler i njemu kriv zid, itd itd
jebbo ga ja
Cak i na gg.ba tekst o Nedimu Covicu. Sta god i ko god je u pitanju, a vjerovatno je on, pomak je ocigledan. Onakav presing da nasa ekipa odigra je, ne tako davno, bilo nezamislivo. A tu mislim na PLBiH uopste, ne na FK Zeljeznicar samo. Sad, ima tu puno i do Adzema i selekcije igraca za tekmu protiv Mladosti. Ne bi Zeba i Kajkut igrali presing sigurno. Kako god, samo nek se radi na tome. Ono sto me raduje je i sto su juniori odigrali slicno. Da li je to neki sistem koji se prenosi na sve selekcije ili se samo tako potrefilo, vidjecemo. Volio bih da je ovo prvo. U svakom slucaju, ako je suditi po ovome, leticemo nakon zimskih priprema.Budi Željo je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 1:00 pmNa stranu sve, mislim da smo uboli sa ovim Nedimom, decko je mlad, obrazovan i prati stalne trendove svoje struke. Slavko je tu ostao kao neki prijeratni inzinjer elektrotehnike koji i dalje se kune u Basic i nije mrdnuo od te postavke. Fudbal je preživa materija i definitivno ne samo kod nas vec svugdje u svijetu treneri starijeg kova se vise padaju u zaborav.
Uvijek su se došlje i papci volili predstavljati kao građani, jer im je korjen iskompleksiran. Ovo samo govori o njima i grohotom se smijem evo vec drugi dan.Raptor44 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 1:13 pmhttp://www.bhfudbal.ba/bh-fudbal/bordo- ... /02112017/
"Ali u tome valjda i leži razlika između gradskih tj. građanskih klubova i onih drugih ….”, stoji u saopćenju ‘Bordo prijatelja’."
hahahahah majku im..
Ma goni ih u pm, j3bali loze svoje citave one iskompleksirane.Raptor44 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 1:13 pmhttp://www.bhfudbal.ba/bh-fudbal/bordo- ... /02112017/
"Ali u tome valjda i leži razlika između gradskih tj. građanskih klubova i onih drugih ….”, stoji u saopćenju ‘Bordo prijatelja’."
hahahahah majku im..
Hahahahahha i onda kaze ma ne valja onaj materijal sto smo uzimalimirzza je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 12:14 pmHahahahaha, u pravu si,jednom tako dodje elektricar kod mene na neku doradu i kaze ko ti je ovo struju razvodio pojma nema, pa reko ti zar se ne sjecas.salle86 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 12:12 pmnebitno za ovaj tekst, ali ja ne znam jel to samo kod nas balkanaca ili tako vlada svugdje u svijetu, da kad negdje dođeš vazda popljuješ prethodnika
dođe keramičar i počne priča kako je zid krivo izidan pa neće ni pločice ispasti baš najbolje, dođe moler i njemu kriv zid, itd itd
jebbo ga ja![]()
![]()
Amidza je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 1:15 pmCak i na gg.ba tekst o Nedimu Covicu. Sta god i ko god je u pitanju, a vjerovatno je on, pomak je ocigledan. Onakav presing da nasa ekipa odigra je, ne tako davno, bilo nezamislivo. A tu mislim na PLBiH uopste, ne na FK Zeljeznicar samo. Sad, ima tu puno i do Adzema i selekcije igraca za tekmu protiv Mladosti. Ne bi Zeba i Kajkut igrali presing sigurno. Kako god, samo nek se radi na tome. Ono sto me raduje je i sto su juniori odigrali slicno. Da li je to neki sistem koji se prenosi na sve selekcije ili se samo tako potrefilo, vidjecemo. Volio bih da je ovo prvo. U svakom slucaju, ako je suditi po ovome, leticemo nakon zimskih priprema.Budi Željo je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 1:00 pmNa stranu sve, mislim da smo uboli sa ovim Nedimom, decko je mlad, obrazovan i prati stalne trendove svoje struke. Slavko je tu ostao kao neki prijeratni inzinjer elektrotehnike koji i dalje se kune u Basic i nije mrdnuo od te postavke. Fudbal je preživa materija i definitivno ne samo kod nas vec svugdje u svijetu treneri starijeg kova se vise padaju u zaborav.![]()
e vala ako protiv fenjeraša viteza moramo tražiti alibije,te loš teren,te krnji sastav,te naložen domaćin...onda od nas nema ništa,ovo se jednostavno mora dobiti bez obzira na sve.Amidza je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 1:28 pmTako je, a to je realno i skoro pa najjaci nas sastav - poboljsao bi ga jedino Stanic desno i Proja lijevo. Daleko najbolje sto imamo. Steta sto ce jedan krnji sastav istrcati protiv Viteza, pa je tesko ocekivati takvu igru (i teren ce bit karina 100%), ali nadamo se najboljem.![]()
ma kad smo ih sa Livajom i Enisom Sadikovićem dobili, možemo i sa krnjim sastavom