Naravno, sve su to mladi momci i u godinama kada nisu baš sposobni da se sami izbore sa svim izazovima. Moraju imati nekoga ko će ih uputiti na pravi put. Sve u svemu strašno talentovana generacija i prilika za Želju da većina ovih momaka nosi našu igru u godinama koje dolaze.LeBlue je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 7:38 pmIzvini bio sam izbrisao post, mislio sam da nije relevantan. Slazem se sa tobom, previse komplikuje i sebi vise otezava, bas bezpotrebno. Isto sam napisao da bi bilo dobro angazirati psihologa, jer tesko je reci da on nezna igrati fudbal. Mozda je to neka barijera, i trebalo bi se raditi na tome. Steta je bilo kojeg mladog igraca izgubiti, jer oni mogu valjati prvom timu, i kasnije se mogu prodati. Zato je vrijedno viditi i takve mogucnosti da li pomazu.GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 6:50 pmLeBlue@ negdje ti se izgubi post
A to je, baš komplikuje, vrlo rijetko igra na prvi ili drugi dodir, carini loptu previše, mnogo dribla i daje sebi previše slobode u igri. Ako ovako nastavi prekucaće ga ovi ostali omladinci, ako već i nisu. Do njega je sve, ako bude motivisan za rad i ako se maksimalno posveti fudbalu može on vrlo brzo ispraviti te trenutne nedostatke i još mnogo napredovati.
Jesmo li mi u ovih pola milionaSamolaganica je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 6:56 pmhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/usvojen ... /171031124
Vidim da su uvecali budzet za hehe objekte za 500K. Zna li neko koji je budzet prije bio za ove namjene?
Ni iz kluba se ne oglasavaju u zadnje vrijeme, vidjet cemo sad krajem godine i pocetkom nove sta ce se desavati.
Mi smo za Istok još dužni određenu sumu novca, koju moramo al moramo platiti do kraja ove godine, jako je teško stizati plaćati sve obaveze, zato se nemojte iznenaditi ako sa današnjom utakmicom možda čak 2 juniora osigurala planirani,podvlačim planirani transfer u Januaru
Pa ajd mjesec gore dole, ali ljudi su nerealni očekuju gotov Istok, početak gradnje Juga, nemojte to još očekivati, bit će nekih radova, nešto je obezbjedjeno ali nisu tribinestorm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 8:40 pmNe do kraja, vec do 1 Februara tacnije. Ali, manje - vise to je to.
Razumijem situaciju i sve, ali bi meni ovo bas bilo porazavajuce kad bi nas vec u Januaru napustiliVelahalve je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 8:38 pmMi smo za Istok još dužni određenu sumu novca, koju moramo al moramo platiti do kraja ove godine, jako je teško stizati plaćati sve obaveze, zato se nemojte iznenaditi ako sa današnjom utakmicom možda čak 2 juniora osigurala planirani,podvlačim planirani transfer u Januaru
To je to..GoodisonPark je napisao/la: ↑uto okt 31, 2017 9:07 pmKakva prodaja juniora? Koliko znam svi su vezani dugogodišnjim ugovorima i bez potpune afirmacije na seniorskom nivou o njihovoj prodaji ne treba ni razmišljati. Nadam se da je prošlo vrijeme kada ćemo za 150, 200, 300, 500 000 eura prodavati naše najveće dragulje a drugi na njima u roku od godine dana obrnu 10 puta više love.
Što se tiče izmirenja obaveza za Istok, zar nije trebalo sad nekad da bude uplaćena lova od evrope a tu se radi o jako finoj cifri za naše uslove. Zar to nije dovoljno da se izmire te manje obaveze prema izvođaču i da još ostane para za tekuće troškove!?