Šta reći o portalu koji je prepisivao objave s moje stranice Druga liga FBiH - Jug...
Nikad nisam sumnjao u Gavrana.
Zato sto je storm jedna ogromna bratcina.
Nema ni jedan ovo je unikatno i najljepse od svih tribina hehPlava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:04 pmZna li neko za tribinu u svijetu koja izgledom podsjeća na novi Jug?
Ako nije belaj slike da postavi.
A mene mrziš?
I ja mislim da smo unikatni i da će jug biti prepoznatljiv. Kao što je žuti zid.damirfile je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:07 pmNema ni jedan ovo je unikatno i najljepse od svih tribina hehPlava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:04 pmZna li neko za tribinu u svijetu koja izgledom podsjeća na novi Jug?
fcz je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:08 pmNajgore je sto je ovaj Amer Culic fakat Zeljovac od rodjenja, ne onaj povremeni nego fakat. Ne znam koji qrac se desi ljudima pa okrenu pricu.
Generalno, kad su u pitanju ovi pljuvaci, cini mi se da su nekako najgori oni koji su se nekad priblizili klubu ili bar imali iluziju da ce se na ovaj ili onaj nacin uvaliti, pitati za nesto, pa onda kad od toga nista ne bude oni pocnu da kritikuju "za dobro kluba".
Kako god, jebat ih - gradi Zeljo, nek sisaju *****!
@Hurmasica
Prvi put vidim ovu fotografiju, odlicna je. Hvala na doprinosu
5 hiljada, 7,5 metara od gola, natkrivena tribina, akustika dobijena gradnjom istoka...Bosanski lonac je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:11 pmI ja mislim da smo unikatni i da će jug biti prepoznatljiv. Kao što je žuti zid.damirfile je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:07 pmNema ni jedan ovo je unikatno i najljepse od svih tribina hehPlava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:04 pmZna li neko za tribinu u svijetu koja izgledom podsjeća na novi Jug?
Čini mi se da sam već postavljao sliku, a i sad kako je izašao projekt Juga, mogu reći da me navijačka tribina stadiona Panathinaikosa podjseća na Jug. Samo što je ova tribina bez krova i glavni dio je malo zaobljen, a zdenke su, kao i kod nas, niže i stapaju se sa susjednim tribinama (doduše kod nas će zapad malo pričekatiPlava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:04 pmZna li neko za tribinu u svijetu koja izgledom podsjeća na novi Jug?
Zamisli kad krene:"ZEEEELJOOO" sa svih stranaPlava Porodica je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:16 pm5 hiljada, 7,5 metara od gola, natkrivena tribina, akustika dobijena gradnjom istoka...Bosanski lonac je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:11 pmI ja mislim da smo unikatni i da će jug biti prepoznatljiv. Kao što je žuti zid.
Mi smo Željezničar, izvol'te se branit!
SanMan je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 6:28 pmE kad bi se moglo organizovati da zadnju tekmu Juga (starog) odigramo protiv Željine Reprezentacije
Šehić-Memija-Vršajević-Zukanović-Cocalić-Hadžiahmetović-Višća-Gojak-Džeko-Hodžić-Bajić trener Baždarević
(ako sam koga zaboravio nek ne zamjeri)
normalno sav prihod ide za izgradnju novog Juga
Oženi nekakvog gabora onda