Cim mi ne zavisimo sami od sebe to je kriticno. Na istoku smo pokazali kakvi smo.
Dzeko, hoces li se prodat il ces dat milion, nama svejedno

Gdje ces vece janje od ulaganja saveza u nas stadion, od onih stakora je tesko izbiti marku.
SadE ce analizaRoberto Baggio je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 2:16 pmOnda mora bolje paziti šta priča, jer mi ovdje svaki zarez analiziramo.![]()
Aferim!!!skretnicar je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 3:42 pm
"Prva slika, naslovna strana "portala" nakon POBJEDE na derbiju, i zauzimanja prve pozicije. U situaciji u kojoj bi mu pozavidio Murinjo, dosao na raspad od ekipe, ostao bez najbolja 2 igraca lige, nije odradio pripreme, i dobio ekipu koja je godinu dana igrala taktiku "ko predje centar umrla mu majka". Frajer prvi na tabeli. I uz to odmah progurao Željinu djecu, talente koji ne bi do 30te zaigrali kod proslog trenera.
Ni rijeci ni slova o tome, nego kritika.
Druga slika, naslovna strana portala nakon sto je objavljena jedna od bitnijih stvari u historiji kluba, pocinje izgradnja natkrivenog juga, stadion se obezbjedjuje za prvenstvo svemira, ljudi bukvalno gledaju presicu i placu 20 minuta od srece, svi, njima naslovna hvalospjevi o Cviki koji je upravo OTKAZ dobio u drugoligasu iz Kine???
Pa jel bas kontate da su ljudi budale?"
Objasnio
Ti ako budeš to radiJo naJebo je svaTkoModel1964 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 3:45 pmSadE ce analizaRoberto Baggio je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 2:16 pmOnda mora bolje paziti šta priča, jer mi ovdje svaki zarez analiziramo.![]()
Na 26 strana![]()
Majke mi i ja kad sam maloprije ušao i vidio Cviku kao top vijest umjesto Juga sve je jasno bilo.skretnicar je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 3:42 pm
"Prva slika, naslovna strana "portala" nakon POBJEDE na derbiju, i zauzimanja prve pozicije. U situaciji u kojoj bi mu pozavidio Murinjo, dosao na raspad od ekipe, ostao bez najbolja 2 igraca lige, nije odradio pripreme, i dobio ekipu koja je godinu dana igrala taktiku "ko predje centar umrla mu majka". Frajer prvi na tabeli. I uz to odmah progurao Željinu djecu, talente koji ne bi do 30te zaigrali kod proslog trenera.
Ni rijeci ni slova o tome, nego kritika.
Druga slika, naslovna strana portala nakon sto je objavljena jedna od bitnijih stvari u historiji kluba, pocinje izgradnja natkrivenog juga, stadion se obezbjedjuje za prvenstvo svemira, ljudi bukvalno gledaju presicu i placu 20 minuta od srece, svi, njima naslovna hvalospjevi o Cviki koji je upravo OTKAZ dobio u drugoligasu iz Kine???
Pa jel bas kontate da su ljudi budale?"
Objasnio
Ja reko prije polastorm_raider je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 2:44 pmNe znam je li neko naveo, dijelovi 'starog' Juga ce ostati vidljivi. Muzejski.![]()
Daj analizu ne vjerujemo tiModel1964 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 3:49 pmJa reko prije polastorm_raider je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 2:44 pmNe znam je li neko naveo, dijelovi 'starog' Juga ce ostati vidljivi. Muzejski.![]()
godine
![]()
Po meni nije problem mrznja,vec trenutak kad se ovo pise,al eto jbg otislo u eter
ja samo znam da kada ga onaj sa izvora pitao za istok da mu je kez od uha do uha bio i da je rekao da je odusevljen, meni dostaIvicahuljev je napisao/la:Po meni nije problem mrznja,vec trenutak kad se ovo pise,al eto jbg otislo u eter
Na telefonu sam i mrsko mi traziti.