Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

JUZNJAK
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 25, 2017 1:35 pm

Kakav sarkazam... Pisanje ne poznaje sarkazam... Neko to cita na ovaj a neko na onaj nacin... Citaoci su podijeljeni u pametne tj one koji prepoznaju sarkazam I mogu citation izmedzu redova a kojih je opet izuzetno mali postotak I one koji citaju onako kako pose tj bez uocavanja ikakvog sarkazma ili ti citanja izmedzu redova... Ovo je tekst za suda I tako ga treba posmatrati... Klub je na potezu a moze I individualci recimo bilo koji od dvojice osima...
Ps doticnom novinaru obavezno postaviti par pitanja onako usput negdje na ulici...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

igla
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:35 pm

Uostalom, ne znam što se zamarate svakom rečenicom iz svakog članka, a nekad na ocigledne stvari se tjera da se pravimo mutavi. Helem nejse, ko ih jebe.

Amidza
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:36 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pet avg 25, 2017 1:22 pm
Amidza je napisao/la:
pet avg 25, 2017 1:18 pm
Boga mi, nisu ove stvari ni priblizno bezopasne i benigne koliko bi mi voljeli.
Jah eto, unistice nas polupismeni novinar.. Da ovde ne pisete o tome ne bih ni znao da je taj clanak i izasao pa vi samo nastavite reklamirati i davati im na vaznosti..
Vise na glas razmisljam i sam sa sobom pricam, jer u zadnje vrijeme su ubacili u petu.

Nece te unistit, ali je dovoljan pokazatelj dokle su neki spremni ici. Zato ovo i nije bezopasno, jer oni ciljano pustaju ovakve stvari u eter i kreiraju ambijent kakav im odgovara. Vazda sam i ja bio za ignorisanje, ko ih jebe, ali nakon zadnjih par tekstova nisam vise tako siguran da je to najbolji nacin. U ovakvom drustvu "pametniji popusta" ne pali. Ko popusti bude jeban. Posten rad i njegovi evidentni rezultati (citaj: stadion, infrastruktura, finansije) sam po sebi ne mora biti uvijek dovoljan, nazalost. To je nasa realnost.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Brkoo
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:37 pm

Ja ne znam zasto pojedinci daju toliko na vaznosti tom portalu. Zar je bitno sta ce oni napisati? Zar je bitno sta ce napisati dokazani neprijatelji kluba?. Smarate ovdje o njima. Shvatite vise da su neprijatelji kluba i normalno je da ce pisati na nacin na koji pisu, govna treba samo ignorisati i ne citati uopste taj portal. Uzivajte u onome sto se desava u nasem klubu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:38 pm

Ma yebat ih. Nebitni su. Taj clanak nebi procitalo par desetina ljudi.. samom polemikom o njihovim nebulozama im dajemo na vaznosti i dizemo im posjecenost.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

kb80
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:40 pm

Brkoo je napisao/la:
pet avg 25, 2017 1:37 pm
Ja ne znam zasto pojedinci daju toliko na vaznosti tom portalu. Zar je bitno sta ce oni napisati? Zar je bitno sta ce napisati dokazani neprijatelji kluba?. Smarate ovdje o njima. Shvatite vise da su neprijatelji kluba i normalno je da ce pisati na nacin na koji pisu, govna treba samo ignorisati i ne citati uopste taj portal. Uzivajte u onome sto se desava u nasem klubu..
:palacgore:

neroazzuro
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:42 pm

Ma treba vas banovat sve koji to go.vno od portala komentarisete ovde svako malo. Šta vam je više, samo im dižete rejting.
Ljudi izgubili povlastice koje su imali i normalno da će tražit svaku priliku da se.ru.
A čime ćeš najbolje privuć pažnju nego sa najpopularnijim sportskim klubom u državi. Radite upravo ono što oni hoće.
A da vi ovde ne spomenete većina raje ne bi ni otvorila tu stranicu.
Prvi sam ja prekrižio i taj forum i portal kad smo ih odje.bali.

phily
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:47 pm

o kakvom vi clanku pisete zar samo ga ja nisam procitao ?? :rofl: :D
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:49 pm

Ma hajde sve je to meni jasno što se tiče portala..
Ali mi nisu jasni i dalje likovi koji pišu tamo.
Jasno je ko sve piše, ali i ima desetak normalnih navijača. U redu, neka je ovo "lobotomija"..ali ako bih mogao birati da nigdje ne pišem ili tamo da pišem, jasna bi stvar bila.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

TOJEMOJTIM
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:49 pm

jako rijetko pišem, čitam gotovo svaki dan, ponekad i ss. sad sam tamo pročitao polupismenog mediokriteta i nasmijao se kao kad se nasmiješ kad neko baci kesu smeća sa 8og sprata ili kad glavata spodoba sva4 upali na gl cesti i "parkira" dok ne završi...nasmiješ se fukari mentalnoj i prođeš, prođeš jer znaš da mu ne možeš ništa objasniti, pokazati, uputiti. takve polupismene fukare i mediokriteti ne zaslužuju ni šljagu jer si se onda spustio na nj nivo, dakle jako nisko. upravo zbog konjokradica, netalentiranih provincijalaca, mentalnih mukara, kompleksaša i bezmudih lola, e zbog njih mi je drago ovo što radi ovaj naš Misimović. Jer važniji je nama ovaj naš Misimović 100x i od Zvjezdana Misimovića i bilo kojeg dobrog fudbalera kojeg polupismeni wannbe novinar i mentalna fukara priupita za dres pa tek onda nešto i što ima veze sa nj poslom.
i tako, hvala ovim ljudima na čelu kluba koji imaju muda, strpljenje, pamet da sve mediokritete, fukare, konjokradice ponište. nije lako biti na meti polusvjeta ali je ipak mnogo teže biti polusvjet.
od sada na svako negodovanje ispotiha, svaku lafo dobronamjernu kritiku kojom se relativizira rad ovih ljudi (koji naravno i da griješe, i griješit će ali im je čista namjera) fukara i mediokriteta mora se dočekati sa glasnim "začepi!" ili je možda bolje "sikter!"
do sada smo im se smijali, sada je važno i glasno reći odjebite od Želje
živio Željo!

Rashid
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:50 pm

Što više psi laju znači da smo na dobrom putu! :palacgore:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:52 pm

phpBB [video]

U slucaju da je neko propustio.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

1921.ba
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:53 pm

slika

NAJAVA: Željezničar dočekuje Široki Brijeg

http://1921.ba/najava-zeljeznicar-docek ... rijeg-3831
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Braveheart
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:57 pm

Pitari na aparatima. Danas sreo jednog kaze prosite, sramotite se, necete nikad skupit dovoljno para... Sto znaci ljudi da smo na dobrom putu, jer kad su govorili brz jakog Zelje nema ni jakog torpeda bili smo u govnima bas. Sad kada smo stali na noge ne valja nista vise. Gradi Zeljo boli te ***** . Imam jednu zamjerku, naravno kao pravi Bosnjo, uvijek mi nesto fali :D nadao sam se da ce uspjet nekako biti spojena istocna i jug ali jbg. Mozda i budu ko zna :D nagib nas zeza xD

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 25, 2017 2:07 pm

Ja clanke sa ovim "strasnim" naslovima uopce ne citam, jer nasi novinari mlate svasta, a i bgm dugo mi citati.
Procitam jedino kad ovdje pocne komentarisanje clanka. Da se ovdje ne spominje ja ga nikad ne bi procitao.

Nek rade sta hoce i kako hoce. Njihova stvar.

Brkoo
Kontakt:

kemo je napisao/la:
pet avg 25, 2017 12:40 pm
https://fkzeljeznicar.ba/foto-u-toku-ra ... enu/27899/
:11: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

Ah čujte, gradilo se i gradit će se :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

pet avg 25, 2017 2:09 pm

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirfile
Kontakt:

pet avg 25, 2017 2:15 pm

Stole voli Zelju

teatrale36
Kontakt:

pet avg 25, 2017 2:19 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pet avg 25, 2017 1:31 pm
AsharaK je napisao/la:
pet avg 25, 2017 1:26 pm
Koliki god da je sarkazam sa tim se ne salis.
Pa i ovdje imas forumasa koji pisu a koji su redovno i bez sarkazma dovodili u pitanje legitimitet Amarovih titula a lafo problem clanak u kojem taj levat u sustini ismijava one koji pricaju o kupljenim Amarovim titulama..
Jeste u pravu si, pitarska posla prava i tad su pricali kupujete utakmice,torbe i sl.
A Amar izmislio fudbal za sve ove sadasnje i bivse trenere i strucnjake. Kad se on Zebe rijesio prije 5 god kad je Zeba i nesto igrao :pljesak:
Zadnja izmjena: teatrale36, dana/u pet avg 25, 2017 2:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava