To se sve mozw pokrpit, napadac ne. Gotal je vrhunsko rijesenje, al et.
To se sve mozw pokrpit, napadac ne. Gotal je vrhunsko rijesenje, al et.
ako iz ove situacije ne izadju kao tim, nece nikada.
Ja bih volio da Sinana vidim tvojim očima. Ok, očekujem i ja od njega mnogo, čak i sad ima neke bljeskove ali kako rekoh to su samo bljeskovi, pa se izgubi po 10-ak minuta nema ga nikako, pa onda opet jedan potez. Trenutno kakav god da je Zajko je ipak korisniji. Bar u mojim očima.Vrag je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 11:16 amNjega nije ni morao izvaditi. Dovoljno je izmjena Bogicevic-Blagojevic i rotacija Zeba-Ramovic ili Zakaric-Zeric-Ramovic da barem dobije efikasniju i brzu ekipu. Ovako je zavalio 3 igraca koja su odlicna na svojim prirodnim pozicijama, a na drugim samo da ispune kvotu od 11 igraca. Ne znam kako to nije uocio. I umjesto na kraju da se poklopi prizna gresku on prvo traži opravdanje u vremena, a kasnije je pobjeda dosla kao plod nase "fantasticne" igre. Ramovic iz utakmice u utakmicu pokazuje da je bolji od Zebe da nema potez viska, da je zna dodati prvom do sebe i napokon pruziti taj zadnji pas. On nama igra krilo ili ga negdje gurne sto dalje od gola. Kada su ga imenovali rekao sam da mu treba pruziti podrsku, imao je Slavko i Kostic treba i on. Zasluzio je vise nego njegovi predhodnici. Ako ce i on poceti istom tvrdoglavom pricom i alibi za alibim traziti onda brate vozi odmah. Dosta mi je takvih.salle86 je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 8:16 amI to je to vrlina, da uočiš gdje ne štima i mijenjaš.
Kemo na zadnjem veznom je promašaj može pričati ko šta hoće. Ali Kemo je očito neko ko će biti "istrpljen" što je ekstra, tako da njega nije "smio" vaditi a Jovan je morao ući.
Pokušalo se drugačije, možda i onako kako svi mi "koji bolje vidimo sa tribina" i pišemo, nije išlo, ali se nije čekalo da nazor prođe. Meni sasvim dobar znak da se ipak vlada određenim karafekama.
Ako je "ono" onda ne valja nikako.AsharaK je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 11:59 amMeni je ovaj transfer rok jako, jako cudan. Ovo nam se jos nikad nije desilo, i prozivanje Cenana po meni je jako, jako ruzno i neutemeljeno. Cenan je covjek koji nam je doveo Zakarica, Ramovica, Zeca, Graovca, Projica. To su igraci koji su okosnica tima i koji danas jedini guraju Zelju prema naprijed. Znaci ni jedan igrac nije bio fula i odradio je to perfektno. Sad dolazimo do problema. I Slavko i Adzem su rekli da cemo dovesti igrace, doveli nismo. Transfer rok koji je mogao imati ocjenu 9/10, zbog toga ce imati 5/10. Mislim da nije problem u Cenanu, mozda je Adzem stopirao dolazak igraca da vidi gdje njemu sta odgovara, ne znam, ali jako mi je sumnjivo i to sto nema novinskih clanaka. Jednostavno ovakvu situaciju nikad nismo imali, ne zna covjek sta da misli i kako da se ponasa.![]()
kakva kontradiktornost mladog leonaOTJERAJTE BIVSE IGRACE!!!