sub okt 28, 2017 10:52 am
Ja mislim da će danas biti lakša utakmica nego u srijedu i bolja igra od strane naših. Ne vidim čime bi nas Mladost mogla iznenaditi. Veliki hendikep će im biti izostanak Isakovića. I mi smo bez Projića, ali šta je tu je. Oni će ponovo igrati svoju prljavu igru, udarati, provocirati... Možda je prilika danas da vidimo Elsnera, treba nam svježih igrača. Ja bih njega stavio sa Graovcem u paru na stopersku poziciju. Evo ja bih ovako izveo sastav: Kjosevski- Stanić, Graovac, Elsner, Beširević ili Šehić- Blagojević, Šabanadžović- Zakarić, Ramović, Zec- Ubiparip.
Graovca vratiti na prirodnu poziciju, a Stanu na desnog beka. Bolje je staviti nekog omladinca na lijevu stranu, nego izmišljati pozicije, pa izgubiti Graovca i Stanu. Vidjeli smo da je Stanić mnogo korisniji desno... Ja bih dao priliku Bešireviću, pa šta bude. Sigurno ne bi bio lošiji od Stanića u srijedu, tako da... Hajdarević je meni zanimljiviji i za nijansu bolji igrač od Šabana, ali danas bih startao sa Anelom. Što više ljudi mora danas doći, svaki čovjek i svaki glas je bitan. Možda se i jug budi, vidjećemo. Sve ispod 5 hiljada je bruka. Ne vidim razlog zašto neko ne bi došao. U vrhu smo tabele, nemamo pretjeran zaostatak, u borbi smo za titulu...Al ne vjerujem da će biti više od 3 hiljade. Takvi smo mi.
I još nešto. Ako danas zapale one dvije- tri bespotrebne baklje definitivno se selim iz kopa na neko vrijeme. Ili nek gori sve ili nek ne gori nikako.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!