Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 12:15 pm

Bogicevic jos pola godine ugovora?
Treba produzit na vakat, otet ce ga ko. Treba sutra da ga gledam u dresu Dinama, znajuci da ce desetine miliona zaraditi na bibliotekaru.

Simply Blue
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:15 pm

Kako je samo varničilo prošle godine u ovo vrijeme na forumu zbog Dade, yebo Saigon...a evo tema je došla i ove godine na red, što implicira da i mi lutamo u sportskom segmentu :ganja:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:18 pm

exdomorocki je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:29 am
teteac8684 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:13 am
storm_raider je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:11 am
Bio je. Sretan, nasmijan, trckara.
Sadiković?
Ni na mapi.
Jao kad se šef sale sad raspiše,mati mila.
Risto Đogo bi mu pozavidio.
:placeodsmijeha:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

uto jun 13, 2017 12:19 pm

Jedina istina je da mi (forumasi, navijaci) blage veze nemamo, osim ponosnog naravno :D i ako budu slusali nase misljenje svuci cemo se u ravan.
Samo sto je najtuznije da smo mi sami sebi dali neke ovlasti i neka prava da uvjetujemo, odredjujemo, sefujemo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:23 pm

Pa jos su gori ljudi iz kluba ako osluskuju navijace.

Izvinjavam se kompletnom forumskom auditorijumu sto sam insistirao na dolasku Kerle i Jahica, ne ponovilo se :D
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u uto jun 13, 2017 12:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Braveheart
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:34 pm

Znaci po ovome sada sto imamo igraca losiji smo otprilike 30% nego prosle godine, sto se tice igrackog kadra.

Brkoo
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:35 pm

Jok eto mi nemamo pojma. Pa svako vidi sta nam fali i u cemu je problem. Zar je tesko sad produziti ugovore sa Kjosevskim, Osmankovicem, Zericem, eto to prvo, potpisati dugogodisnje ugovore sa cetvorkom iz juniora koja je prikljucena seniorima, to da bude druga stvar. Da dovedemo lijevog beka, centralnog veznjaka, napadaca, i gledati ako izleti kakav kapitalac da se moze dovesti, dovesti ga, treca stvar. Pokusati se rijesiti Markovica i Bekrica, nek to bude cetvrta stvar itd. Prije ovoga svega dovesti minimalno jos dva pomocnika Slavki, pratiti dobro do zime moze li dici kondiciju igraca na veci nivo, ako ne moze onda i tu dovesti covjeka koji to moze uraditi. Ako se Slavko bude bunio nesto oko pomocnika i kondicionog trenera otkaz mu dati i cao..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

Podasisao se Cenan, stucovao da bude ljepsi pred kamerama. :D
Nemojte izvlaciti iz konteksta da se nema para, jer to nije rekao covjek. Rekao je istinu, surovu istinu, koju i mi pricamo.
Eto sad se vidi da su svjesni, vidjet cemo hoce li raditi sta po tom pitanju..

Govori Cenan o nekom planu da se ekipa podmladi a plan prosle godine bio da iskusni igraci iznesu sezonu i iscupaju je. Samo sto ce nam ti djuturumi opet ostat Cenane, vezali ste ih dugim ugovorima. Kakav je to plan bgt?!

Msm da nije spomenuo veznjaka, ali mi s ovom vezom se nemamo cemu nadati. Veza nam treba biti prioritet, necemo valjda gledati opet dizelase Rjesite se staraca i mahalaca, nemojte se zavlaciti pa da budemo opet povaljeni. Em uzimaju djeci minute, em bespotreban teret na budzet i uz to klasicni mahalci koji iz nekog razloga se ne mogu boriti kad je najpotrebnije.
Bekric, Bogi, Markovic, Ugljesa nemaju sta raditi u ovoj ekipi, donekle i Zeba, ali eto uz ostanak i minutazu u zadnjim nekim minutama.

Dakle nama treba krilo, lijevi bek kako Cenan rece, stopera smo rijesili. Tome bi ja dodao jos veznjaka, 10 i napadaca, posto Bogi ostaje sigurno onda imamo 4 stopera i vise nam ne treba ali bi rado Bogija mjenjao s nekim.
Nije mi nesto ohrabrujuci govor Cenana, ali eto vidjet cemo. Sretno nam bilo!

Jaozinho22

uto jun 13, 2017 12:36 pm

Jel ovo nijedan novinar nije u stanju da pita ublehu od sportskog direktora sta je s Jahicem?
Frajer kao da je državna tajna a na sisi kluba spojen. :(
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:37 pm

cenane jesi nesposoban al baš

pozdrav od forumaša, imamo bolje reference od tebe, mrš

nauči pričati

kb80
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:43 pm

Moj prijedlog je da se ime Željeznicar promjeni u Real Negativo, treba upravi predloziti ...

storm_raider
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:43 pm

Omar500 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:23 pm
Pa jos su gori ljudi iz kluba ako osluskuju navijace.

Izvinjavam se kompletnom forumskom auditorijumu sto sam insistirao na dolasku Kerle i Jahica, ne ponovilo se :D
A znaci ti si taj koji je kriv za njih dvojicu... :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:44 pm

pesimedad de negativo :D
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:45 pm

kb80 je napisao/la:Moj prijedlog je da se ime Željeznicar promjeni u Real Negativo, treba upravi predloziti ...
Hahaahahhahahahaha e vrh
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Simply Blue
Kontakt:

uto jun 13, 2017 12:47 pm

Kad već osluškuju mišljenje navijača, neka uzmu u obzir ono o stručnom kadru, pa ljepo zamole Ponosnog za malo pomoći, neka čovjek radi, a Ćenan može lagano da izlazi u medije i kupi zasluge i svi sretni i zadovoljni
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

avlami97
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:03 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:37 pm
cenane jesi nesposoban al baš

pozdrav od forumaša, imamo bolje reference od tebe, mrš

nauči pričati
Otjerati Ćenana, kompletan Stučni štab, ovih desetak "polovnjaka" koji se spominju na forumu i to sve na štetu igrača, bez obzira jesu li pod ugovorom ili ne. Obavezno dovesti igrače koje smo spominjali, a za one koji su pod ugovorom platiti obeštećenje. Uprava treba pročitati postove forumaša i najboljeg postaviti za Šefa stručnog štaba, koji bi sebi doveo pomoćnike. a ove koji prate fudbalere po inim klubovima postaviti za skaute, a među njima pronaći i Sportskog direktora.

S obzirom da je situacija oko Dade i Dženisa, kod forumskog puka polarizirana, jednostavno bacite tura jazija, pa kom obojci kom opanci.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:04 pm

Vezu treba da sacinjavaju: Blagojevic, Dino, Sabanadzevic, Hajdarevic i jos jedan veznjak koji bi trebao vaziti za najboljeg u nasoj ekipi, a ne Ugljesa il MArkovic.
Na 10 tu trebaju biti : Zera, jedan novi igrac (npr. Sinan jer znamo da s njim se pregovara) i Zeba, mada je i on prokiso.
Stoperi : Kemo. Graovac, Dzindo, novi stoper da se s Kemom i Graovcem bori za prvu postavu, mada Bogi sigurno ostaje ali tu se i moze progledat nekako kroz prste.
Napadaci : Novi jer Lendra ide, Zaimaga, Nikolic i izgleda nemaju namjeru Subu ubaciti u prvi tim, a decko je dao 1 gol manje od Mujagica proslu sezonu, ali hajd njihova procjena, mozda i nije kapacitet.
Krila : Zakara, Crnov, Hrvanovic i taj Zeca il neko drugi ne znam sta ce se desiti oko Zeca.
Desne bekove imamo.
Lijevi bek : Novi bek i Besirevic.
Ekipa fina, ima i iskusnijih ima i onih zeljnih dokazivanja, poletnih. :DD:
Sigurno se tesko rijesiti ovih odredjenih igraca, al to onda moj Cenane nije plan kakav ste zamislili. Da je plan bio kako kazes da sezonu izguraju stariji onda oni ne bi bili vezani dugim ugovorima.

Bekricu, ako volis Zelju kako pricas onda otidji sam nedje u Aziju malo jos uzmi sta mozes i to je to od tebe. Dosta si na nasoj grbaci bio a svaki minut na terenu ti je preplacen. :oops:

Ovako kako je sad, Ako nista, bar cemo bit najsporija ekipa u Evropi :rofl1: :rofl1:

Jaozinho22

uto jun 13, 2017 1:05 pm

Bešireviću ističe ugovor sad.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Brkoo
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:08 pm

Brkoo je napisao/la:
Jok eto mi nemamo pojma. Pa svako vidi sta nam fali i u cemu je problem. Zar je tesko sad produziti ugovore sa Kjosevskim, Osmankovicem, Zericem, eto to prvo, potpisati dugogodisnje ugovore sa cetvorkom iz juniora koja je prikljucena seniorima, to da bude druga stvar. Da dovedemo lijevog beka, centralnog veznjaka, napadaca, i gledati ako izleti kakav kapitalac na drugim pozicijama da se moze dovesti, dovesti ga, treca stvar. Pokusati se rijesiti Markovica i Bekrica, nek to bude cetvrta stvar itd. Prije ovoga svega dovesti minimalno jos dva pomocnika Slavki, pratiti dobro do zime moze li dici kondiciju igraca na veci nivo, ako ne moze onda i tu dovesti covjeka koji to moze uraditi. Ako se Slavko bude bunio nesto oko pomocnika i kondicionog trenera otkaz mu dati i cao..
Evo i na ovoj strani nek se nadje kako bi trebalo raditi a ne bacati spinove da je sve med i mlijeko u sportskom dijelu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Bosnia

uto jun 13, 2017 1:09 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:36 pm
Jel ovo nijedan novinar nije u stanju da pita ublehu od sportskog direktora sta je s Jahicem?
Frajer kao da je državna tajna a na sisi kluba spojen. :(
Sta ima nejasno? Covjek pod ugovorom, mora mu se isplacivati plata i to je to...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava