Nije toliko lud ili su pare ipak.
ISB87 je napisao/la: Shvatite da nije samo do otkaza Petrovicu vec sto smo postali smijesan klub, nemamo nikakve ideje sto se tice terena.
Ako nema para ostavite Adzema i nadam se da ce forsirat omladinu i jedan ce se vec prodat. Izgradite juznu tribinu, neki transfer ce je otplatiti.
Bekric, bogicevic, zeba, sinisa, markovic, jahic noga. S noge na nogu, isplatiti ih pa makar se i zaduzit morali. Vozdra uhljupi ne prilazite dolini vise nikad.
A kao prije nismo bili smijesan klub...druze za vode nismo imali, malo je falilo da se ugasimo a sad svima guzice zeljne sportskog segmenta na nivou je,benog ManUtd-a...fino se vidjelo da nismo imali nikakvu igru sa SP-om i meni a i vecini navijaca je bilo mucno gledati utakmice gdje nema smisleno izgradjenog napada..covjek je dosao obezbjedio nam Evropu i velika mu hvala za to al nam je igra bila katastrofa najblaze receno...svi su bili za smjenu trenera i sad kad smo ga smijenili prije pocetka prvenstva traze se mahane...samo da nam je sra,tISB87 je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 9:10 pmShvatite da nije samo do otkaza Petrovicu vec sto smo postali smijesan klub, nemamo nikakve ideje sto se tice terena.
Ako nema para ostavite Adzema i nadam se da ce forsirat omladinu i jedan ce se vec prodat. Izgradite juznu tribinu, neki transfer ce je otplatiti.
Bekric, bogicevic, zeba, sinisa, markovic, jahic noga. S noge na nogu, isplatiti ih pa makar se i zaduzit morali. Vozdra uhljupi ne prilazite dolini vise nikad.
Po meni nije problem u Zebi i Jovanu. Problem je što svi stoje, što nemaju kome dati loptu.
U moru danasnjih postova ovaj je mehlem za procitati, sve cestitkeza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 3:27 pmlos potez. sve sto bi napisao bilo bi samo doljevanje ulja na vatru. kao neko ko voli Zelju ne pada mi napamet da to radim.
u ponedjeljak sam na starom mjestu. sa jos vecim zarom i optimizmom. Adzem je novi trener, covjek koji je dugo radio sa omladinom koju zelimo gledati, covjek koji je dugo dugo u klubu i koji sigurno zna svaki djelic naseg bica. zelim vjerovati da ce uspjeti naci pravi balans i da cemo vec sutra moci vidjeti naznake onoga sto prizeljkujemo. a to jeste Zeljina mladost u koju polazemo tolike nade.
moze me nervirati dosta toga. mogu biti ljut na neke ljude. ali kao pravi Zeljovac ne zelim izbjeci priliku da Adzemu i momcima vec sutra dam punu i apsolutnu podrsku.
na kraju krajeva, puno je toga na kocki. neki nisu ni svjesni. nasa podrska ne smije izostati.
moja nece!
![]()
Bas oni koji idu na utakmice su protiv Petrovica jer dosta je meni da izgubim citav dan i potrosim duplu dnevnicu da gledam kako me Krupa napada a onaj permanenti igra na bod, vozdra nek ide i vodi Mettalege i Vitez pa nek kalkulise i igra bunker.GoodisonPark je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 9:03 pmNajglasniji su ovi forumaši koji jednom ili ni jednom godišnje idu na tekme.. Oni bi vedrili i oblačili u Želji.
Neće da može i šta ima veze što je dobio podršku, dobio je podršku i od mene ali nakon euroepizoda se vidjelo da napretka nema ni sekunde.
Adio debeli, carl zeiss jena plače za ovakvim stručnjakom![]()
To ce Amar naci zajednicki jezik sa ovom upravom ? Nema problema ako DA u suprotnom da se on pita za sve, da ode kad mu je cejf to kod kuce moze, doviđenja i prijatno.sastrane je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 9:27 pmMa ovo ti je pripremanje terena za Amara. Pravi se trio zeljinog DNKa. Amar - Adzem - Oda. Jedan od zadnje dvojice ce biti pomocnik, a drugi trener B tima il neka kombinacija sa juniorima. Okosnicu tima treba da nam cine nasa djeca, pa tako i Strucni stab.
Svaka cast, bravo majstore.storm_raider je napisao/la: ↑ned jul 23, 2017 9:31 pmSponzorisacu jednu godisnju kartu za Jug.
Ako nekome treba godisnja karta za Jug, molim Vas neka mi se javi u PP. Anonimnost je apsolutno zagarantovana.
Vidio sam takodjer dda je i forumas @Gola isto napisao.