Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 25, 2017 1:27 am

Model sta mislis kad bi mogla pocet gradnjs, tj.kad bi mogli pare skupiti?

kontranogama
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:35 am

Goran ajmo reci Zakaric
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 25, 2017 1:41 am

Goran je najpricljiviji od svih nasih fudbalera. Kao zena neka. :D
Njegove izjave najduze, ostali igraci pola minute, a posebno Veca na Bht-u. Recenica i dosta.

Majkel
Kontakt:

pet avg 25, 2017 2:31 am

Ako je neko blizak ljudima koji vode fan shop,daj ljudi apelirajte da se otvori online fan shop. Već godinama to molim po raznim forumima,na društvenim mrežama a nikad ništa,polako gubim nadu..
:zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 25, 2017 5:53 am

Ma đe će ko sa Anelom
Frajer ko iz topa odgovara na pitanja, jasno, precizno i u jednom dahu :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet avg 25, 2017 7:29 am

Raptor44 je napisao/la:
Ako je neko blizak ljudima koji vode fan shop,daj ljudi apelirajte da se otvori online fan shop. Već godinama to molim po raznim forumima,na društvenim mrežama a nikad ništa,polako gubim nadu..
Nemaju sta prodavati na stadionu tj. Fan shopu a ne online buraz.
Fan Shop jedna velika 0
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

gavran
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:03 am

Ajzea je napisao/la:
pet avg 25, 2017 12:18 am
Opet gledam video idejnog projekta.. Ako sanjam, umro dabogda ko me probudi.
samo nas farbaju,nisu ni istok napravili
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

droba
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:11 am

Sigurno i lagano koracamo prema Europi, samo jos da malo sportski segment procepi.Samo jedna stvar mi malo bode oci, ali to je samo moje misljenje- treba nam neko drugi da obavlja funkciju predsjednika skupštine uz duzno poštovanje Adisu kao novinaru. Gledam ga juce po meni jedina karika koja nije dorasla trenutnoj strukturi.

teatrale36
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:14 am

gavran je napisao/la:
čet avg 24, 2017 9:56 pm
gdje je onal lik(SH) da ofarba reflektor kao sto obeca.on sebi i raji kupio desetogodisnje i utisu se.nije to lijepo nimalo
Eno ga na istoku ,lagano jeranima podjelio godisnje, i paradira po istoku ko Tito.

psihopata
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:14 am

ovaj zakaric ima strebizam cini mi se.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

neroazzuro
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:21 am

droba je napisao/la:
treba nam neko drugi da obavlja funkciju predsjednika skupštine uz duzno poštovanje Adisu kao novinaru. Gledam ga juce po meni jedina karika koja nije dorasla trenutnoj strukturi.
Pa ljudi tražili predsjednika skupštine, niko osim njega nije htio da se prihvati posla.

ublehas
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:22 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet avg 25, 2017 7:29 am
Raptor44 je napisao/la:
Nemaju sta prodavati na stadionu tj. Fan shopu a ne online buraz.
Fan Shop jedna velika 0
Fakat pretjerujete sa fan shopom. Istina je da može biti dosta bolji, ali daleko od toga da je odron. Nemamo svi isti ukus. Ja nekoliko majica koje imam, odlično su se pokazale. Dresovi isto tako. Stvari koje mi se ne sviđaju, ne uzimam. Sada dobar dio godine imamo i kiosk u gradu. Još samo fali ta online prodaja i to bi bilo to.

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:38 am

droba je napisao/la:
Sigurno i lagano koracamo prema Europi, samo jos da malo sportski segment procepi.Samo jedna stvar mi malo bode oci, ali to je samo moje misljenje- treba nam neko drugi da obavlja funkciju predsjednika skupštine uz duzno poštovanje Adisu kao novinaru. Gledam ga juce po meni jedina karika koja nije dorasla trenutnoj strukturi.
phpBB [video]

Misimovicu titula treba da bude besmrtan. :D

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:48 am

A po stoti put gledam video i čudim se da su ovako nešto osmislili..
Kontam biće to eto onako nenatkriveno, estetski tu i tamo, da bi se moglo platiti..
Ovo i košta mnogo, a u suštini malo.
Kapa dole, Zeničani :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ch.Willa1986
Kontakt:

pet avg 25, 2017 8:59 am

Cijena i nije velika s obzirom kakav je projekat u pitanju i koliko je problematicno bilo sta graditi ispod tranzita. Prelijepo je osmisljeno, nema covjek sta zamjeriti nit mogu naci neku manu. Jos na kraju neka krov bude isti na svim tribinama kao i na jugu, mada je to bas tesko izvodivo :)

Prvi smo, atmosfera u ekipi odlicna, dobili smo derbi, najava gradnje juga, obecanje uprave da ce zavrsiti ono sto su obecali, sta nam vise treba? Dovoljno je razloga da Grbavica bude puna bez obzira na protivnika pa i na rezultat, moramo pomoci klubu da ovo sve izguramo do kraja. Animirajte ljude, moramo podici prosjek na stadionu, moramo kupovati te ulaznice i puniti kasu. Neko je vec pisao o tome i zamolio najvjernije navijace sa juga da se suzdrze pirotehnike i transparenata koji nisu sportski. Moramo na svaki moguci nacin biti podrska dok se ne zavrse projekti a onda neka gori sve :D

Hare79
Kontakt:

pet avg 25, 2017 9:09 am

droba je napisao/la:
Ne znam samo na osnovu čega ta procjena? Samo zato što je novinar ili samo na osnovu izgleda i godina? Ako je na osnovu izgleda i godina šta reći onda za generalnog sekretara koji izgleda kao srednjoškolac, a momak je, izgleda, zvjerka u poslu. Mani te se gluposti.

mirzza
Kontakt:

pet avg 25, 2017 9:11 am

Leon_Professional je napisao/la:
pet avg 25, 2017 1:41 am
Goran je najpricljiviji od svih nasih fudbalera. Kao zena neka. :D
Njegove izjave najduze, ostali igraci pola minute, a posebno Veca na Bht-u. Recenica i dosta.
Hajde sto je prcljiv, ali sto za razliku od vecine fudbalera veoma elokventan, lijepo ga je bilo slusati fakat.
Veca je najjaci definitivno, kracih izjava nisam vidio u zivotu.

droba
Kontakt:

pet avg 25, 2017 9:51 am

Hare79 je napisao/la:
droba je napisao/la:
Ne znam samo na osnovu čega ta procjena? Samo zato što je novinar ili samo na osnovu izgleda i godina? Ako je na osnovu izgleda i godina šta reći onda za generalnog sekretara koji izgleda kao srednjoškolac, a momak je, izgleda, zvjerka u poslu. Mani te se gluposti.
Na osnovu svega, vidi se da nemas pojma cim spominjes izgled, Adis je kao covjek super, kao novinar isto, ali nije dorastao funkciji koju obavlja. Moje mišljenjeje da je tu potrebna osoba sa karizmom, koja ima marketing i biznis u malom prstu, koji je u toj nekom svijetu biznisa cijenjen i cije se misljenje poštuje , a mislim da Adis nema nista od toga, a sto se tice momka koji obavlja funkciju sekretara-skidam kapu, mlad ambiciozan, elokventan perfektno prica jezike i znas ta hoce - susta suprotnost Adisu u svakom pogledu.

Hare79
Kontakt:

pet avg 25, 2017 10:02 am

droba je napisao/la:
pet avg 25, 2017 9:51 am
Hare79 je napisao/la:
droba je napisao/la:
Na osnovu svega, vidi se da nemas pojma cim spominjes izgled, Adis je kao covjek super, kao novinar isto, ali nije dorastao funkciji koju obavlja. Moje mišljenjeje da je tu potrebna osoba sa karizmom, koja ima marketing i biznis u malom prstu, koji je u toj nekom svijetu biznisa cijenjen i cije se misljenje poštuje , a mislim da Adis nema nista od toga, a sto se tice momka koji obavlja funkciju sekretara-skidam kapu, mlad ambiciozan, elokventan perfektno prica jezike i znas ta hoce - susta suprotnost Adisu u svakom pogledu.
Vjerovatno si ti insajder pa znaš kakav je jedan a kakav drugi. Možda si u pravu, a možda samo onako iznosiš svoje mišljenje kao i ja svoje bez ikakvog realnog uvida. Meni je samo zasmetalo što nakon lavine dobre energije juče neko može razmišljati o tome je li Adis za predsjednika Skupštine ili nije, osim ako ima nešto lično protiv njega. Tipično mi. Super je ovo sve, gradi se jug, al Adis nije za predsjednika Skupštine. Niđe veze...

ChWilla
Kontakt:

pet avg 25, 2017 10:05 am

neće ljudi ni da se pojave dok je diktatura. bolje i konstruktivnije pljuckati sa strane...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava