teatrale36 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:21 pm
SWRA_1921 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:19 pm
Drago bi mi bilo ako je to fkt 3-5 godina, mada prema dosadasnjem iskustvu i potpisivanju ovih mladjih, uglavnom je to po godinu dana. Treba neko postaviti onaj bilten saveza gdje se objavljuje na koliko je ko i kakav ugovor potpisao, profesionalni ili amaterski...
Ja pretpostavljam amaterski, ali u svakom slucaju dobar potez.
Valjda ce 2-3 zaigrati ozbiljno za prvi tim.
Slazem se da je dobar potez, ali volio bih da su to ugovori minimalno 3 godine do tih eto 5 godina, gdje ce se igraci pratiti i adekvatno prema minutazi i placati, sa fiksnim obestecenjem ispod kojeg ne moze otici, itd. I do sada smo znali potpisati bruku njih pa sad ni jednog nema ni blizu niti je i bio blizu 1 tima...
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/foto ... vice/70073
Ovo je nastavak te price... nadam se profesionalni ugovori sada da su u pitanju a ne produzavanje ovih i sta znam...
U isto vrijeme prethodne godine 2015:
– Četiri juniora Fudbalskog kluba Željezničar, Adnan Alihodžić, Benjamin Šehić, Muris Midžić i Dino Hasanović, potpisali su ugovore s klubom.
Vjernost Željezničaru produžili su Enis Sadiković i Amer Hiroš, saopćeno je iz FK Željezničar.
Danas, tu je samo 1 oko cijeg kvaliteta se vodi polemika, ali momak je mlad i treba ga forsirati da NAUČI igrati lopte

Ova 4 momka su oni za koje je Adzem rekao da odmah mogu upasti u 1. tim, pa da vidimo, mozda dobijemo i novu zvijezdu naredne sezone, hajmo malo gurati momke jbg, pa nek i pogrijese, ali prije toga da ovi "bolji" naprave neki rezultat, da makar vodimo i vidimo igru, pa nek izadju ako se vec umore ziveci svojim "sportskim" zivotima.