Brkoo je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:58 pm
Cuj najbolji golman lige nakon jedne dobre utakmice..
Moram se osvrnuti i na Ordagica, da smo ga doveli i da ima platu koju je zelio i da igra ovako kao sto igra u Slobodi pa trazili bi svi da ga posalju na giljotinu..
Htjedoh danas isti post napisati,ali kontam necu pametovati.Sloboda u 3 kola 1 bod ima,a Ordagica sam danas vidio sam kad je u 2.poluvremenu prosao covjeka,odigrao povratnu,ali je onaj nabi preko gola.To je bilo sve.I to da nam bude pojacanje cije cemo obestecenje platiti,dati procenat u narednom transferu i vjerovatno najvecu platu u timu?Neka,hvala.
Draze mi je gledati ovo sto sad imamo,ma koliko negledljiva igra bila, uz nase juniore,nego nastaviti niz sa raznim polovnjacima sumnjivog kvaliteta.Ako su nasi skontali da je bolje ne dovoditi nikoga, ako vec ne moze pravo pojacanje,onda im svaka cast.Krajnje je vrijeme da se stane u kraj takvoj transfer politici.
Nedavno sam pisao,u Zelju treba da dolaze samo 2 vrste igraca,dok se nekad ne bude moglo platiti obestecenje:
1.Mlad igrac,18-22 god max.
2.Provjeren igrac,koji je slobodan i koji ce traziti vecu platu za nase prilike,ali sa kojim ces biti siguran da je kvalitet koji pravi razliku u ovoj ligi.