Bas bas. Bravo.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:11 pmFakat nema potrebe za ovakvom konverzacijom.. Vecina rasprava se gusi nekom nervozom.. Svako ima pravo na misljenje..
Metafora za pare u rangu ove "tudjim k gloginje mlatiti".. Uglavnom glupo je na forumu svim silama gusiti stavove koji nisu popularni medju vecinom..pile87 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:12 pmPa i nije bas neko misljenje napisati da mi nemamo kurcaHadzijalagic je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:11 pmFakat nema potrebe za ovakvom konverzacijom.. Vecina rasprava se gusi nekom nervozom.. Svako ima pravo na misljenje..![]()
Mozda Sinan sebi dize cijenu i zahtjeva bolje uslove. Ipak treba sacekati zvanicno do kraja sedmice pa cemo vidjeti.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:50 pmMa nisam uopce ulazio u raspravu oko toga. Samo mi izbaci clanak, a vidim ovdje pisu kolko traze pa stavio.Minjore je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:37 pm50 hiljada slobodi. Ordagicu 20 na ruke. Das mu mjesecnu platu 5000. Na godisnjoj bazi sa pdv-om i ostalim obavezama te ta plata izadje oko 120 hiljada. Plus bonusi. Vise od 200 hiljada km te izadje za jednu sezonu. Previse brate. 1/10 tih para mozes uloziti u sabanadzovica i naplatiti ga desetostruko vise nego ordagica..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:09 pmhttp://sport.ske.ba/ponizenje-ili-realn ... 50-000-km/
Evo sta Sinan veli.
Ordagic je i kod kona i kod nas najvise prizivan igrac, evo vec par prelaznih unazad. Sigurno da je dobar igrac, on je trebao i prije ici vani.
Za mene je Dino Besirevic 1. pik., ali ali.
Kako stvari stoje, nista od Sinana.![]()
Previse je prizivan da bi se pokazao![]()
Vec sam napisao da mi je Besirevic prvi pik, ali svi su oni pod ugovorom.
Mozda nemamo za Ordagu, al zato nemamo ni za Sinana
Je li ovo Hrvanovic potpisao ugovor.
Eh eto ti znaš koliko i šta imamo. Evo ja kažem da imamo puno više nego prethodnih godina ali nedamo igraču koliko taj 'zine'.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:50 pmMa nisam uopce ulazio u raspravu oko toga. Samo mi izbaci clanak, a vidim ovdje pisu kolko traze pa stavio.Minjore je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:37 pm50 hiljada slobodi. Ordagicu 20 na ruke. Das mu mjesecnu platu 5000. Na godisnjoj bazi sa pdv-om i ostalim obavezama te ta plata izadje oko 120 hiljada. Plus bonusi. Vise od 200 hiljada km te izadje za jednu sezonu. Previse brate. 1/10 tih para mozes uloziti u sabanadzovica i naplatiti ga desetostruko vise nego ordagica..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:09 pmhttp://sport.ske.ba/ponizenje-ili-realn ... 50-000-km/
Evo sta Sinan veli.
Ordagic je i kod kona i kod nas najvise prizivan igrac, evo vec par prelaznih unazad. Sigurno da je dobar igrac, on je trebao i prije ici vani.
Za mene je Dino Besirevic 1. pik., ali ali.
Kako stvari stoje, nista od Sinana.![]()
Normalno da ne znam, al se mogu zezat. Ti si uvjek znao i tebi je vjerovat.tm8782 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:17 pmEh eto ti znaš koliko i šta imamo. Evo ja kažem da imamo puno više nego prethodnih godina ali nedamo igraču koliko taj 'zine'.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:50 pmMa nisam uopce ulazio u raspravu oko toga. Samo mi izbaci clanak, a vidim ovdje pisu kolko traze pa stavio.Minjore je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:37 pm
50 hiljada slobodi. Ordagicu 20 na ruke. Das mu mjesecnu platu 5000. Na godisnjoj bazi sa pdv-om i ostalim obavezama te ta plata izadje oko 120 hiljada. Plus bonusi. Vise od 200 hiljada km te izadje za jednu sezonu. Previse brate. 1/10 tih para mozes uloziti u sabanadzovica i naplatiti ga desetostruko vise nego ordagica..
Po nastupu 7000 e uzima.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:24 pmNormalno da ne znam, al se mogu zezat. Ti si uvjek znao i tebi je vjerovat.tm8782 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:17 pmEh eto ti znaš koliko i šta imamo. Evo ja kažem da imamo puno više nego prethodnih godina ali nedamo igraču koliko taj 'zine'.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 2:50 pm
Ma nisam uopce ulazio u raspravu oko toga. Samo mi izbaci clanak, a vidim ovdje pisu kolko traze pa stavio.
Sta velis, dize sebi cijenu Sinan, hoce previse?!
A neces ni dovesti kvalitetnog igraca za cifru koju mi zinemo..
A bolje bi bilo da nisu nikako hahaha