Mene samo interesuje kako pojedinci nemaju A licencu za trenera koliko pametuju ovdje.
Projic usao 20min i vec se moglo vidjeti da nije to to, da ne sluti na dobro.
Stanite ljudi momku su ovo prve minute i normalno je da bude malo pod tremom.
kako se zvao onaj momak sto je prije adisa bio na presovima?momak je fantasticno pricao engleski,ali mislim da to nije presudan faktor,momak je osim toga bio elokventan,glasan i jasan u svakoj recenici,bez glupavog zamuckivanja.....neki ljudi jednostavno nisu za javnih nastupa,adis ima tikove sa onim "aaa",to ljudima para usi,isto ko da laze nesto pa konta sta cu sad reci....storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 6:43 pmJa toliko ocekujem od Ramovica i Crnova da je to nevjerovatno...
I prva stvar koju klub treba da uradi i prije potpisivanja bilo cega, je poslati Adisa na doskolovljavanje engleskog jezika. Neki intermediate kurs, nista strasno.
Preko citydeala ili ekupona uplatiti. Pa ebem mu misa Adise..
Hoces im ti platit ugovore? Kako ne kontate da se neki igrac koji ima ugovor ne moze tek tako otjeratISB87 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 7:08 pmNije Projic nikakav junior pa da se sta privikava, nama trebaju igraci koji ce biti pojacanja od prve do zadnje tekme.
Mogli smo ubacit i nekog juniora da se privikava na sve. Pa nije konobaris'o do sad'...
Vezni, stoper i napadac koji ce bit pojacanja, kapitalci... Inace je bolje na te pozicije ubacit nekog mladjeg nego ove metuzaleme.
Blagojevic, Bogicevic, Markovic noga posle evrope.
Da na trenutak prekinem ne pišanje na forumusalle86 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 5:56 pmPa treba biti i realan, da će se prodati teško ali da može lakše otići i može
Kod nas opet nekako se gleda da se zaradi na igraču koliko toliko na transferu, kod njih opet politika daj ga sezonu, nek odigra, donese pehar pa može i džabe ići
dugoročno naravno da je bolji naš način rada, kratkoročno a i za igrače ono kako radi zrinjski
jer opet logički lakše je negdje otići ako za tebe ne postoji obeštećenje nego ako postoji...plus ako imaš menadžera koji će od tvog potpisa za zrinjski već tražiti novi klub za tebe
Kvaliteta diskusije na forumu je pala pod minimum.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 7:31 pmModel. osvjezenje si postao nakon prinove. Valjda ce te drzati to. Ili je neka kriza kasnih godina u pitanju?
iduce godine u ovo doba bicemo sampioni
djoxxx1921 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 8:03 pmJa mislim da smo dobili sinoc 3:0, neko bi se nasao i srao za nesto. Ne bi mu valjalo opet. A zaboravaljamo da ovaj AIK npr ima budzet kakav mi necemo imat za 30 godina. O infrastrukturi da ne govorim. O tome da su oni u posljednjih nekoliko godina zaradili preko 20 miliona eura prodajom igraca.. Dalje, imaju jako razvijenu skauting mrezu po africi i aziji. Ljudi su u svim parametrima svemirski brod za nas. Nasi su se hrabro pomarisali s njima, nisu izgubili i ja sam i vise nego zadovoljan..
Upravo to, ne treba biti nezadovoljan. Ali evo iskreno prvi bih ja napisao neke zamjerke sto sam uocio i da smo pobjedili a i ovako cu, ali ne zato sto volim da s*rem nego zato sto volim Želju, što mi je svaki posjed lopte AIK-a sinoc bio stresan. Ja sam prije utakmice rekao samo da ne izgubimo. Međutim dosta imamo prostora za napredak i sa ovako limitiranim rosterom, i to treba do krajnjih granica istrenirati. Sinoc smo imali i srece. Sve u svemu dobro je, potuci se tamo pa sta bude nek bude.djoxxx1921 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 8:03 pmJa mislim da smo dobili sinoc 3:0, neko bi se nasao i srao za nesto. Ne bi mu valjalo opet. A zaboravaljamo da ovaj AIK npr ima budzet kakav mi necemo imat za 30 godina. O infrastrukturi da ne govorim. O tome da su oni u posljednjih nekoliko godina zaradili preko 20 miliona eura prodajom igraca.. Dalje, imaju jako razvijenu skauting mrezu po africi i aziji. Ljudi su u svim parametrima svemirski brod za nas. Nasi su se hrabro pomarisali s njima, nisu izgubili i ja sam i vise nego zadovoljan..