Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 8:58 am

Inace, potrudili smo se i ubacili kodove za Facebook, Instagram i Twitter. Sve da vama svima bude lakse postavljati slike, video-e i ostale materijale sa ovih servisa. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pompey
Kontakt:

sub jul 15, 2017 9:11 am

Ma ovaj Ordagic ili toliko voli Slobodu da bi ostao u njoj do kraja karijere, ili je jednostavno puk'o. Ali eto... koliko dugo igra u toj Slobodi, ne bi me cudilo da je covjek skrenuo :D .
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 15, 2017 9:19 am

Pompey je napisao/la:
Ma ovaj Ordagic ili toliko voli Slobodu da bi ostao u njoj do kraja karijere, ili je jednostavno puk'o. Ali eto... koliko dugo igra u toj Slobodi, ne bi me cudilo da je covjek skrenuo :D .
Ma okrenuti se drugim rjesenjima,nebi bilo lose precesljati ove ekipe iz donjeg djela HNL siguran sam da bi nasli kvalitetnih igraca za nas,sinoc gledam sastave Inter Z-Cibalia sve I jedan igrac sto na terenu sto na klupi su bili Hrvati,reko jbt rahatluka kod njih uopste se nezamaraju dozvoljenim brojem stranaca :placeodsmijeha:

ChWilla
Kontakt:

sub jul 15, 2017 9:22 am

stvarno se čekića, to je odličan izraz, kao da neko tvrdi da igramo blistavo dobro i lijepo. ljudi su donekli zadovoljni, jer nekog napretka ima i u odnosu na zetu, a da ne govorim o tome čega smo se pribojavali nakon kraja prošle sezone.

i glupo je, ali baš glupo misliti da to vi vidite, a ne vide ljudi koji su cijeli dan sa ekipom. na ekipi se dalje radi i radiće se :kafa: traži se još ciljanih i pravih pojačanja, i nema nikakvog razloga, ni materijalnog ni nematerijalnog da ih ne bude.
gradi željo boli te *****

kontranogama
Kontakt:

sub jul 15, 2017 9:40 am

Meni je jasno da bi svi mi htjeli da Zeljo bude ko Real ali mi nije jasno kako raja mogu da kritikuju i traze takvu igru k'o da neznaju kakvi su nam igraci. Jeste i mene nerviraju kad nigraju kako treba , al sam sebi kazem to im je maximum i sta sad ili negledaj ili se smiri nema trece.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

salemprolic
Kontakt:

sub jul 15, 2017 9:42 am

Pompey je napisao/la:
Ma reko nam je momak fino u kameru koliko smo mu zanimljivi. Ne znam stvarno vise ni jedan razlog zbog cega bi ga pominjali. Okrenuti se drugim opcijama ako ih ima. Ovaj trenutni sastav je losiji od proslogodisnjeg. Znamo koliko su Ivan i Miro znacili i koliko su direktno bodova donijeli, sto golovima, sto asistencijama.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 9:46 am

ChWilla je napisao/la:stvarno se čekića, to je odličan izraz, kao da neko tvrdi da igramo blistavo dobro i lijepo. ljudi su donekli zadovoljni, jer nekog napretka ima i u odnosu na zetu, a da ne govorim o tome čega smo se pribojavali nakon kraja prošle sezone.

i glupo je, ali baš glupo misliti da to vi vidite, a ne vide ljudi koji su cijeli dan sa ekipom. na ekipi se dalje radi i radiće se :kafa: traži se još ciljanih i pravih pojačanja, i nema nikakvog razloga, ni materijalnog ni nematerijalnog da ih ne bude.
Haj ti nama cire kad ce biti kakvih informacija u vezi gradnje juga? Kad bi mogla biti prezentacija projekta?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sub jul 15, 2017 9:50 am

kad to odluče oni koji se pitaju.

Dominic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 10:01 am

Hadzijalagic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:stvarno se čekića, to je odličan izraz, kao da neko tvrdi da igramo blistavo dobro i lijepo. ljudi su donekli zadovoljni, jer nekog napretka ima i u odnosu na zetu, a da ne govorim o tome čega smo se pribojavali nakon kraja prošle sezone.

Haj ti nama cire kad ce biti kakvih informacija u vezi gradnje juga? Kad bi mogla biti prezentacija projekta?
Meni bi logicno bilo stisnuti se pa naci lovu da se poslovni prostori Istoka srede i iznajme i tako donesu novu dobit makar godinu jos cekali novac za Jug. Sta fali stadionu ovakvom?
Kad sam vidio koreografiju protiv Zete, pomislio sam kako stadion uvijek izgleda bolje kad je popunjen i tada se i ne vide te manjkavosti te da se jos moze cekati za navijacku tribinu.
Prava vijest bi bio generalni sponzor koji bi rasteretio neke druge rashode a mozda i priblizio pocetak radova na Jugu. Da bi i poceli raditi iz GP Butmira, vjerovatno bi morali u cjelosti isplatiti Istok i dati im bar pola sredstava za Jug (oko milion, milion i po KM) a to nije realno sada.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 10:04 am

Dominic je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:

Meni bi logicno bilo stisnuti se pa naci lovu da se poslovni prostori Istoka srede i iznajme i tako donesu novu dobit makar godinu jos cekali novac za Jug. Sta fali stadionu ovakvom?
Kad sam vidio koreografiju protiv Zete, pomislio sam kako stadion uvijek izgleda bolje kad je popunjen i tada se i ne vide te manjkavosti te da se jos moze cekati za navijacku tribinu.
Prava vijest bi bio generalni sponzor koji bi rasteretio neke druge rashode a mozda i priblizio pocetak radova na Jugu. Da bi i poceli raditi iz GP Butmira, vjerovatno bi morali u cjelosti isplatiti Istok i dati im bar pola sredstava za Jug (oko milion, milion i po KM) a to nije realno sada.
Ma samo pitam, davno su se trazili izvodjaci za projekat pa reko da se ne zna sta konkretnije..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:08 am

ne ide to tako i nije to presudno. ako mislite da izvođači druge investitore ne "čekaju" i po par godina, varate se, ovdje svako svakome duguje. mi smo super uredni čega ima.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:10 am

ja samo apelujem da se ne sekirate i ne budete zabrinuti, jer je to loše za zdravlje i skraćuje život :kafa:

Ajzea
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:12 am

ChWilla je napisao/la:
sub jul 15, 2017 10:10 am
ja samo apelujem da se ne sekirate i ne budete zabrinuti, jer je to loše za zdravlje i skraćuje život :kafa:
Sto si ono kod Mede zabio glavu u tanjir poslije tekme? :kafa:

ChWilla
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:13 am

malo me sustiglo...

Dominic
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:13 am

ChWilla je napisao/la:
sub jul 15, 2017 10:08 am
ne ide to tako i nije to presudno. ako mislite da izvođači druge investitore ne "čekaju" i po par godina, varate se, ovdje svako svakome duguje. mi smo super uredni čega ima.
Znam ja to, ali se rukovodim logikom. Nece ti izvodjac radova uci u novi posao a nisi isplatio stari. Hocu reci, kako ce trositi toliku lovu na materijal cije su stavke visoke a ti ne da nemas za to nego ni stari dug nisi sredio.
Meni je zao sto se GP Butmir nije uspio pridobiti kao veci sponzor i da nam radi jeftinije dvije tribine jer mu je gradnja Istoka ionako velika preporuka za buduce poslove kojih ce sigurno biti u BiH.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:16 am

ama svakako ne postoji varijanta da radovi krenu dok se igra prvenstvo, da nam sad daš 10 miliona. do tad će se to riješiti u svakoj varijanti i nije to nikakav problem ni faktor. a dijelom i zbog toga što je "ugledan" projekat i referenca.

Morzhy
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:24 am

Hoće li biti organizovanog gostovanja u Bragu?

Eric Cantona
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:25 am

Haklapuc je napisao/la:
sub jul 15, 2017 12:06 am
vrbanjusa je napisao/la:
pet jul 14, 2017 11:25 pm
Ovo sa Slavkom i ubijanjem igre postaje mit kao i da je cijela Grbavica Dzeki skandirala da je kloc.
Leprsava igra Zelje? I ja bih bas volio cuti par primjera. Ali da smo leprsavo odigrali par utakmica za redom.

Poslano sa mog U7 Plus koristeći Tapatalk
Pogledaj par izvještaja iz sezone kad smo osvojili duplu krunu prije 6-7 godina, neće ti trebati puno da uočiš drastičnu razliku u igri.
Znaš kako je tada A.O. govorio. Nismo mi nešto specijalno dobri, nego je ostatak lige lošiji od nas.

Kospicar
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:29 am

Sekiralo se, sekirat ce se :kafa:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 15, 2017 10:35 am

Ima li kakvih vikend vijesti :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava