Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 14, 2017 12:53 am

Eto do čega je došlo da junior koji i nije neki aman talenat odbija potpisati ugovor s klubom :r
Ako je istina momentalno na vrata i tražit nazad opremu od tih balavaca s napunjenim glavama i , pa nek mu babo i mandžer traže klub.

GoodisonPark
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:56 am

Sad baš gledam ovaj pdf sa ocjenama igrača i vidim da je Uglješa dijelio treće mjesto sa Bekrićem nakon regularne sezone.

Samo da mi je znati na osnovu čega? Frajer u 26 nastupa ima dva kompletirana pasa i kamaru zalijetanja, prolijetanja i ala Husić glupih žutih kartona..

Naravno cool je podržavati Radinovića a tjerati Bekrića koji ima sa Željom TRI TITULE prvaka i JEDAN osvojen kup. E moji poletarci..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:58 am

@mavi, imas Poruku, molim te procitaj je...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:00 am

storm_raider je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:51 am
@salle86 ce da pauzira 24 sata od foruma zbog uvrede drugom forumasu. Nije mi jasno kako dozvolite da vas preko foruma necije drugacije misljenje tako izbaci iz takta. Pogotovo kada znate da na ovom forumu nema onih koji gledaju da uniste diskusiju.

@salle, dobrodosao si da se vratis nakon 24 sata...
Mislim da bi bilo dobro uvesti opciju zuti karton, kao opomenu pred ban, za taj dan. Bez veze su dva forumasa model i salle otisli u Banovice..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:04 am

Plavi orkestar je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:48 am
Malo poštovanja prema našim igracima nebi naškodilo nikome.Prvenstveno mislim na vec spomenute Bekrica i Zebu.Nikada nisu psovali navijacima ni srednji prst pokazivali,imaju poštovanje prema navijacima i uvijek su pohvalno govorili o njima.Njihovim igrama mozemo biti zadovoljni ili ne i na tome se treba završiti a omalovazavati nekoga nije u redu,nisu to zasluzili.Ima ona stara koja kaze:Sto ti nebi volio da se tebi desi nemoj to drugom raditi.
Ma pusti ba, takvi likovi bi danas sutra i Dimitrija Dimitrijevića popljuvali ako se ustane na lijevu nogu..

Njima je legenda kluba Lendrić koji diže srednjake a šakama i nogama najuriti Zebu, Bekrića i još neke koji su nam neviđeno mnogo radosti i uspjeha donijeli. Uspjeha sa kojim se isti ti kofrče cijeloj BiH sa pričom najtrofejniji, bla bla... Jesmo sa Lendrićem i Radinovićem smo to postigli..

Tačno treba banove heftu dijeliti kada se počne pljuvati bilo koji igrač koji je ostavio velik trag u FK Željezničar!
Željo samo Željo!!!

Jaozinho22

sri jun 14, 2017 1:05 am

Morat će juniori postati haveri s Cenanom kao Sesar inace im nema druge :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:06 am

Brkoo je napisao/la:
sri jun 14, 2017 1:00 am
storm_raider je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:51 am
@salle86 ce da pauzira 24 sata od foruma zbog uvrede drugom forumasu. Nije mi jasno kako dozvolite da vas preko foruma necije drugacije misljenje tako izbaci iz takta. Pogotovo kada znate da na ovom forumu nema onih koji gledaju da uniste diskusiju.

@salle, dobrodosao si da se vratis nakon 24 sata...
Mislim da bi bilo dobro uvesti opciju zuti karton, kao opomenu pred ban, za taj dan. Bez veze su dva forumasa model i salle otisli u Banovice..
Imamo upozorenja i ona su "zuti karton". Nisu bezveze. Pisati nekome da je "govnar", "mrs u pm", "pusi qrac" i slicne stvari mozda mogu proci na ulici, ali ovdje ne mogu. Pogotovo forumasi koji su ovdje nesto duzeg staza imaju odgovornost da znaju komunicirati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:11 am

Nemoj misliti da mislim da lazes @Jaozinho, znas i sam koliko cijenim tvoje misljenje ali mi nema smisla to da se junioru koji ima 18 godina nudi amaterski ugovor. Zbog cega bi se to radilo? Sta je svrha toga?
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sri jun 14, 2017 1:12 am, ukupno mijenjano 1 put.

Pinkii
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:12 am

Sta je sa ostalim juniorima tacnije Anelom,Dzindom i Hrvanovicem ? Hoce li oni potpisati ugovor ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

LeBlue
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:14 am

Ja se potpuno slazem sa iznad napisanim o Zebi. Imao je puno asistencija i igrao je dosta bitnu ulogu prije svega protiv slabijih ekipa koje se brane. Da nije bilo Zebe tu bi gubili bodove. Isto sjecam se ona 3 bodova sto je donio golom protiv Radnika. Za ono sto je bio doveden, ispunio je ocekivanja. Al isto kad imas Zebu u ekipi moras imati trkace koji ce to nadoknaditi, a to nisu ni Markovic ni Blagojevic. To je jako bitno imati u vidu. Ovo nema veze sa tim da bi nam Ramovic dobro dosao.

pile87
Kontakt:
Status: Online

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 14, 2017 1:20 am

Brkoo je napisao/la:Nemoj misliti da mislim da lazes @Jaozinho, znas i sam koliko cijenim tvoje misljenje ali mi nema smisla to da se junioru koji ima 18 godina nudi amaterski ugovor. Zbog cega bi se to radilo? Sta je svrha toga?
Vjerovatno zbog toga što bi se morali nešto platiti i Olimpicu. Ovako se može pokazati i onda imaš razloga za platiti. Ništa loše po igrača nema sto je u pitanju amaterski ugovor.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:23 am

Pinkii je napisao/la:
Sta je sa ostalim juniorima tacnije Anelom,Dzindom i Hrvanovicem ? Hoce li oni potpisati ugovor ?
[/quoted/]
Dzindo znam da sigurno potpisuje i Hrvanovic,mada je Hajdar mozda i najveci talenat
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

LeBlue
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:24 am

Mladi igraci koji imaju potencial moraju se vezati sa dobrim platama za nase uslove, i duzim ugovorima. To je jedino rijesenje za nasu buducnost. Nisam namjerno htjeo da komentarisem onaj interview sa Cenanom sto je bio danas, al stvarno imam dojam da nekako te mlade igrace neshvata ozbiljno, isto kao da prica o nekim iz obdanista (tesko mi je ovo objasniti). Imam dojam da ih nekako podcijenuje. Mozda ja ovde grijesim.

Brkoo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 14, 2017 1:26 am

pile87 je napisao/la:
sri jun 14, 2017 1:20 am
Brkoo je napisao/la:Nemoj misliti da mislim da lazes @Jaozinho, znas i sam koliko cijenim tvoje misljenje ali mi nema smisla to da se junioru koji ima 18 godina nudi amaterski ugovor. Zbog cega bi se to radilo? Sta je svrha toga?
Vjerovatno zbog toga što bi se morali nešto platiti i Olimpicu. Ovako se može pokazati i onda imaš razloga za platiti. Ništa loše po igrača nema sto je u pitanju amaterski ugovor.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ma ja sam protiv tih amaterskih ugovora. Zamisli pokaze se i onda se moze ispaliti lagano kao sto je Zec uradio Slobodi. Ako mislimo da je talentovan onda mu treba dati profesionalni ugovor na par godina, pa makar i platili Olimpicu nesto..

Jaozinho22

sri jun 14, 2017 1:28 am

Brkoo je napisao/la:
sri jun 14, 2017 1:11 am
Nemoj misliti da mislim da lazes @Jaozinho, znas i sam koliko cijenim tvoje misljenje ali mi nema smisla to da se junioru koji ima 18 godina nudi amaterski ugovor. Zbog cega bi se to radilo? Sta je svrha toga?
Ma hebo to brate, bolje platit Ćuku i Bilalagiću da nam srokaju kakvog polovnjaka što zna lobovat,ko hebe Hajdarevića. :lol:
Očekujem navalu pljuvanja po momku u narednom periodu. :kafa:
Kod nas ništa nema smisla, urade dva koraka naprijed sad će se vratit 3 unazad.
Slavko stručnjak za mlade igrače a Čenan majstor za pregovaranja. :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

seha
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:31 am

Kako je fino procitat ovo za Graovc, kako je ocaran Zeljom.

A za Zeca ne znam imam osjecaj da ce biti bas dobar, gdje god igrao pokazao se, valjda ce i kod nas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GoodisonPark
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:31 am

Da nam trebaju brži, pokretljiviji, okretniji, tehnički jako dobri, igrači u veznom redu to je svima jasno.. Nemoj da neko misli da je izmislio toplu vodu i da ima pojma o fudbalu jer je to primjetio.

To naravno nije i ne smije biti razlog da se prema igračima koji iza sebe imaju više osvojenih trofeja sa Željom ponaša i piše na način i u stilu "treba ih nabiti nogom" ne treba jer su oni ranije svojim učinkom na terenu zadužili i klub i navijače. Treba naći najbolje rješenje i za Želju (da ne trpi igra) a i za njih da ne budu odbačeni i oštećeni na bilo koji način, znači sa takvim igračima se mora naći kompromis koji zadovoljava sve.

Ono što je pogrešno u tom trenutnom tjeranju i smanjivanju minutaže jeste to što mi trenutno nemamo ni blizu nikoga u klubu ko bi mogao zamjeniti Zebu i Bekrića, da imamo i ja bih prvi rekao treba da igra taj i taj a njih dvojica na klupu.. Ovdje je unazad par dana ni kriv ni dužan legenda kluba već postao Sinan Ramović, a da nikad u životu nije ni obukao Željin dres osim možda kao navijač, a Bekrić a za njim i Zeba su popljuvani i izdat je nalog Ćenanu da ih pod hitno otjera..

Manite se pod hitno gofnogofno foruma jer vam pitarluk već uveliko udara na normalno i logičko rasuđivanje i poimanje stvari!
Željo samo Željo!!!

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

sri jun 14, 2017 1:33 am

Ma trebas vidjeti da mali vrijedi tih para. Kad sve stavis na papir, nisu to ni male pare za nas, a radi se o nekome ko moze zavrsiti ko Dado, Hiros,Benjo Colic ili jos kamara tih mladica. Ako je toliki talent i igracina, sto ne potpise taj ugovor, dokaze se i onda za pola godine godinu dobije duplo bolji ugovor. Svi su to otprilike prosli.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u sri jun 14, 2017 1:33 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LeBlue
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:33 am

pestabudimpesta je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
[/quoted/]
Dzindo znam da sigurno potpisuje i Hrvanovic,mada je Hajdar mozda i najveci talenat
Mora se ovde ici ciljano i potpisati dobre ugovore sa mladim igracima koji bas obecavaju i raditi intenzivno sa njima, a ne potpisati smijesne ugovore sa pola ekipe. Mozda je rijesenje da se pravi razlika u ugovorima ovisno o kolikim talentu se radi. Nije bas demokratski, kolektivno i humano. Al mislim da je to jedino rijesenje.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:35 am

pestabudimpesta je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Sabanadzovic je..
Njega ugovorom maksimalno vezati..

Pa eto, dobit ce amaterski ugovor. Ako ne dobije sansu, neka trazi bolje. Ako dobije sansu i pokaze da je ono sto nam treba, ponuditi mu daleko daleko bolji ugovor i sa odusevljenjem platiti Olimpiku naknadu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava