Pa uradili su i nama i pitarima,Celiku,Slobodi,Borcu koliko znam Siroki i Zrinjski se provlace a provlace se zato što dobro kriju tragove.Primjer:Zeljo proda Baju svi isti dan znaju u marku koliko je transfer iznosio.Siroki tušne Kozula i javno se iznese podatak 200 hiljada maraka iako je bio tri puta veci.Oni stvorili vec crni fond od 400 hiljada km sa kojim mogu raditi.Mi da smo rekli da je Baja otišao za 200 hiljada razapeli bi i upravu i Zubana na onu ogradu od pomocnog terena.Sta misliš da Miske nije imao onaj racun o uplati tj povratu one kamate šta bi se pisalo i pricalo.Bolan moraš raditi pošteno prvo zbog naših a kasnije inspekcije.psihopata je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 7:45 pmcak i da moraju izaci to nije nikakva garancija da ce nesto i uraditi...ali da ne granamo temu jer joj,realno,nema kraja....Plavi orkestar je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 7:41 pmPo prijavi moraju izaci.Zakon o pristupu informaciji ti dozvoljva da vidiš šta su uradili po tvojoj prijavi.Ako nisu ništa onda se pametnim potezima glavni odgovorni za ne izlazak po prijavi moze ostaviti bez posla.psihopata je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 7:32 pm
trebamo onda i mi prijaviti ostale klubove za koje i ptice na grani znaju da ne rade po zakonu....mislis li da bi inspekcija izasla da,lupam,ja,ti,peti deseti prijavimo neki sportski kolektiv?bi al u curku,a sve zbog politickih ledja,veza i vezica,koje mi nemamo....
Ovaj Crnov lohotan pravo, ako propusti opet pripreme pa cekaj da dodje sebi, nije dobro.
Lijepo je to čutiJUZNJAK je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 8:34 pmEvo vam post sa orga... Inace od nicka koji je postovan na orgu u vezi ozbiljnih I provjerenih informacija...
kad je graovac stupio sa nasim u kontakt prije nekih 15ak dana digo se citav mostar, hdz baka sliskovic svi mu govorili da ostane u zrinjskom, i menadjer mu tomo erceg nazvo nase i reko ovaj samo hoce kod vas, i kad su ga pitali od kud tolika zelja kaze momak doslovno "ja hocu da igram na onom stadionu (grbavica) dojmilo ga citava ta atmosfera u i oko kluba!
I onda nek dodje neko nek kaze kome da pravimo stadion, a treci smo najposjeceniji klub u regiji, iz sebe smo ostavili prvake hrvatske slovenije srbije!!! Jedino hajduk i zvezda su imali bolji prosjek! Eto malo off na sve ovo ali cisto da se zna, nije klub samo titula, klub su sve ove nabrojane stvari sa kojima mi svi cinimo jednu cjelinu, zato budimo ponosni i jos jace jos vise u narednoj sezoni!