Nemaju sta prodavati na stadionu tj. Fan shopu a ne online buraz.
samo nas farbaju,nisu ni istok napravili
Pa ljudi tražili predsjednika skupštine, niko osim njega nije htio da se prihvati posla.
Fakat pretjerujete sa fan shopom. Istina je da može biti dosta bolji, ali daleko od toga da je odron. Nemamo svi isti ukus. Ja nekoliko majica koje imam, odlično su se pokazale. Dresovi isto tako. Stvari koje mi se ne sviđaju, ne uzimam. Sada dobar dio godine imamo i kiosk u gradu. Još samo fali ta online prodaja i to bi bilo to.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 7:29 amNemaju sta prodavati na stadionu tj. Fan shopu a ne online buraz.
Fan Shop jedna velika 0
droba je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 8:11 amSigurno i lagano koracamo prema Europi, samo jos da malo sportski segment procepi.Samo jedna stvar mi malo bode oci, ali to je samo moje misljenje- treba nam neko drugi da obavlja funkciju predsjednika skupštine uz duzno poštovanje Adisu kao novinaru. Gledam ga juce po meni jedina karika koja nije dorasla trenutnoj strukturi.
Ne znam samo na osnovu čega ta procjena? Samo zato što je novinar ili samo na osnovu izgleda i godina? Ako je na osnovu izgleda i godina šta reći onda za generalnog sekretara koji izgleda kao srednjoškolac, a momak je, izgleda, zvjerka u poslu. Mani te se gluposti.droba je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 8:11 amSigurno i lagano koracamo prema Europi, samo jos da malo sportski segment procepi.Samo jedna stvar mi malo bode oci, ali to je samo moje misljenje- treba nam neko drugi da obavlja funkciju predsjednika skupštine uz duzno poštovanje Adisu kao novinaru. Gledam ga juce po meni jedina karika koja nije dorasla trenutnoj strukturi.
Hajde sto je prcljiv, ali sto za razliku od vecine fudbalera veoma elokventan, lijepo ga je bilo slusati fakat.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 1:41 amGoran je najpricljiviji od svih nasih fudbalera. Kao zena neka.
Njegove izjave najduze, ostali igraci pola minute, a posebno Veca na Bht-u. Recenica i dosta.
Na osnovu svega, vidi se da nemas pojma cim spominjes izgled, Adis je kao covjek super, kao novinar isto, ali nije dorastao funkciji koju obavlja. Moje mišljenjeje da je tu potrebna osoba sa karizmom, koja ima marketing i biznis u malom prstu, koji je u toj nekom svijetu biznisa cijenjen i cije se misljenje poštuje , a mislim da Adis nema nista od toga, a sto se tice momka koji obavlja funkciju sekretara-skidam kapu, mlad ambiciozan, elokventan perfektno prica jezike i znas ta hoce - susta suprotnost Adisu u svakom pogledu.Hare79 je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 9:09 amNe znam samo na osnovu čega ta procjena? Samo zato što je novinar ili samo na osnovu izgleda i godina? Ako je na osnovu izgleda i godina šta reći onda za generalnog sekretara koji izgleda kao srednjoškolac, a momak je, izgleda, zvjerka u poslu. Mani te se gluposti.droba je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 8:11 amSigurno i lagano koracamo prema Europi, samo jos da malo sportski segment procepi.Samo jedna stvar mi malo bode oci, ali to je samo moje misljenje- treba nam neko drugi da obavlja funkciju predsjednika skupštine uz duzno poštovanje Adisu kao novinaru. Gledam ga juce po meni jedina karika koja nije dorasla trenutnoj strukturi.
Vjerovatno si ti insajder pa znaš kakav je jedan a kakav drugi. Možda si u pravu, a možda samo onako iznosiš svoje mišljenje kao i ja svoje bez ikakvog realnog uvida. Meni je samo zasmetalo što nakon lavine dobre energije juče neko može razmišljati o tome je li Adis za predsjednika Skupštine ili nije, osim ako ima nešto lično protiv njega. Tipično mi. Super je ovo sve, gradi se jug, al Adis nije za predsjednika Skupštine. Niđe veze...droba je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 9:51 amNa osnovu svega, vidi se da nemas pojma cim spominjes izgled, Adis je kao covjek super, kao novinar isto, ali nije dorastao funkciji koju obavlja. Moje mišljenjeje da je tu potrebna osoba sa karizmom, koja ima marketing i biznis u malom prstu, koji je u toj nekom svijetu biznisa cijenjen i cije se misljenje poštuje , a mislim da Adis nema nista od toga, a sto se tice momka koji obavlja funkciju sekretara-skidam kapu, mlad ambiciozan, elokventan perfektno prica jezike i znas ta hoce - susta suprotnost Adisu u svakom pogledu.Hare79 je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 9:09 amNe znam samo na osnovu čega ta procjena? Samo zato što je novinar ili samo na osnovu izgleda i godina? Ako je na osnovu izgleda i godina šta reći onda za generalnog sekretara koji izgleda kao srednjoškolac, a momak je, izgleda, zvjerka u poslu. Mani te se gluposti.droba je napisao/la: ↑pet avg 25, 2017 8:11 amSigurno i lagano koracamo prema Europi, samo jos da malo sportski segment procepi.Samo jedna stvar mi malo bode oci, ali to je samo moje misljenje- treba nam neko drugi da obavlja funkciju predsjednika skupštine uz duzno poštovanje Adisu kao novinaru. Gledam ga juce po meni jedina karika koja nije dorasla trenutnoj strukturi.