salle86 je napisao/la: ↑pet okt 27, 2017 7:55 pm
Ne znam po koji put ovo govorim, ali on i Saban ce cuda da rade zajedno. Nevjerovatno kakve dragulje imamo.
Strasno mi je drago sto je Hajdarevic potpisao ugovor, znajuci da smo mozda mogli ostati bez njega. Mujagic nije htio produziti, pa je izgubio dzaba pola godine, vjerujem i da je to jedan negativan primjer koji moze posluziti svim omladincima. Ipak se iz Zelje najbolje napreduje, a sada se (i u buducnosti) u potpunosti racuna na njih i to im sigurno daje odredjenu dozu sigurnosti, jer znaju da nece grijati klupu ako budu dobro radili.
Nece svi omladinci koji potpisu ugovor biti za prvog tima, ali to je pravi put i tome moramo teziti. Takvim igracima dodas neke iskusnije igrace, neke koji se zele dokazivati i napravis odlican balans.
Nadam se da ce Projic biti sto prije spreman, jer kada njega nema, lijevo je ogroman propuh, a desno gubimo tu napadacku ostricu koju imamo sa Zakaricem i agilnim Stanicem koji je proigrao. Stvarno kada njega nema tek se vidi da je korektan igrac i da itekako doprinosi igri. Ne igraju imena, nego ekipa. Imali smo jako igracko rjesenje na toj poziciji (Husic), pa smo vidjeli kako je to neslavno zavrsilo.
Ubiparip mi se itekako svidio do sada, samo neka nastavi ovako. Napokon da su igraci koje dovedemo u pola sezone full spremni.