Ja bi volio nekog slabijeg da u sredini zaigraju Hajdar i Saban a ispred Sinan.
Nek se odmore Blagi i Zeba. I opcenito da se neki igraci odmore, i jos promovisati Hrvanovica.
Ovo za Slogu sto sam prije napisao onako radi Sisoje.
Ja bi volio nekog slabijeg da u sredini zaigraju Hajdar i Saban a ispred Sinan.
Slavija, nek' bude u gostima. Domaće gostovanje, kriza ekipa, samo da vrijeme posluži pa da njihova oranica bude u solidnom stanju.
To jest, al opet 12 ekipa, a 16 mečeva, pa niti jedni da se potrefeEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon sep 11, 2017 11:59 pmSlavija, nek' bude u gostima. Domaće gostovanje, kriza ekipa, samo da vrijeme posluži pa da njihova oranica bude u solidnom stanju.
@Lars pretprošle godine odmah na startu bilo Zrinjski-Sarajevo, tako da bi trebalo da može svako sa svakim
Sta znaci to Slavko je iznimno dobar covjek, jel mi treba da gledamo te njegove osobine i kakav je ko covjek ili znanje i ostalo sto je vezano za fudbal? Osvojenu titulu je izgubio na najpickastiji moguci nacin, jos ne mogu da dodjem sebi na kakav smo nacin izgubili titulu. Adzem je ekipu preuzeo dan pred pocetak prvenstva i nije mi jasno sta ljudi ocekuju od Adzema? Nije prosao ni pripreme sa ekipom, dobio jedno pojacanje u napadu i to je to. Ocekujete da igramo ko Real ili PSG, a covjek nije ni puna dva mjeseca sef strucnog staba.storm_raider je napisao/la: ↑uto sep 12, 2017 12:01 amImao sam srecu da sjedim jednom sa njim.. iznimno dobar covjek. I tada je bio svjestan da ga salabajzeri sabotiraju. Izracunalo se da je isplativije Adzema placati za Slavkine rezultate.. Do sada to iako izgleda dosta "kampanjski", Adzem i ima rezultate. Ovo Adzemovo ne znam kako da nazovem, gura on djecu, sve je to lijepo, ali ili je strasno lud ili vidi nesto sto ja, istina laik, ne vidim. Ovo drugo mi logicki djeluje vjerovatije.
A što ne bi moglo? Ako je vrhunski igrač, igrač koji pravi razliku, što da ne? Svi ozbiljni klubovi u Evropi imaju u rosteru igrače koji su puno i malo plaćeni.
Kod nas ne moze to je jos jedan od mitova ove ligekvalitet je napisao/la:A što ne bi moglo? Ako je vrhunski igrač, igrač koji pravi razliku, što da ne? Svi ozbiljni klubovi u Evropi imaju u rosteru igrače koji su puno i malo plaćeni.
E ako mislis da se u "velikim" ekipama trazi balans onda ne pratimo isti sport...nema teorije da ta prica pije vodu i da npr. lupam Pogba nema 3x vecu platu od Matica. Taj balans je prica za sirotinju i malu djecu.AsharaK je napisao/la:nije to samo kod nas, svugdje u svijetu se traži balans među platima jer su ostali igrači nezadovoljni. ne pratite fudbal od jučer
da kod nas igrač ima 40 hiljada maraka mjesečnu platu taj bi moro brat bratu svako kolo zabiti po tri gola i namjestiti još toliko, uklizavati, igrati odbranu, driblati, ogranizovati napade, fantastično izvoditi prekide, poštovati navijače, trenera, skupštinu i opštinu, galamiti na sudije ali da prođe bez kartona i još svašta nešto.
Ista ova priča je bila i na anamo onom forumu dok je Osim bio. Isto se govorilo. Nikakve logike nema. Što ne bi sad jedan Zakarić primao puno više para od, recimo, jednog Stevanovića. Samo jedan bezvezni primjer.
Nije tačno. Neki dan su objavljene plaće u Italiji. Razlike su u milionima.
kvalitet je napisao/la: ↑uto sep 12, 2017 1:33 amIsta ova priča je bila i na anamo onom forumu dok je Osim bio. Isto se govorilo. Nikakve logike nema. Što ne bi sad jedan Zakarić primao puno više para od, recimo, jednog Stevanovića. Samo jedan bezvezni primjer.
Još luđe je kad se priča o plaćanju odštete za igrače. Kao ne treba dati, šta ako se ne pokaže kao pojačanje. Pa to je nogomet, nekad pogodiš, nekad fuliš. Tu moraš riskirati ako želiš iskorak. Čitam neki dan Crvena zvezda ne računa na nekog igrača kojeg su, navodno, platili 200.000 eura. Znači da im je to fula. Zašto mi ne bismo fulilseponekad s 25.000 eura? Samo nemojte onu priču oni mogu, oni su državni projekt... Pa danski drugoligaši plaćaju odštete... Helem, jedva čekam da na kupovinu igrača damo, lupam, 200.000 eura, a da pola tih igrača bude promašaj. Bar ću znati da se pokušalo. Neće uspjeti jednom, neće drugi put, ali hoće treći.
To ti argument? Pa logično je da lakše fuliš tako, jer uzimaš slobodnog igrača (koji su najčešće van forme, nespremni...). Ovako bi uzimao igrače iz naše lige koji su u formi. Ogromna razlika.Grbavica je napisao/la: ↑uto sep 12, 2017 1:37 amkvalitet je napisao/la: ↑uto sep 12, 2017 1:33 amIsta ova priča je bila i na anamo onom forumu dok je Osim bio. Isto se govorilo. Nikakve logike nema. Što ne bi sad jedan Zakarić primao puno više para od, recimo, jednog Stevanovića. Samo jedan bezvezni primjer.
Još luđe je kad se priča o plaćanju odštete za igrače. Kao ne treba dati, šta ako se ne pokaže kao pojačanje. Pa to je nogomet, nekad pogodiš, nekad fuliš. Tu moraš riskirati ako želiš iskorak. Čitam neki dan Crvena zvezda ne računa na nekog igrača kojeg su, navodno, platili 200.000 eura. Znači da im je to fula. Zašto mi ne bismo fulilseponekad s 25.000 eura? Samo nemojte onu priču oni mogu, oni su državni projekt... Pa danski drugoligaši plaćaju odštete... Helem, jedva čekam da na kupovinu igrača damo, lupam, 200.000 eura, a da pola tih igrača bude promašaj. Bar ću znati da se pokušalo. Neće uspjeti jednom, neće drugi put, ali hoće treći.
mi fulimo sa igračem koji igraju za platu pa se skidaju glave. nemojte ba šupljirati.