pon okt 30, 2017 9:14 pm
Nisam nešto optimističan da će tako biti, (daj Bože da pogriješim) ali kad bi nas 800 - 1000 otišlo u Vitez to bi bila ludnica. Biće težak teren i ne smijemo dozvoliti sebi da prospemo bodove protiv fenjeraša, opet fali nam nekoliko igrača i neće biti ni malo jednostavno pobijediti tamo. Zato je podrška navijača posebno važna da se igrači osjećaju kao kod kuće i da na pauzu odemo u odličnoj atmosferi, u kojoj bi opet na miru mogli da radimo i imali bi dovoljno vremena da se oporave neki igrači, da se dodatno uigramo i da u BL otputujemo maksimalno spremni, odmorni i bez prevelikog pritiska, a u takvom ozračju sve je moguće pa i osvajanje punog plijena.
Domaćini će garantujem uraditi sve da se dokopaju barem jednog boda i neće birati sredstva kako do toga doći. Ove utakmice su jako teške za igrati jer oni su prikovani za dno tabele a po meni realno imaju bolju ekipu od Čelika. Ovo su one utakmice gdje su bodovi skoro pa unaprijed upisani a tekma nije ni počela. Stoga, mi moramo biti maksimalno koncentrisani i ne dozvoliti nikakva iznenadjenja, od početka krenuti jak presing, markiranje, tjerati ih na greške, na vrijeme uvaliti gol, po mogućnosti i dva, i tada će biti mnogo lakše mirno privesti meč kraju. Da bi napravili sve ovo mi moramo biti jak vjetar u leđa ekipi.
Opšta mobilizacija ove sedmice i u subotu u 13:30h aBd naša pjesma počinje..
Željo samo Željo!!!
Bekrija majstore goodison je uz tebe!
Europa League - We are coming!