Jel treba izmisljati igrace na terenu, gdje je iko, igra li Nikolic, barem covjek nesto pokusava. Na domacem terenu na 0:0 zatvarat utakmicu, smijesno.
Predas CV i zamisli, pa konkurises za posao. Jedva cekaju strucnjake u klubu.
Forum i sluzi tome da damo svoje misljenje, ne znam sta glumis, tebi je ovo dobro?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:32 pmPredas CV i zamisli, pa konkurises za posao. Jedva cekaju strucnjake u klubu.
Naravno da sluzi tome, ali i misljenje da bi bilo validno mora imati neku potporu. Nije odlicno, jeste dobro.Gola je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:36 pmForum i sluzi tome da damo svoje misljenje, ne znam sta glumis, tebi je ovo dobro?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:32 pmPredas CV i zamisli, pa konkurises za posao. Jedva cekaju strucnjake u klubu.
Pa 98, ovako nismo igrali, dobro bez i jedne šanse !storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:40 pmNaravno da sluzi tome, ali i misljenje da bi bilo validno mora imati neku potporu. Nije odlicno, jeste dobro.Gola je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:36 pmForum i sluzi tome da damo svoje misljenje, ne znam sta glumis, tebi je ovo dobro?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:32 pm
Predas CV i zamisli, pa konkurises za posao. Jedva cekaju strucnjake u klubu.
Svi mi hocemo da gledamo tika-taku na Grbavici, ali realno igras onoliko koliko ti protivnik dopusti.Plavi voz je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:42 pmPa 98, ovako nismo igrali, dobro bez i jedne šanse !storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:40 pmNaravno da sluzi tome, ali i misljenje da bi bilo validno mora imati neku potporu. Nije odlicno, jeste dobro.