Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 30, 2017 3:40 pm

Ma Amer je dobar igrac, realno. Ali i bolji od njega su znali biti promasaji.
Sarajevo naviklo da kupuje u Slobodi. Moguce da je.i Husref tu uticao na njegovu odluku ako je to tacno da ide njima. Evo bas sad im ovi bivsi Husrefovi igraci nose igru.

Nije jedini igrac. A imamo i dva dragulja.
Treba pametno dovoditi, a trenutno imamo i kriticnije pozicije od veznog.

Amidza
Kontakt:

pon okt 30, 2017 3:41 pm

Jeste odlcan igrac, ali zaista se tesko oteti dojmu da je luzer i picic. Barem meni licno.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

rodrigo87
Kontakt:

pon okt 30, 2017 3:51 pm

6 bodova iz naredna dva susreta za opštu euforiju na derbiju i proslavi 30 godina grupe.
U kost!

mirzza
Kontakt:

pon okt 30, 2017 3:53 pm

Nema mjesta ni pored Sabana,djaba mu.
Pravimo boljeg Ordagica i boljeg Vukotica (Kemo).

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon okt 30, 2017 3:57 pm

I Adzem u Zagrebu. Lijep potez, vidi se da se misli i na ostale momke :)

Charlie Sheen
Kontakt:

pon okt 30, 2017 3:59 pm

BlwD je napisao/la:
sad kad krene prica ko sa Cenanom,otiso da mu guzica vidi puta na racun kluba :D

Leon_Professional
Kontakt:

pon okt 30, 2017 4:03 pm

Dao je igracima dva dana pauze pa svakako da moze otici a i znacit ce im.

Amidza
Kontakt:

pon okt 30, 2017 4:04 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
pon okt 30, 2017 3:59 pm
BlwD je napisao/la:
sad kad krene prica ko sa Cenanom,otiso da mu guzica vidi puta na racun kluba :D
Ma otiso po IP adrese. :ganja:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

avlami97
Kontakt:

pon okt 30, 2017 4:43 pm

Od igrača koji su tu zadnje tri-četiri godine, najbolji veznjak lige je Jovan Blagojević (zvanično i nezvanično).

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ponosannavas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 30, 2017 4:46 pm

pile87 je napisao/la:
ned okt 29, 2017 10:54 pm
Simply Blue je napisao/la:E sad da hoće da čovjek zablista, pa da mi svi progutamo jezik, a on da nosi desetku u reprezentaciji, bilo bi super..ali prije će biti da ćemo opet imati priliku uživati u igrama braće Sadikovic u tandemu.
Nimalo mi mrsko ne bi bilo. Dado je i možda mogao biti dobar ali su ga upropastili ovi što prepoznaju igrače nakon 15 minuta i on je kao mlad podlegao tom pritisku. I od tada više ne igra nego što igra.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Dado je žrtva pritiska. Dadu bi ja volio vijdeti opet u Želji bez obzira na sve. U vezi on može igrati sve pozicije i ovo što ja pričam da nam je falio jedan vezni prije dolaska Elsnera, on bi bio idealan, ali eto jbg stalno ga nešto spominjemo i prepucavamo se oko njega. Treba popustiti momka, mada mi djeluje da je i on malo lijen i da slulša pogrešne ljude umjesto da se prihvati treninga. Momka svi malo malo u usta uzimaju, a ovi što ga brane su mu možda više naštetili. Ne mislim na sebe nego na ove što ga uzimaju kao argument da dokažu nešto svoje. Meni je momak drag i žaao mi je što je ovako kako je.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon okt 30, 2017 4:48 pm

Ja Ordagića ne bih doveo pa makar on bio Iniesta. Momak je imao priliku da dođe, nije je iskoristio i za mene je on završena priča. Ispao je velika *****, mogao je napredovati u karijeri, možda i otići u neki bolji klub, ali njegov mozak nije mogao da shvati da bi tako napravio korak naprijed u karijeri. Ja mu želim da sa uspjehom predvodi Slobodu prema drugoj ligi. A što dalje mu kuća od Grbavice bila. Bolje je dovesti Redžića, Beširevića iz Radnika... A imamo mi i svoja dva dragulja, Šabana i Hareta, koji će ako Bog da sljedeće sezone biti ubojit tandem u veznom redu.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

ChWilla
Kontakt:

pon okt 30, 2017 4:50 pm

ja tek sad upalih da juniori sutra igraju a ne u srijedu...
gradi željo boli te *****

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon okt 30, 2017 4:52 pm

イビチャ・オシム

ponosannavas
Kontakt:

pon okt 30, 2017 5:07 pm

Minjore je napisao/la:
ned okt 29, 2017 11:36 pm
96 godina Kluba. 96 godina borbe i istrajnosti. 96 godina prkosa sistemima, ratovima i partijama. Radnicki odgojeni da nikad ne odustaju, navijaci ovaj Klub spasise. Ali izgleda da ce sada, navijaci najvise zakazati. Stadion se polako ali sigurno gradi, na terenu ima sve vise Zeljine djece, trener je "nas" covjek, ide se prema tituli.
Sramota je da Zeljo igra pred 2500 ljudi. Svi smo svjesni da je dosta ljudi prosla sezona iscrpila i istrosila na svim segmentima, ali nas je valjda kroz godine taj radnicki inat naucio da se ne predajemo nikada. Ne odustajte ljudi od naseg Zelje, na pravom smo putu da postignemo nesto.
Mozda se nekom ne svidja trener, igraci ili uprava, mozda neko ne simpatise baklje, furku navijaca ili boju stolica, ali shvatite da smo svi zbog Zelje tu. Mi prosle sezone par utakmica dobismo jer smo MI, NAVIJACI svezali protivnicima noge. Dusa me boli kad vidim da je tekmu Zeljo- Zrinjski u aprilu gledalo vise od 10 hiljada a u oktobru iste godine tek oko 4 hiljade.Zeljo je jos uvijek tu, nije promijenio ime, historiju, grb niti stadion. Potrebni smo Zelji, nasem Zelji, kakav god da je On.
Trznite se malo.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas !
:pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

pon okt 30, 2017 5:08 pm

Otisli su korak naprijed. Sada, kada im je dato do znanja da dijelimo prvo mjesto, da igraju djeca, da smo organizovan klub, da nasi omladinci igraju LP, da smo prosli u slijedeci krug Kupa BiH, da smo nevjerovatan posao uradili i tek cemo uraditi na infrastrukturi, pojedinci su poceli gledati u buducnost.

Naima, pojedinim ovo prvo mjesto nista ne znaci jer je sportski segment nula a ovo je, prema navodima jednog forumasa, poslijednja generacija juniora koji valjaju jer je OP u rasulu. Jasno nam je dao do znanja da cemo tek vidjeti kako ce dogodine izgledati nasi juniori i kadeti, zbog gore navedenog rasula, zato posebno obratimo paznju na Zeljinu djecu koja trenutno nastupaju za prvi tim i pruzajmo im podrsku kada god smo u mogucnosti obzirom da su poslijednji koje gledamo u Zeljinom dresu. Tako nam kazu...

"Dusa me moja boli sto Bogicevic nastupa za ekipu koja je primila najmanje golova u ligi." hahahahahahaahaahahahahahahahahaaahhaha

Vrag

pon okt 30, 2017 5:12 pm

avlami97 je napisao/la:
Od igrača koji su tu zadnje tri-četiri godine, najbolji veznjak lige je Jovan Blagojević (zvanično i nezvanično).

ti zivis u proslost. I Zeba je bio pa kakve imamo koristi od njega ????

storm_raider
Kontakt:

pon okt 30, 2017 5:15 pm

Naravno da je cilj uvijek i bio Senad.

I vi se primate na price 2 i po nicka potpomognuta redakcijom koja iz kakvog zbunja, iza oluka i iz kanalizacije prati Zelju. Mogu samo da oblijetaju oko ovog foruma kao lesinari. Manite se nekih bivsih i nebitnih likova koji ovdje ni prismrditi ne mogu i okrenite se onome sto je bitno - Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 30, 2017 5:16 pm

Vrag je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

ti zivis u proslost. I Zeba je bio pa kakve imamo koristi od njega ????
Blagojević je i sada najbolji igrač lige na svojoj poziciji. U svakoj ekipi bi bio neizostavan starter. Ovo nije prošlost. Ovo je sadašnjost.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Amidza
Kontakt:

pon okt 30, 2017 5:31 pm

Sad gledam, 29 godina Jovan ima. Ne znam sto sam mislio da je poprilicno stariji.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon okt 30, 2017 5:42 pm

Utakmica se igra na stadionu Lučkog sa početkom u 14 sati, a kako naš portal ekskluzivno saznaje direktan prijenos meča, gledaoci će moći pratiti putem kanala Arena Sport 1.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava