Nivo brateeeeee

Nema na čemu drugHajrA je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:39 pmHvala za sliku pronasao sam se u publiciMorzhy je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:30 amTo je vjerovatno ovaj turnir? Halali što sam ti psovaostarigrad je napisao/la:vjerovatno su ovi stariji skontali ko sam, na osnovu ovoga sto veceras pisem. u sjecanju mi je ostalo da su mi, na toj tekmi, najvise psovali seha (bukijev polubrat) i moj zet (necu ga imenovati, ali jedna od ikona prijeratnog juga).
u meni su te psovke probudile dodatni snagu i volju za pobjedom. jer, znam kako nam se dzelo, pomocu husnije arapovica, ispalio sa drzavnog prvenstva u malom fudbalu, iz kajnja. znao sam da su, pored dzele, hrvatsku "izbjegli" faco, adzem, golman brajlovic... i tada se vratili, puni sebe, niko kao oni. mala dvoarana puna kao sipak i meni je tekma prosla u bunilu, zbog "protivnika" sa druge strane, a Bogami i buke, koja je u pojedinim trenucima bila nesnosljiva. jbg, mala dvorana, regularno, prima cca 1000 gledalaca,, garantujem, da je na toj tekmi bilo dvije hiljade dusa, koje nisu prestajale sa navijanjem, bukom, galamom... i ni danas mi nije jasno kako sam iz tog svega uspjevao izdvojiti one psovke, upucene prema meni.
ja se ne stidim sekunde, igrao za nagradu, kao i ti povratnici, "zvijezde", da imam za kilu piletine, koju cu donijeti kuci, svojoj, pravoj, porodici![]()
![]()
Ovo je jedna od bitniji stavki u intervjuU
Znaci svjesno su dovodili starije igrace jer su pod svaku cijenu htjeli otici u evropu ali sada se ponovo zele vrati na tracnice gdje ce dovoditi mlade...Kao što smo u prošlom prelaznom roku angažovali iskusnije igrace da bi izborili Evropu koji su usput budi rečeno svi došli uz saglasnost stručnog štaba tako smo u ovom prelaznom roku planirali angazovati mlađe i dokazane igrače koji bi mogli biti značajan izvor prihoda za Klub u narednom periodu.
Zbog zacrtanih koraka u viziji Kluba kada se radi o Omladinskoj školi imperativ je da se sa saradnicima više posvetim B timu ili drugoj ekipi Želje kako bi za godinu, dvije imali jaku bazu iz koje bi se igrači preljevali u prvi tim.
Meni fali pitanje o kvaliteti i jacanju strucnog staba sa dodatnim pomocnicima. Mislim da ako se tu ne pojacamo, imacemo ponovo probmema pocetkom sezone...Minjore je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:49 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/cenan-radim-za ... lju/26818/
Veteran1965 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 4:01 pmMeni fali pitanje o kvaliteti i jacanju strucnog staba sa dodatnim pomocnicima. Mislim da ako se tu ne pojacamo, imacemo ponovo probmema pocetkom sezone...Minjore je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:49 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/cenan-radim-za ... lju/26818/
Za mene je ovo klubski pamflet u obliku intervijua.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 4:01 pmMeni fali pitanje o kvaliteti i jacanju strucnog staba sa dodatnim pomocnicima. Mislim da ako se tu ne pojacamo, imacemo ponovo probmema pocetkom sezone...Minjore je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:49 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/cenan-radim-za ... lju/26818/
Ja cu Vam javljati promjene rezultata ako ih budestorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 4:14 pmBenzema, hoce li biti izvjestaj iz Duvna ili ti ga Tomislavgrada, kako ko voli?
dobro ali logicki gledano onda znaci da se ove sezone necemo boriti nizasta,jer nismo "namjerno" dovodili iskusne polovnjake....tukne ta prica itekako,samo sto svi cuvaju svoju guzicu i niko nece da prihvati odgovornost zbog igrackog kadra koji je btw. bio najstariji i najsporiji u ligi,kud ces dalje kad ti je jedan markovic drugi najbolji igrac ekipe.Bosnia je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:54 pmOvo je jedna od bitniji stavki u intervjuU
Znaci svjesno su dovodili starije igrace jer su pod svaku cijenu htjeli otici u evropu ali sada se ponovo zele vrati na tracnice gdje ce dovoditi mlade...Kao što smo u prošlom prelaznom roku angažovali iskusnije igrace da bi izborili Evropu koji su usput budi rečeno svi došli uz saglasnost stručnog štaba tako smo u ovom prelaznom roku planirali angazovati mlađe i dokazane igrače koji bi mogli biti značajan izvor prihoda za Klub u narednom periodu.
Otprilike tako kolega.Model1964 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 4:18 pmZa mene je ovo klubski pamflet u obliku intervijua.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 4:01 pmMeni fali pitanje o kvaliteti i jacanju strucnog staba sa dodatnim pomocnicima. Mislim da ako se tu ne pojacamo, imacemo ponovo probmema pocetkom sezone...Minjore je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:49 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/cenan-radim-za ... lju/26818/
" Poruka navijacima se provlaci kroz cijeli tekst"![]()
Napisali su sve sta zelimo cuti i o cemu smo ovdje na 400 strana raspravljali danima.
Krajnje je vrijeme da prede sa rijeci na djela i on i Slavko.
Ps
Nemojte me napadati jer kroz posao koji radim sam se nagledao i nacitao ovakvih tekstova![]()