Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 14, 2017 5:02 pm

Ja znam jednog koji je odbio ugovor i uspio i znam bar deset koji su odbili ugovor pa im se fudbal svodi na termin u vistafonu i to je to. Tacnu zaduzili. Vidjecemo u koju grupu ce pripasti ovaj mali.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:03 pm

Sinan Ramovic, ubica divova!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:06 pm

Prepao sam se bio za ovog ALdina Šehića više nego za Hajdarevića jer je neko neki dan napisao da ode. On mi se baš svidio prošle godine na turniru ovom što sutra počinje. Ako pravimo B tim moramo od nekud krenut pa i iz te kantonalne lige. DOvojan broj prijateljskih plus ove kantonalne i onda kad uđeš u drugu to je već nešto. Za dvije godine ako uđeš u prvu federalnu to je extra. TU možeš kaliti juniore. Svaka čast za viziju. Sviđaju mi se ovi momci što su potpisali. O Hajdareviću najbolje govori to što jedini nije potpisao. I jedino se o jnemu pisalo na forumima da je govorimo raznim jaranima i pljuvao po svemu. Što se to nije desilo da mali Šaban nešto kaže ili Beširević ili Šubo. Dodouše raja i ne gleda ovu djecu nego bila na Salzburgu ili gledala na youtube njegov prodor i o njemu piše ko da je ROnaldinjo. Ima mali potencijal ali ove stvari govore o njemu a i o menadžeru mu. Nema tu budućnosti ako se glava ne promijeni.

Svaka čast za potez svaka čast. Nadam se da će nas samo m alo više obavještavati i o tom drugom timu jer ni za juniore nam informacija kad igraju i protiv koga. Dobro bi bilo da na zvanično izađe najava. Ali otom potom.

Simply Blue
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:08 pm

Možda i mi griješimo, pa i nije sve tako crno-bijelo oko Hajdara, nevezano za ovo što je Jaozino pisao kako je pričao s njim...ali sjećam se dobro da je neko prije izvjesnog vremena napisao ovdje na forumu, kako je pričao sa malim, i da je ovaj rekao da ga Željo ne zanima baš, da samo gleda da ode vani....al hajd ako neće-neće..ni prvi ni zadnji..ali kad staviš na vagu igrače koji su poletjeli iz Želje odmah vani(Vila, Karić, Durak itd..) i ove koji su napravili transfer nakon epizoda sa prvom ekipom, ne treba biti puno pametan pa da vidiš ko je bolje prošao
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:09 pm

Jedini koji je nesto postigao sto je otisao Zelje je Gojak, ali ako nastavi mahati rukama kao jucer, nece ni on nista postici.
Željezničar ante portas !

sajo10
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:10 pm

AsharaK je napisao/la:
sri jun 14, 2017 5:09 pm
Jedini koji je nesto postigao sto je otisao Zelje je Gojak, ali ako nastavi mahati rukama kao jucer, nece ni on nista postici.
I Hajradinovic rekao bi. S druge strane Cerimagic i Behram (oni mi padose na pamet) su zalutali u tami.

Jaozinho22

sri jun 14, 2017 5:11 pm

Sretno našoj djeci!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:12 pm

Kjosevski 22
Graovac 23
Osmankovic 20
Sabanadzovic 18
Hasanovic 21
Hrvanovic 19
Besirevic 17
Zec 23
Zajmovic 22
Zakaric 24
Šehić 18
Džindo 19

Pinkii
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:14 pm

Je li propalo onom Ramovicu nesto u inostranstvu odnosno kolike su sanse da dodje kod nas ? Bio bi on dobro pojacanje.
Zadnja izmjena: Pinkii, dana/u sri jun 14, 2017 5:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

djoxxx1921
Kontakt:

Bravo za potpise.. Bravo za ideju o B timu.. Nek ove sezone pocnu od kantona, mogu odmah uci u drugu federalnu, vrlo lahko. Kantonalnu bi preskocili, smijesna liga. Druga federalna odlicna za razvoj, nije previse ni skupa..

cikazubo
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
sri jun 14, 2017 4:42 pm
chile je napisao/la:
sri jun 14, 2017 1:42 pm
Nego vi koji se rasipate tim miljama sto ne odete do kluba i dogovorite se za procenat od buduce prodaje i otkupite Ordagica. Tako funkcionise 80% transfera u juznoj americi, najlakse se rasipati tudjim uz to nepostojecim novcem. Klub gradi stadion i to nije kesirano garant, otplacuje dugove i vi bi jos placali pojacanja. Spustite malo loptu cilj je da se stabilizujemo napokon i da za koju godinu pocnemo poslovati u plusu i bez repova pa onda ce se valjda ganjati sve mlado sto valja u ovoj drzavi. Dok se ne ispliva iz svih obaveza i dugova ne treba trcati i jos gore se zavaljivati. Europa pa i titula se u ovoj nasoj ligi moze izboriti sa nasim pogonom potpomognutim slobodnim igracima, vec dokazano vise puta. A za nesto vise se treba strpiti bit ce i to valjda za koju godinu samo da se nastavi ovim tempom.
:klanjase2:

Na svaku stranicu kopirati, dok nekima ne postane jasno.

Ako je vec zarada od Ordagica sigurna. Skupite se, uvalite se para, dovedite u Zelju da igra i prvom prilikom napravite pare. Jednostavno je. Zar ne?
Jedan Arsenal je godinama i dan danas je uskraćen za djelovanje na fudbalskoj pijaci zbog izgradnje stadiona, a ne jedan klub iz BiH gdje je svaki korak u takvim projektima isuviše naporan i težak, ali hajde šta je 150k za nas :r

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:15 pm

Samo ne znam gdje ste procitali da ce ZeljoB igrati ligu. Ne znam je li to uopste moguce kod nas, jer savez koliko znam to ne dozvoljava?

Brkoo
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:16 pm

Jos treba pokusati produziti ugovore Osmankovicu i Kjosevskom..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:17 pm

Grbavica je napisao/la:
sri jun 14, 2017 5:01 pm
Ja znam jednog koji je odbio ugovor i uspio i znam bar deset koji su odbili ugovor pa im se fudbal svodi na termin u vistafonu i to je to. Tacnu zaduzili. Vidjecemo u koju grupu ce pripasti ovaj mali.
E taj mali je trazio minute da igra, nije trazio pare.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:18 pm

Ma i taj bi dobio minute, al unaprijed minute trazit je bezveze, niko ne zna kako ces se prilagoditi, nekom treba vise, nekom manje.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:18 pm

AsharaK je napisao/la:
sri jun 14, 2017 5:15 pm
Samo ne znam gdje ste procitali da ce ZeljoB igrati ligu. Ne znam je li to uopste moguce kod nas, jer savez koliko znam to ne dozvoljava?
U svim ligama mozes do drugog ranga igrati, u najveci ne mozes uci. Jedino kod hrvata dinamov drugi tim moze igrati najveci rang.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:19 pm

Znam ja to Lars, ali i prosle godine smo htjeli ali nam nisu dozvolili koliko se sjecam, bas smo ovde pisali.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:20 pm

AsharaK je napisao/la:
sri jun 14, 2017 5:19 pm
Znam ja to Lars, ali i prosle godine smo htjeli ali nam nisu dozvolili koliko se sjecam, bas smo ovde pisali.
Nek ga famflaju, zvat cemo se Ljože B ako treba

psihopata
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:21 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri jun 14, 2017 5:12 pm
Kjosevski 22
Graovac 23
Osmankovic 20
Sabanadzovic 18
Hasanovic 21
Hrvanovic 19
Besirevic 17
Zec 23
Zajmovic 22
Zakaric 24
Šehić 18
Džindo 19
daj nam nabroji i ovu gerijatriju i broj godina pa da probam skontati kako ce slavko igrati,nadam se da nema ni teoretske sanse da barem petorica uvijek ne budu u prvih 11.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Ajzea
Kontakt:

sri jun 14, 2017 5:21 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri jun 14, 2017 5:17 pm
Grbavica je napisao/la:
sri jun 14, 2017 5:01 pm
E taj mali je trazio minute da igra, nije trazio pare.
Ja ne znam u kojem filmu je on gledao da se Osim uslovljava necim. To ni u vicevima nema.

Morate znati da igraci koji udju u pregovore sa nama, odmah pocnu lupati cifre. Pa i Sinan iz Mladost DK ne trazi malo, a ne Ordagic kojeg bi neki iskesirali, dali na ruke, dali bolesnu platu i na sve platili poreze. Skuplje bi nas dosao nego Tana komsije.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.

Prijava