model i gavran došli na po jednu...
Ja bih umjesto onog "konobara" zaposlio kakvu guzatu i sisatu konobaricu,ako je kako moguce da nema konjsku glavu,sa Gavranom srediti da se janje vrti svaki dan i u taj natpis dodao:Mole se gosti da masnim rukama ne diraju konobaricu.A bi to radilo...Model1964 je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 5:54 pmBUFFET ce nam biti najveci sponzor
Ja ga nebih davao u najam. Zaposlio bih
" konobara" koji je osvjedoceni Manijak
Niko nebi piJo na kredu.
Bilo bi zabraanjeno sjediti nako
Na vratima bi pisalo utrpanim, kerovima lutalicama i novinarskim vaškama ulaz zabranjen.![]()
AuuuuuPlavi orkestar je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 6:36 pmJa bih umjesto onog "konobara" zaposlio kakvu guzatu i sisatu konobaricu,ako je kako moguce da nema konjsku glavu,sa Gavranom srediti da se janje vrti svaki dan i u taj natpis dodao:Mole se gosti da masnim rukama ne diraju konobaricu.A bi to radilo...Model1964 je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 5:54 pmBUFFET ce nam biti najveci sponzor
Niko nebi piJo na kredu.
Na vratima bi pisalo utrpanim, kerovima lutalicama i novinarskim vaškama ulaz zabranjen.![]()
Ta 19,46 je sa brucelozom
DobarSanMan je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 6:52 pmMožda nije loša ideja
pored ovih predviđnih 1000 desetogodišnjih za Novi Jug mogli bi dozvoliti kupovinu-donaciju-sponzorstvo-nazovi ga kako hoćeš desetogodišnjih u korist kluba, tj. da ih klub i dalje prodaje regularno
npr. hoće Džeko 10 Jugova (5000 KM) a ostaju klubu, Megamix , Šehić, Telecom, Bajić, Model, Eelektroprivreda, Pjanić,ovaj, onaj, Kanada, Australija, jugozapad, ...............................
ko za stolice sa imenima (sada na plavom zidu NOVOG JUGA)
znam unazadim se kad ga vidim jos kad povede navijanjeteatrale36 je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 8:14 amEno ga na istoku ,lagano jeranima podjelio godisnje, i paradira po istoku ko Tito.
a sta fali psima lutalicama?Model1964 je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 5:54 pmBUFFET ce nam biti najveci sponzor
Niko nebi piJo na kredu.