Odlicne cijene sezonskih! Pogotovo mi je drago za ekstra povoljne penzionerske za sjever, odlicno da se ispostuje starija garda
Vukotic, Gotal, Miro...vidm par stranica ispisaste, kontam sta bi hahaha
Probat cu ukratko. Ljubavi nema u danasnjem fudbalu. Gotal kontao negdje bolje otici, nasi oprezni, bio bi na svojevrsnoj probi, prvi put cujem za to, svaka cast. Skontao da ima sve manje opcija, ja bi ga doveo, ali ne zuriti i sigurno malo njega zavlaciti i ponuditi dosta manje uslove. Ne cvjetamo bas s napadacima, pojeo bih se sada jer bi Mujagic odlicno legao da je htio ostati, ali umislio se, napunili mu glavu...e Mujagicu, mogao si biti prvi napadac sada.
Sto se Mire tice, skontao je da je dobro zajebao stvar. Naravno da bi nam dobro dosao, nema govora o tome, ali ako je ugovor barem na dvije godine. Bolje kod nas nego kod konkurencije.
Miske je ponudio braci Ilic sasvim dovoljno za Vukotica, a oni ga precjenjuju. Brt, Krupa, klub je anonimus, rasipat ce vam se kadar, cijena ce mu samo opadati, bez obzira sto je dobar igrac. Nemate Krstajica u klubu s dobrim vezama, pa da ga mozete tuhnuti negdje. Sasvim pristojna ponuda Zelje, tesko i da mozemo vise. Sigurno bi bio komadant odbrane i odlican igrac uz jos nedokazanog Kemu, Dzindu, Velica. Svakako ostajemo sljedece godine bez Graovca (osim ako ne produzimo posdbu) i Bogija (valjda ce u penziju hahaha)
Sto se Ordagica tice, ne znam koji mu je. Ako ima ugovor jos pola godine, a on bi mozda i dosao, potpisati s njim predugovor i eto ga na zimu. Ali nisam upcen u situaciju oko njega, ko zna sta je istina, a sta ne.