Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 7:49 pm

Al ih okrenu hahaha :D
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

uto jun 13, 2017 7:50 pm

amire sine pomalo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SanMan
Kontakt:

uto jun 13, 2017 7:52 pm

vrijedilo je gledati

rodrigo87
Kontakt:

uto jun 13, 2017 7:55 pm

Petrak je vrlo dobar igrac. Inace ne volim da govorim koga bih volio da dodje, ali bih vrlo rado mijenjao stranca u vidu Markovica za Petraka. Mada, niko ne garantuje da bi bolji bio od Darka.

Plavi orkestar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 7:58 pm

psihopata je napisao/la:
uto jun 13, 2017 7:45 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
uto jun 13, 2017 7:41 pm
psihopata je napisao/la:
uto jun 13, 2017 7:32 pm

trebamo onda i mi prijaviti ostale klubove za koje i ptice na grani znaju da ne rade po zakonu....mislis li da bi inspekcija izasla da,lupam,ja,ti,peti deseti prijavimo neki sportski kolektiv?bi al u curku,a sve zbog politickih ledja,veza i vezica,koje mi nemamo....
Po prijavi moraju izaci.Zakon o pristupu informaciji ti dozvoljva da vidiš šta su uradili po tvojoj prijavi.Ako nisu ništa onda se pametnim potezima glavni odgovorni za ne izlazak po prijavi moze ostaviti bez posla.
cak i da moraju izaci to nije nikakva garancija da ce nesto i uraditi...ali da ne granamo temu jer joj,realno,nema kraja....
Pa uradili su i nama i pitarima,Celiku,Slobodi,Borcu koliko znam Siroki i Zrinjski se provlace a provlace se zato što dobro kriju tragove.Primjer:Zeljo proda Baju svi isti dan znaju u marku koliko je transfer iznosio.Siroki tušne Kozula i javno se iznese podatak 200 hiljada maraka iako je bio tri puta veci.Oni stvorili vec crni fond od 400 hiljada km sa kojim mogu raditi.Mi da smo rekli da je Baja otišao za 200 hiljada razapeli bi i upravu i Zubana na onu ogradu od pomocnog terena.Sta misliš da Miske nije imao onaj racun o uplati tj povratu one kamate šta bi se pisalo i pricalo.Bolan moraš raditi pošteno prvo zbog naših a kasnije inspekcije.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

exbabilon
Kontakt:

uto jun 13, 2017 7:58 pm

I kao referenca nekog igraca je sto je mladi reprezentativac BiH, bas jaka preporuka..

Sto se Zeca tica nisam euforican, ali iskreno ocekujem od njega dosta. Na prvu puno bolje zvuce Crnov i Zakaric, nekad najbolji igraci lige, ali sam misljenja da ce se prije ili kasnije Zec izboriti za svoje mjesto u prvih 11 ispred nekog od njih. Djeluje mi da je puno veci borac na terenu, puno vise drskosti, zeljan je dokazivanja i napretka.. Ova dva baletana imaju vise znanja sigurno, ali Zec dolazi na mala vrata i bez velikog pritiska, moze dosta siguran sam.

Moja najveca zelja je pojacanje u sredini terena, jedno ili vise. Petrak i Sinan, Cenane reaguj.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 7:59 pm

Napadač, Petrak( ali teško ), Ramovic ( ali teško :D ), Lijevi bek

To ako odu Dado i Ugljesa, dovoljno za prvo pretkolo, a poslije kad krenu ovim zvijezdicama stizati odbijenice iz liga petice, mozda jos ko naleti

Kapiten
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:03 pm

Ugljesa ce, ko da gledam, u Borac.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Plavi orkestar
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:12 pm

Kad imaš jaku sredinu mozeš i bez lijevog beka igrati i sa centarforom ko što je Adilovic bio sa dvije lijeve noge i opet ce se nazabijati a ako nemaš kvalitetnu veznu liniju mozeš i sa dva lijeva beka i dva fantasticna centarfora i opet patnja.Vezna linija je motor ekipe.Ako Slavko misli sa ovima koje imamo uci u Evropske utakmice i prvenstvo bit ce patnja.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

psihopata
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:14 pm

fakat mi se vise ne gleda patnja od prosle sezone,a ako ostane trenutni,najsporiji vezni red u ligi,to ce biti katastrofa....da bar bezmudi slavko smije stisnuti testise i dati sansu ovoj nasoj djeci,nekako bi i podnio,ali veza markovic-blagojevic-zeba nema nikakvu perspektivu....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

shzna
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:28 pm

Gotal sljedeci pa da zaokruzim 3/3, a poslije njega Ramovic.
1987

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:34 pm

shzna je napisao/la:
uto jun 13, 2017 8:28 pm
Gotal sljedeci pa da zaokruzim 3/3, a poslije njega Ramovic.
Graovac 23
Zec 23
Zajmovic 22
Gotal 25
Ramovic 24

realno top :D

Mirek11
Kontakt:

Haklapuc je napisao/la:
uto jun 13, 2017 7:27 pm
Crnov ima problema s koljenom, Uglješi je noga izgleda.
Ovaj Crnov lohotan pravo, ako propusti opet pripreme pa cekaj da dodje sebi, nije dobro.
A sredinu bi valjalo podmladiti i ubrzati, sinan i petrak bi bili extra pa uz njih ove omladince mozes i ubacivati.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

JUZNJAK
Kontakt:

Evo vam post sa orga... Inace od nicka koji je postovan na orgu u vezi ozbiljnih I provjerenih informacija...

kad je graovac stupio sa nasim u kontakt prije nekih 15ak dana digo se citav mostar, hdz baka sliskovic svi mu govorili da ostane u zrinjskom, i menadjer mu tomo erceg nazvo nase i reko ovaj samo hoce kod vas, i kad su ga pitali od kud tolika zelja kaze momak doslovno "ja hocu da igram na onom stadionu (grbavica) dojmilo ga citava ta atmosfera u i oko kluba! 
I onda nek dodje neko nek kaze kome da pravimo stadion, a treci smo najposjeceniji klub u regiji, iz sebe smo ostavili prvake hrvatske slovenije srbije!!! Jedino hajduk i zvezda su imali bolji prosjek! Eto malo off na sve ovo ali cisto da se zna, nije klub samo titula, klub su sve ove nabrojane stvari sa kojima mi svi cinimo jednu cjelinu, zato budimo ponosni i jos jace jos vise u narednoj sezoni!
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

bianco blu
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:45 pm

mislio sam da su najgori lijevi bekovi bili u Želji u par zadnjih godina, dok nisam vidio ovog iz mlade repke. Bože sačuvaj.

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:49 pm

JUZNJAK je napisao/la:
Evo vam post sa orga... Inace od nicka koji je postovan na orgu u vezi ozbiljnih I provjerenih informacija...

kad je graovac stupio sa nasim u kontakt prije nekih 15ak dana digo se citav mostar, hdz baka sliskovic svi mu govorili da ostane u zrinjskom, i menadjer mu tomo erceg nazvo nase i reko ovaj samo hoce kod vas, i kad su ga pitali od kud tolika zelja kaze momak doslovno "ja hocu da igram na onom stadionu (grbavica) dojmilo ga citava ta atmosfera u i oko kluba! 
I onda nek dodje neko nek kaze kome da pravimo stadion, a treci smo najposjeceniji klub u regiji, iz sebe smo ostavili prvake hrvatske slovenije srbije!!! Jedino hajduk i zvezda su imali bolji prosjek! Eto malo off na sve ovo ali cisto da se zna, nije klub samo titula, klub su sve ove nabrojane stvari sa kojima mi svi cinimo jednu cjelinu, zato budimo ponosni i jos jace jos vise u narednoj sezoni!
Lijepo je to čuti :palacgore: :palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:50 pm

Ja imam osjecaj da Lendric ostaje i da cemo pokusati ove sezone sa 2 spica (Lendric-Gotal).

Doci ce jos 3 igraca to je 100%
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

avlami97
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:51 pm

Da li zna iko dokle se doslo po prijavi protiv N.N. osoba koje su utajile porez, nezakonito poslovale i nanijele visemilionsku stetu Zelji? Ozbiljno pitam.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:51 pm

Ovaj Gojak se digo u pm.. Najgori frajer..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Refa1921
Kontakt:

uto jun 13, 2017 8:54 pm

Ovaj Mihojević je top igrač. Jes da igra kod šuga al je mašina. Nadam se da će i Kemica sličan biti.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava