Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 31, 2017 5:52 pm

heisenberg je napisao/la:
uto okt 31, 2017 5:47 pm
Ma staviti 5 KM za uzvrat, bice nas bar 5000, svaka marka je trenutno klubu vazna.

Inace, u 2016.godini smo od prodaje ulaznica (ne racunajuci godisnje/sezonske) imali prihod od oko 456 000 KM.
Do sada, u 2017. taj iznos je 462 000 KM bez dvije evropske utakmice. Sa evropskim utakmicama taj iznos je oko 687 000 KM. Preostale su nam jos 3 utakmice kuci do kraja godine (Sarajevo, kup utakmica i Radnik), sto ce sigurno donijeti barem nekih 80 000 KM, sto znaci da je u ovom segmentu napravljen veliki napredak.
Nemojmo biti gladni....ovdje je najvažnije da što više raje dođe na tekmu i podrži. Ja bi škole obišao, i osnovce pustio na istok bez plaćanja. Mnogo se toga može napraviti da s enapuni Grbavica za ovu tekmu. Pare jesu bitne, ali u ovoj tekmi je nešto drugo u igri...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto okt 31, 2017 5:54 pm

Simply Blue je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:49 pm
Ma yeb kup, treba to žrtvovati, bolje osvojiti ovu Ligu prvaka za omladince
Daj nam Manchestera,
jesu l' prijavili Rashforda ? :roll:
Zadnja izmjena: Rambo_Amadeus, dana/u uto okt 31, 2017 6:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

ChWilla
Kontakt:

uto okt 31, 2017 5:56 pm

ostaviti 3 KM za odrasle, i tako, pustiti školarce džaba...pa kom opanci kom obojci.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

uto okt 31, 2017 5:59 pm

heisenberg je napisao/la:
uto okt 31, 2017 5:47 pm
Ma staviti 5 KM za uzvrat, bice nas bar 5000, svaka marka je trenutno klubu vazna.

Inace, u 2016.godini smo od prodaje ulaznica (ne racunajuci godisnje/sezonske) imali prihod od oko 456 000 KM.
Do sada, u 2017. taj iznos je 462 000 KM bez dvije evropske utakmice. Sa evropskim utakmicama taj iznos je oko 687 000 KM. Preostale su nam jos 3 utakmice kuci do kraja godine (Sarajevo, kup utakmica i Radnik), sto ce sigurno donijeti barem nekih 80 000 KM, sto znaci da je u ovom segmentu napravljen veliki napredak.
Lijepo je vidjeti ove brojke.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeBlue
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:06 pm

ChWilla je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:55 pm
LeBlue je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:36 pm
Veteran1965 je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:22 pm
Napisao sam na 1921 forumu :rofl: pa evo i ovdje da dam svoje mišljenje...

"Heh, na kraju ne možeš reći da je 1-1 loš rezultat, ali ubili smo ih fakat. Trebalo je 2 razlike najmanje biti za nas. Penal smješan, ali jbg tako se to pazi u Europi i gleda ko je ko. Definitvno znanje i talenat je na našoj strani, više smo bili angažovani i više nam je stalo, to se vidjelo cijelu utakmicu. Ono što nama fali ne u Želji, nego kao naciji je da nemamo pobjedničkog mentaliteta, ne vjerujemo u sebe. Da je kojim slučajem kvalitet bio kontra posložen, da je bila prevaga na njihovoj strani 5 bi nam uvalili...
U svakaom slučaju ova generacija naših omladinaca ima šansu da se zlatnim slovima upiše u istoriju Želje. Odmoriti se i pripremiti momke za revanš. Ne sumnjam da će atmosfera u Dolini biti vrhunska, i da će publika biti 12-ti igrač. Sa druge strane odlično je da je utakmica praćena direktno u regiji, odličan marketing i PR za klub uopšteno. Revanš će nam dodatno podići rejting, a ako prođemo taj uspjeh biće ravan tituli u PL BiH. Svaka čast omladino!!!"
Bravo, htjeo sam i ja napisati u vezi mentaliteta, ali nekako nisam da me ljudi pogresno nerazumiju. Imamo previse respekta prema stranom, a manje vjerujemo u nas kapacitet. Pogotovo prema ovim prvim komsijama. To je u svemu, ne samo u sportu. Netreba tako, barem se u ovoj utakmici vidi da imamo kvalitetniju ekipu od Lokomotive. Treba se uvjek imati umjeren respekt prema svakom, da li su iz San Marina ili Svicarske. Isto ovaj Lokomotivin teren je los, mi imamo veci potencial, samo se treba raditi.
malo je ipak deplasirano ovim momcima to pričati nakon načina na koji su prošli bugare.
Oni imaju moju punu podrsku, neradi se nikako o tome. Ako vidis moje postove uvjek su pozitivni, i i sad mislim da je 1-1 dobar rezultat. Najvise mi smeta kad se direktno ruzni komentari pisu o konkretnim igracima. Pogledaj ponovo utakmicu, i objasni mi kako dodje do nervoze i gresaka kad smo vec poveli 1-0. Pogledaj pocetak drugog poluvremena. Pravili smo bezveze greske, bezpotrebna nervoza i nesigurnost i oni nas kazne. Mislim da je to do mentaliteta, i na tome se mora raditi. Sa Ludogoretsom je drugaciji scenariji bio, jer tu nismo nista mogli da izgubimo, tako se postavis mentalno, i onda nadmasis sa igrom, i prodjes dalje.

ChWilla
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:08 pm

ne mislim da si išta loše mislio. nego da ovi momci i po tom pitanju puno bolje stoje od svih seniorskih selekcija...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

Sa kojom grupom bi se sudarili na proljeće?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:10 pm

Plava Porodica je napisao/la:
For the play-offs, the 16 teams are drawn into eight ties played over one match. The draw for the play-offs will be held on 11 December 2017 at the UEFA headquarters in Nyon, Switzerland. The eight second round winners from the Domestic Champions Path are drawn against the eight group runners-up from the UEFA Champions League Path, with the teams from the Domestic Champions Path hosting the match. Teams from the same association cannot be drawn against each other.

GoodisonPark
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:11 pm

Šteta, imali smo šansu da ih završimo već u prvoj utakmici. Prvo pol. odlično, drugo već slabije. Žerić em što je neobjašnjivo neefikasan još je bio i jako sebičan, nije fer sa njegove strane prema saigračima ali neka Omer rješava te njegove bubice.

U revanšu obavezno podržati ove momke, a mislim da prolaz neće doći u pitanje. Jednostavno, bolji smo mnogo od ovih "Modrih".
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:43 pm

E ne dođe li 8000 na revanš...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:47 pm

ostaje zal za propustenim ali i prilika da ih na prepunoj Grbavici zavrsimo.

ne znam sta nam se desilo u drugom poluvremenu. kao da smo usli sa nekom kalkulacijom. istina, i Lokomotiva se u drugom popravila, stajali su blize nasim igracima, malo su pojacali trku, duel igru....
prvo smo ih ubili i tu se nema sta reci. to je recept za pobjedu na Grbavici.

sto se tice Zerica, njegov problem je sto je umislio da je igracina. na nasu i njegovu zalost on to trenutno nije i sto prije to shvati prije ce postati igracina.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

GoodisonPark
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:50 pm

LeBlue@ negdje ti se izgubi post :)

A to je, baš komplikuje, vrlo rijetko igra na prvi ili drugi dodir, carini loptu previše, mnogo dribla i daje sebi previše slobode u igri. Ako ovako nastavi prekucaće ga ovi ostali omladinci, ako već i nisu. Do njega je sve, ako bude motivisan za rad i ako se maksimalno posveti fudbalu može on vrlo brzo ispraviti te trenutne nedostatke i još mnogo napredovati.
Željo samo Željo!!!

storm_raider
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:50 pm

slika

:rofl: :rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:53 pm

:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Željo samo Željo!!!

Samolaganica
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:56 pm

https://www.klix.ba/vijesti/bih/usvojen ... /171031124

Vidim da su uvecali budzet za sportskee objekte za 500K. Zna li neko koji je budzet prije bio za ove namjene?

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:58 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto okt 31, 2017 6:10 pm
Plava Porodica je napisao/la:
For the play-offs, the 16 teams are drawn into eight ties played over one match. The draw for the play-offs will be held on 11 December 2017 at the UEFA headquarters in Nyon, Switzerland. The eight second round winners from the Domestic Champions Path are drawn against the eight group runners-up from the UEFA Champions League Path, with the teams from the Domestic Champions Path hosting the match. Teams from the same association cannot be drawn against each other.
Basel,PSG,Roma,Sporting, Spartak Moskva, Fejnord, Porto i Real. Trenutna situacija drugoplasiranih..ali neki su odigrali 4/6 utakmica, a neki tek 3/6.. Biće tu još šibanja i promjena.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 31, 2017 6:59 pm

I da velikog Reala, pobjediš na penale :kafa:
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 31, 2017 7:00 pm

AsharaK je napisao/la:
uto okt 31, 2017 6:59 pm
I da velikog Reala, pobjediš na penale :kafa:
Vakat je vala :kafa:
Makar s djecom :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bistrikboy
Kontakt:

uto okt 31, 2017 7:07 pm

Bolja smo ekipa i prolaz je sasvim realan,sretno momci!
1921-1987-2007

AsharaK
Administrator
Kontakt:

bistrikboy je napisao/la:
Bolja smo ekipa i prolaz je sasvim realan,sretno momci!
drug, ne bi ti onog iz ezdea sa parama
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava