U uzvratu protiv Ludogoreca trebao je takav vezni red da pocne, ne znam sta se desilo ali pred pocetak meca je Saban otpao a Osmanovic upao.
Mislim da Sabana nije ni na klupi bilo. Mozda nesto oko registracije.
U uzvratu protiv Ludogoreca trebao je takav vezni red da pocne, ne znam sta se desilo ali pred pocetak meca je Saban otpao a Osmanovic upao.
Definitivno! Koliko se samo potcjenjuje Jovan Blagojević da je to nevjerovatno, sreća mali je broj ljudi koji ne vidi njegov doprinos, a koliko se sjećam da je FKŽ zastupnik ovog igrača i ne sumnjam da ćemo naći zajednički jezik sa Blagim i produžiti ugovor.
Kakva je ikona toj aplikaciji ja nesto skino mobdro tips samo reklamePlava Porodica je napisao/la:Šaban će 100% igrati.
Čak možda i prije Hajdarevića.
Suspendovan je svakako za vikend.
Ako planira Hajdarevića umjesto Elsnera protiv Viteza, vjerovatno će Hajdar biti klupiran sutra.
Mada bih volio da krene trojac Dacić, Šaban i Hajdar.. Opasno bi bilo.
Valjda mrtvog viteza možemo i sa Elsnerom , Zebom i Blagojevićem dobiti
Ima li ba šta od te arene? Taman ubijem dva sata na poslu..
Ako bude arena prenosila, skinite aplikaciju mobdro, imate sve kanale bez sekunde štopanja u ekstra rezoluciji.
Hajde arenoo, hajde Željoooooo
Joj Brko kakvo mjesto Bekriću u OP života ti? Da nam ga se rješit ikako...Brkoo je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 7:31 pmJoj kako bi nasa veza mogla mocno izgledati sljedece sezone. Sabanadzovic, Redzic(nadam se da cemo ga dovesti)Hajdarevic, Blagojevic. Kao ofanzivni veznjaci Ramovic, Zeric, Dacic. Moderno, brzo, evropski.
Zebi i Bekricu se zahvaliti, ponuditi im mjesto u op, Markovicu istice ugovor i nema svrhe o njemu diskutovati, slovencu isto istice ugovor na kraju sezone..
ne skidas sa Play-a nego saGrbavica je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 7:32 pmKakva je ikona toj aplikaciji ja nesto skino mobdro tips samo reklamePlava Porodica je napisao/la:Šaban će 100% igrati.
Ako planira Hajdarevića umjesto Elsnera protiv Viteza, vjerovatno će Hajdar biti klupiran sutra.
Ako bude arena prenosila, skinite aplikaciju mobdro, imate sve kanale bez sekunde štopanja u ekstra rezoluciji.
Hajde arenoo, hajde Željoooooo![]()
kucaš mobdro sa googla, ne sa play storeaGrbavica je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 7:32 pmKakva je ikona toj aplikaciji ja nesto skino mobdro tips samo reklamePlava Porodica je napisao/la:Šaban će 100% igrati.
https://www.mobdro.toGrbavica je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 7:32 pmKakva je ikona toj aplikaciji ja nesto skino mobdro tips samo reklamePlava Porodica je napisao/la:Šaban će 100% igrati.
I ja imam isti problem, pitao sam par puta u cemu je fazon, ali niko nista.