Ako je istina momentalno na vrata i tražit nazad opremu od tih balavaca s napunjenim glavama i , pa nek mu babo i mandžer traže klub.
Mislim da bi bilo dobro uvesti opciju zuti karton, kao opomenu pred ban, za taj dan. Bez veze su dva forumasa model i salle otisli u Banovice..storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 12:51 am@salle86 ce da pauzira 24 sata od foruma zbog uvrede drugom forumasu. Nije mi jasno kako dozvolite da vas preko foruma necije drugacije misljenje tako izbaci iz takta. Pogotovo kada znate da na ovom forumu nema onih koji gledaju da uniste diskusiju.
@salle, dobrodosao si da se vratis nakon 24 sata...
Ma pusti ba, takvi likovi bi danas sutra i Dimitrija Dimitrijevića popljuvali ako se ustane na lijevu nogu..Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 12:48 amMalo poštovanja prema našim igracima nebi naškodilo nikome.Prvenstveno mislim na vec spomenute Bekrica i Zebu.Nikada nisu psovali navijacima ni srednji prst pokazivali,imaju poštovanje prema navijacima i uvijek su pohvalno govorili o njima.Njihovim igrama mozemo biti zadovoljni ili ne i na tome se treba završiti a omalovazavati nekoga nije u redu,nisu to zasluzili.Ima ona stara koja kaze:Sto ti nebi volio da se tebi desi nemoj to drugom raditi.
Imamo upozorenja i ona su "zuti karton". Nisu bezveze. Pisati nekome da je "govnar", "mrs u pm", "pusi qrac" i slicne stvari mozda mogu proci na ulici, ali ovdje ne mogu. Pogotovo forumasi koji su ovdje nesto duzeg staza imaju odgovornost da znaju komunicirati.Brkoo je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 1:00 amMislim da bi bilo dobro uvesti opciju zuti karton, kao opomenu pred ban, za taj dan. Bez veze su dva forumasa model i salle otisli u Banovice..storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 12:51 am@salle86 ce da pauzira 24 sata od foruma zbog uvrede drugom forumasu. Nije mi jasno kako dozvolite da vas preko foruma necije drugacije misljenje tako izbaci iz takta. Pogotovo kada znate da na ovom forumu nema onih koji gledaju da uniste diskusiju.
@salle, dobrodosao si da se vratis nakon 24 sata...
Vjerovatno zbog toga što bi se morali nešto platiti i Olimpicu. Ovako se može pokazati i onda imaš razloga za platiti. Ništa loše po igrača nema sto je u pitanju amaterski ugovor.Brkoo je napisao/la:Nemoj misliti da mislim da lazes @Jaozinho, znas i sam koliko cijenim tvoje misljenje ali mi nema smisla to da se junioru koji ima 18 godina nudi amaterski ugovor. Zbog cega bi se to radilo? Sta je svrha toga?
Ma ja sam protiv tih amaterskih ugovora. Zamisli pokaze se i onda se moze ispaliti lagano kao sto je Zec uradio Slobodi. Ako mislimo da je talentovan onda mu treba dati profesionalni ugovor na par godina, pa makar i platili Olimpicu nesto..pile87 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 1:20 amVjerovatno zbog toga što bi se morali nešto platiti i Olimpicu. Ovako se može pokazati i onda imaš razloga za platiti. Ništa loše po igrača nema sto je u pitanju amaterski ugovor.Brkoo je napisao/la:Nemoj misliti da mislim da lazes @Jaozinho, znas i sam koliko cijenim tvoje misljenje ali mi nema smisla to da se junioru koji ima 18 godina nudi amaterski ugovor. Zbog cega bi se to radilo? Sta je svrha toga?
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ma hebo to brate, bolje platit Ćuku i Bilalagiću da nam srokaju kakvog polovnjaka što zna lobovat,ko hebe Hajdarevića.
pestabudimpesta je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 1:23 amMora se ovde ici ciljano i potpisati dobre ugovore sa mladim igracima koji bas obecavaju i raditi intenzivno sa njima, a ne potpisati smijesne ugovore sa pola ekipe. Mozda je rijesenje da se pravi razlika u ugovorima ovisno o kolikim talentu se radi. Nije bas demokratski, kolektivno i humano. Al mislim da je to jedino rijesenje.
Sabanadzovic je..pestabudimpesta je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 1:23 amDzindo znam da sigurno potpisuje i Hrvanovic,mada je Hajdar mozda i najveci talenat