Inace, potrudili smo se i ubacili kodove za Facebook, Instagram i Twitter. Sve da vama svima bude lakse postavljati slike, video-e i ostale materijale sa ovih servisa.

Ma okrenuti se drugim rjesenjima,nebi bilo lose precesljati ove ekipe iz donjeg djela HNL siguran sam da bi nasli kvalitetnih igraca za nas,sinoc gledam sastave Inter Z-Cibalia sve I jedan igrac sto na terenu sto na klupi su bili Hrvati,reko jbt rahatluka kod njih uopste se nezamaraju dozvoljenim brojem stranaca
Ma reko nam je momak fino u kameru koliko smo mu zanimljivi. Ne znam stvarno vise ni jedan razlog zbog cega bi ga pominjali. Okrenuti se drugim opcijama ako ih ima. Ovaj trenutni sastav je losiji od proslogodisnjeg. Znamo koliko su Ivan i Miro znacili i koliko su direktno bodova donijeli, sto golovima, sto asistencijama.
Haj ti nama cire kad ce biti kakvih informacija u vezi gradnje juga? Kad bi mogla biti prezentacija projekta?ChWilla je napisao/la:stvarno se čekića, to je odličan izraz, kao da neko tvrdi da igramo blistavo dobro i lijepo. ljudi su donekli zadovoljni, jer nekog napretka ima i u odnosu na zetu, a da ne govorim o tome čega smo se pribojavali nakon kraja prošle sezone.
i glupo je, ali baš glupo misliti da to vi vidite, a ne vide ljudi koji su cijeli dan sa ekipom. na ekipi se dalje radi i radiće setraži se još ciljanih i pravih pojačanja, i nema nikakvog razloga, ni materijalnog ni nematerijalnog da ih ne bude.
Meni bi logicno bilo stisnuti se pa naci lovu da se poslovni prostori Istoka srede i iznajme i tako donesu novu dobit makar godinu jos cekali novac za Jug. Sta fali stadionu ovakvom?Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 15, 2017 9:46 amHaj ti nama cire kad ce biti kakvih informacija u vezi gradnje juga? Kad bi mogla biti prezentacija projekta?ChWilla je napisao/la:stvarno se čekića, to je odličan izraz, kao da neko tvrdi da igramo blistavo dobro i lijepo. ljudi su donekli zadovoljni, jer nekog napretka ima i u odnosu na zetu, a da ne govorim o tome čega smo se pribojavali nakon kraja prošle sezone.
i glupo je, ali baš glupo misliti da to vi vidite, a ne vide ljudi koji su cijeli dan sa ekipom. na ekipi se dalje radi i radiće setraži se još ciljanih i pravih pojačanja, i nema nikakvog razloga, ni materijalnog ni nematerijalnog da ih ne bude.
Ma samo pitam, davno su se trazili izvodjaci za projekat pa reko da se ne zna sta konkretnije..Dominic je napisao/la:Meni bi logicno bilo stisnuti se pa naci lovu da se poslovni prostori Istoka srede i iznajme i tako donesu novu dobit makar godinu jos cekali novac za Jug. Sta fali stadionu ovakvom?Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 15, 2017 9:46 amHaj ti nama cire kad ce biti kakvih informacija u vezi gradnje juga? Kad bi mogla biti prezentacija projekta?ChWilla je napisao/la:stvarno se čekića, to je odličan izraz, kao da neko tvrdi da igramo blistavo dobro i lijepo. ljudi su donekli zadovoljni, jer nekog napretka ima i u odnosu na zetu, a da ne govorim o tome čega smo se pribojavali nakon kraja prošle sezone.
Kad sam vidio koreografiju protiv Zete, pomislio sam kako stadion uvijek izgleda bolje kad je popunjen i tada se i ne vide te manjkavosti te da se jos moze cekati za navijacku tribinu.
Prava vijest bi bio generalni sponzor koji bi rasteretio neke druge rashode a mozda i priblizio pocetak radova na Jugu. Da bi i poceli raditi iz GP Butmira, vjerovatno bi morali u cjelosti isplatiti Istok i dati im bar pola sredstava za Jug (oko milion, milion i po KM) a to nije realno sada.
Znam ja to, ali se rukovodim logikom. Nece ti izvodjac radova uci u novi posao a nisi isplatio stari. Hocu reci, kako ce trositi toliku lovu na materijal cije su stavke visoke a ti ne da nemas za to nego ni stari dug nisi sredio.
Znaš kako je tada A.O. govorio. Nismo mi nešto specijalno dobri, nego je ostatak lige lošiji od nas.Haklapuc je napisao/la: ↑sub jul 15, 2017 12:06 amPogledaj par izvještaja iz sezone kad smo osvojili duplu krunu prije 6-7 godina, neće ti trebati puno da uočiš drastičnu razliku u igri.vrbanjusa je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 11:25 pmOvo sa Slavkom i ubijanjem igre postaje mit kao i da je cijela Grbavica Dzeki skandirala da je kloc.
Leprsava igra Zelje? I ja bih bas volio cuti par primjera. Ali da smo leprsavo odigrali par utakmica za redom.
Poslano sa mog U7 Plus koristeći Tapatalk